Meni se isto dogodilo, ovulacija bila 4-oga menga treba doci prekosutra, i prije 3-4 dana mm mi kaze tijekom odnosa a zeno iscjetka koliko ima u tebe kada su ti plodni dani, ja kazem kakvi plodni dani pa prosli su, i vidim stvarno njemu na vrhu (znate cega) bas bas gusto bijelo i to jako puno... i mene je to zacudilo bas
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Ja sam prosli put bila trudna jako puno bijelog iscjedka sam imala.
Plasim se da nije kakva infekcija ili sta vec.Ali hvala Bogu nikakvih drugih simptoma nemam. :)
Cure drzim fige da je to to 😊
Nestrpljiva ces doc na jesenske, ili cekas prvo pregled? Ja sam rekla da necu do pregleda ali nisam izdrzala 😂😂 iako kalendarski spadam pod ljetne, meni je to vec jesen haha
Nestrpljiva ces doc na jesenske, ili cekas prvo pregled? Ja sam rekla da necu do pregleda ali nisam izdrzala 😂😂 iako kalendarski spadam pod ljetne, meni je to vec jesen haha
Meni termin mobitel izračunao 24.9... Dakle jesen... Ne idem još nigdi dok ne dobijem sliku uvz za 15 dana hahha. Cak niko još ni ne zna osim mene i moga muža.. Niti će dok se ne uvjerim da srce kuca.
Pozdrav curke!
Evo odlučila se i ja nakon godinu dana čitanja i pračenja vaših postova pridružit. Naime dečko i ja već više od 2 god radimo bezuspješno na bebici :( osim polipa na maternici koji su uspješno otklonjeni i zavaljene maternice drugih problema nema za sad al naša sreća nikako da dođe :( pošto je vještica prošla bacamo se opet na posao pa se nadam da cemo i mi uskoro ugledat + Sorry na podužem postu ;) eto malo mi lakse jer znam da nisam sama i iz vasih postova pronalazim snagu za daljnju borbu
Nela,
Moze se desiti da zene imaju dvostruku O u ciklusu, ali to je rijetko.
Inace, bijeli gusti iscjedak nije predznak O.
Prije O se pojavljuje prozirni rastezljivi iscjedak, poput bjelanjka.
Pozdrav svim curama, evo i ja sam nova ovdje kao i Helena.
Isto dugo pratim i čitam postove, al odlučila se podijeliti bol i borbu sa vama, i vidim da nisam sama, nakon godine i pol pokušavanja.
Helena isto mi je kao tebi, vještica prošla, idemo u novu borbu 😊
"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤
Meni termin mobitel izračunao 24.9… Dakle jesen… Ne idem još nigdi dok ne dobijem sliku uvz za 15 dana hahha. Cak niko još ni ne zna osim mene i moga muža.. Niti će dok se ne uvjerim da srce kuca.
Ni ja nisam nikome rekla osim muzu, al nekako mi je bilo glupo ovdje pisat o simptomima.. S tim da nam je relativno brzo i uspjelo, ima ovdje cura koje se dugo vec bore pa mi je cudno ovdje pisat o svojim slatkim mukama.. Nadam se da ce bit sve ok i tebi i meni 😘❤️
Helena, kike i ostale cure zelim vam da sto prije predjete na jesenske 😘
Ja sam danas uradila test jer sam tako i rekla-17og ako se nista ne desi.Negativan je.A imam i simptome da cu dobiti samo su krenuli 3 dana kasnije nego inace.Ne znam kako cu podneti kad vidim da je krenulo..svaki me mesec slomi.
Svim novim devojkama,sve brzo i najbolje zelim ,a svim uspesnim plusicima cestitam od srca zaista
url=https://lilypie.com]
Helena i Kike dobrodosle k nama. Prvo zelim vam sto prije + ili II...
Jeste radile kakve pretrage? To kod vas traje dosta dugo bez rezulrata rekla bi. Jeste uspjele dokuciti kad svi vam plodni dani?
Sortiraj odgovore
Najstariji