Bebac ne znam koliko imas godina, al to pravilo ako nakon 6 mj ne dodje do trudnoce je za cure starije od 35 ako se ne varam. Inace meni je dr rekla da i do 2 god normalno kao za mladje cure. Sta se M tice ja sam imala do zadnjeg spontanog M od samo 4 dana isto prvi jako druge skoro nista tako da mislim da to nema nikakve veze. Sad mi je sav ciklus sprckan.
Maybebaby joooj nemoj tako crno, ja ti budem rqdila drustvo.
Pa eto vidis,ma svasta ti narod prica i svasta se pise na netu pa se samo isprepadas..
Jos 7 dana do M ,bas sam znatizeljna sta ce biti 😄😄
Nestrpljiva, znam da sad ti je tesko povjerovat dok ne odes dr. I ja sam cijeli tjedan radila testove a moje je bilo jos svijetli nego tvoje. Samo pozitivno i sretno. Cuvaj se! 😀
All of God’s grace in one tiny face 💟
Nestrpljiva, znam da sad ti je tesko povjerovat dok ne odes dr. I ja sam cijeli tjedan radila testove a moje je bilo jos svijetli nego tvoje. Samo pozitivno i sretno. Cuvaj se! 😀
Od srca se nadam da se necu razocarat... Ujutro cu bas s prvim urinom probat da vidim oce li potamniti oce li doc do kakve promjene... Uff 😵😊
Nela,
Kljucan je heparin kod tebe, ti imas teze mutacije nego ja npr., makar ja uz te mutacije imam i antifosfolipidni sy, tj.poz.antikardiolipinska antitijela, to isto sve izvadi - antifosfolipidna...moj hematolog mi.je rekao da ove moje slabe mutacije u pravilu ne utjecu, ali ipak dvostruki heterozigoti kod mene su mogli dovesti do VTE - vensko trombo embolije..
S tim da bi ja rekla da s heparinom pocnes sto prije.
Aspirin je isto sto i andol, samo pro uzmi radi zeluca...i u vrijeme rucka ga uzimaj.
Folat svakako je bolji u svakom pogledu nego folna kiselina, makar mi je hematolog rekao da dok god je homocistein ok, dobra je razgradnja folne u organizmu, ali neces svako malo vaditi homocistein, tj.nece nitko od nas, tako da svakako u nasem slucaju aktivni folat, taj od solgara je super. Ako zelis jos bolju razgradnju, uzimaj i b12 uz njega....u kombinaciji...
Dobro da si vadila te faktore na svoju ruku, ne mora znaciti ali vjerovatno bi se spontani dogodio u nekom dijelu tvoje T, a na ovaj nacin si to automatski sprijecila....!
Sretno dalje ! Sve se to rijesava i nije nista zabrinjavajuce !
Nestrpljiva,
Cestitkee ! To je bas lijepi plus!!!
Ajme cure jutros još jasnije. 💞😍😍 daj Bože da bude sve ok i dobro, da se ne ponovi prva :/
Nestrpljuva sretno i cestitke jos jednom. Zelim ti urednu T i zdravu bebu
Bravo koka cestitammm!!! ❤️
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Hvala cure od jutros mi je malo mucnina tj od jucer.. Ne znam jesam to sad umislila od zelje pa se psiha aktivirala al eto.. Jooj 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji