Cestitke nestrpljivvaaaa :) 🤰👌💜
Cure da li je moguce da mi je LH trakice u ponedjeljak bila cijeli dan pozitivna, a danas tek dobila puno iscjedaka prozirnog i bijelog onog i mislim da je ovo tek ovulacija.
Da li je moguce pet dana nakon pozitivne trakice da dodje ovulacija ? :(
Od nedjelje sam jos imala bijelog iscjedka,u utorak bolna desna strana i nisko stomak, ali ovo tek je ovog mjeseca prvi prozirni iscjedak.
😞
Hvala ti :*
To ti ne bih znala rec za ovulaciju :/
Nela koliko znam proziran rastezljiv iscjedak se javlja iza ovulacije pa mozda je i moguce.
Nestrpljiva ja sam svaki put odmah nakon pozitivnog testa se javila gin jer sam u prijasnjim imala spontane i tako mi je preporucio pa sad ne znam dal je i kod tebe takva situacija bila ili si orvi put T.
Nela koliko znam proziran rastezljiv iscjedak se javlja iza ovulacije pa mozda je i moguce.
Nestrpljiva ja sam svaki put odmah nakon pozitivnog testa se javila gin jer sam u prijasnjim imala spontane i tako mi je preporucio pa sad ne znam dal je i kod tebe takva situacija bila ili si orvi put T.
Nisam prvi put. Bila sam trudna, ali mi se plod nije razvija pa su me poslali na kiretazu. Rekli su mi da 50% trudnoca tako zavrsi i da ne uzimam to srcu puno, da viruju da ce iduca bit uredna. Zato zelim otic da budem mirna.. Jer mi se na uzv nije bilo vidilo ništa i beta mi je nepravilno rasla.
Nisam prvi put. Bila sam trudna, ali mi se plod nije razvija pa su me poslali na kiretazu. Rekli su mi da 50% trudnoca tako zavrsi i da ne uzimam to srcu puno, da viruju da ce iduca bit uredna. Zato zelim otic da budem mirna.. Jer mi se na uzv nije bilo vidilo ništa i beta mi je nepravilno rasla.
Ja ti necu cestitati,ali cu ti drzati cvrsto palceve :-) I bice sve u redu naravno.Ja citam danima,ne smem reci nista ,ja sam bila od tih vrednih u plodnim danima za N.godinu...simptoma nemam isto kao i ti.Uvek me grudi bole nekih 5 dana pre,evo stigla sam do 2 dana pred neocekivane i nema nista ...osim mirisa....svasta mirisem...test sam kao rekla radicu 17og jer je to rodjendan moje pokojne mame,ali ne znam kako da izdrzim do tad.
url=https://lilypie.com]
Ja ti necu cestitati,ali cu ti drzati cvrsto palceve :-) I bice sve u redu naravno.Ja citam danima,ne smem reci nista ,ja sam bila od tih vrednih u plodnim danima za N.godinu…simptoma nemam isto kao i ti.Uvek me grudi bole nekih 5 dana pre,evo stigla sam do 2 dana pred neocekivane i nema nista …osim mirisa….svasta mirisem…test sam kao rekla radicu 17og jer je to rodjendan moje pokojne mame,ali ne znam kako da izdrzim do tad.
Držim fige da i tebi bude + 😀😀😀😀😀
Hvala curke 😁 Honey u pravu si. Evo ja i muz smo isli na putovanje sada za praznike i onako uzivali sno baš.. Opušteni bili i Bogu hvala evo. 😀😀😀 Samo se nadam da ce ova trudnoca bit uspjesna, jer je jedna neuspjela iza mene.
Nemoj ni mislit nece biti..to je to. Sad se samo cuvaj!
I ja se nikako ne mogu opustiti bar do 12 tjedna, al svaki dan si govorim dajem Bogu sve u ruke i znam da ce biti u redu 💛
Kada si išla u ginekologa? Odmah sa 5 tjedana trudnoće?
Ne ne, sa 7 tj me narucila na prvi pregled. Sad idem ponovno sa 9tj na ultrazvuk da vidimo jer sve i dalje u redu. Jer prosli put mi je bebica bila mrtva u meni mjesec dana pa sam skoro sepsu dobila.
Ja za razliku od prosli put jako puno povracam, i bradavice me ubijaju pa sam nekako sigurnija da ce sve biti u redu. I mirujem puno.
Ako te strah odi izvadi betu kako ti je Jane_Doe rekla pa ces znati 😁
All of God’s grace in one tiny face 💟
A ne znam.. Mislim da cu ja ipak otic kad napunim 5 tjedana... Mene zeludac boli ne znam je li to od toga i nekad mi se javi muncnina opce nije bitno koje doba samo mi dode i prode... Ne znam sta bi rekla... Ali imam dobar osjećaj nekako nez zasto 😁😁😁
Nela,
Mislim da ne.
Proziran rastezljivi iscjedak slican bjelanjku se javlja netom prije O, bar je kod mene tako bilo.
Ako ti je tad trakica bila poz, onda je vjerovatno tad i bila O..
Jutro cure..
Znam da je normalno da trbuh boli jer se maternica siri, ali ja i dalje idem svako malo gledat dal sam dobila jer me zna bas jako zaboliti..
Je ok da tako bas boli? Ne stalno, ali na trenutke zna bas jako presjec..
ne stignem pratit forum, ali vidim da su se novi plusevi pojavili, pa da se javim
Jane i Nestrpljiva čestitam od ❤️
Mina super za prvi pregled...ma curke bit će sve vaše mrvice dobro, samo uživajte i čuvajte se!
tata_me_zove_zlato držim fige za plus
ja je ne očekujem 20-tog...jedina razlika je što ovaj mjesec uopće nisam osjetila ni pratila O - inače ju uvijek osjetim,
ali pokrili smo dane...vidjet ćemo
nove cure sretno i vama !!!
Sortiraj odgovore
Najstariji