Nela odi hematologu to ce ti biti najsigurnije. Meni nalaze svaki gin.drukcije tumaci i to ne mozes znat dok ti specijalist ne kaze misljenje. Opusti se prije svega, sve ce biti u redu. Nije to nista sto s cime se nemoze trudnoca iznjet do kraja uspjesno. Polako samo i sretno onda za 15-tak dana sa nedobivanjem M ;)
Recite mi da nisam luda…..
OoooOooOoo cestitke od srcaaaaa :)
Hvala vam cure na podrsci, puno mi znaci :)
Cure hvala..
Nije mi vrag dao mira, sinoc se gledam i ful mi se vide vene po rukama i na prsima. Kao napravit cu test da budem mirna, sad mi je jos gore i ne vjerujem.. Stalno gledam dal je crtica jos tu 😌
Od uzbuđenja mi je slabo doslo..
Cure hvala..
Nije mi vrag dao mira, sinoc se gledam i ful mi se vide vene po rukama i na prsima. Kao napravit cu test da budem mirna, sad mi je jos gore i ne vjerujem.. Stalno gledam dal je crtica jos tu 😌
Od uzbuđenja mi je slabo doslo..
Aaaaaaaaaa totalno u šoku! Al ono pozitivnom, najpozitivnijem!!!! Evo sva se ježim mogla bi i zaplakat! Čestitam od srca, hvala bogu, ajmeeeee
Nisi luda vidiš da piše da si SCHWANGER !
Hahahahaha, hvala ti 😘
Nisi luda vidiš da piše da si SCHWANGER !
Hahahahaha, hvala ti 😘
Evo baš sam javila Mini da ti se javi tu da imaš lijepe vijesti i da si pitala za nju
Ona baš sa pregleda, sve ok hvala bogu! Mi smo ti na ljetnim pa nam dođi ako hoćeš!
Sortiraj odgovore
Najstariji