Tek kad ostaneš trudan skužiš koliko si kao čovjek glup i kaj si se sikirao toliko oko tih simptoma i osluškivao.
Hvala na cestitkama cure..
Toliko mi je lose sad, ne mogu se ustat s kauca.. Vrti mi se nenormalno.. Do danas nisam imala nikakvih simptoma, valjda je pozitivan test aktivirao psihu 😂
Honey bas to ja se sjecam citala sam kao cike moraju bolit ,mene nisu i to mi je bio jedini ciklus kada bi rekla da necu ostat t i eto, pocele me cike bolit tek tjedan dana nakon
Jane da psiha je sve :D ali i meni se vrtilo jako, to sam prvo prepisala poslu i cudnom vremenu a nikad nemam problema s glavoboljama i tek poslije sam skuzila da je to bilo to malo nakon toga vrtoglavica + neopisiv umor
💙Bartol💙
Btw Jane ti si nam obznanila prosli mj da postajes i teta ako se ne varam?? Znači ovo je tako velika srećica
💙Bartol💙
Ami ako se ova vrtoglavica nastavi, ja ne znam kako cu se vratit na posao nakog godisnjeg.. Bas je neizdrzivo..
Dada, postajem teta na ljeto.. Jedva cekam da mi doktor potvrdi pa da mogu sestri rec, obje smo se nadale da cemo skupa bit trudne 😊
Predivno, bas lijepe vijesti ;) pomalo na poslu, slusaj tijelo i bit ce sve ok ;)
💙Bartol💙
Sad ste me bar malo ohrabrile oko tih simptoma jer ih nemam uopce hahaha.. Ali nekako mi nepojmljivo da sam ja trudna i mislim se nece sigurno ovaj misec. Ono nakon kiretaze mi je to skroz nestvarno da sam MOŽDA trudna jer sam se tada baš nenormalno razveselila i ja i mužek. A još nisam ni pošteno radila na tome evo tek 2. Put od kiretaze da pokušavamo..
Janeeee,
Ajmeeeeeee, pa cestitam !!! Jakoo, jakooo, jakooo mi je dragooo !
Zelim da ti sve skolski prodjeeee !
Jane cestitam :) bas mi je drago..zelim ti urednu i školsku trudnocu 😗😗
Ja trebam dobiti sutra ili preksutra.. Sise me malo bole i to je sve od mogucih simptoma, ali bolile su me i prosli mjesec tako da..
Prezivjet cu 😊
Ima novosti?
Za sad sve isto.. Cekam..
Ti si vec 29 tt, ajmeeeeeeeeee kako vrijeme leti 😱
Mina kad ides kod gin? Ili si bila?
Aaaaa draga cestitam!! Odlicna vijest..nisam bas ovih dana svracala jer mi je strasno lose, samo bi spavala da ne moram povracati. Jer povracam non stop 🤢
Bila sam danas, sve je u redu hvala Bogu, 7 tjedana srce kuca ko veliko. Za 2 tjedna sam opet na UZV.
Bas me sad razveselila tvoja vijest, javi kad ides dr. Ostale curke, drzim fige plusici su opet polako krenuli 😁
All of God’s grace in one tiny face 💟
Sortiraj odgovore
Najstariji