Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    11. Siječanj 2018. 16:23

Tek kad ostaneš trudan skužiš koliko si kao čovjek glup i kaj si se sikirao toliko oko tih simptoma i osluškivao.  

Jane_Doe
    11. Siječanj 2018. 17:11

Hvala na cestitkama cure.. 
    Toliko mi je lose sad, ne mogu se ustat s kauca.. Vrti mi se nenormalno.. Do danas nisam imala nikakvih simptoma, valjda je pozitivan test aktivirao psihu 😂

ami25
    11. Siječanj 2018. 17:35

Honey bas to ja se sjecam citala sam kao cike moraju bolit ,mene nisu i to mi je bio jedini ciklus kada bi rekla da necu ostat t i eto, pocele me cike bolit tek tjedan dana nakon
    Jane da psiha je sve :D ali i meni se vrtilo jako, to sam prvo prepisala poslu i cudnom vremenu a nikad nemam problema s glavoboljama i tek poslije sam skuzila da je to bilo to malo nakon toga vrtoglavica + neopisiv umor

💙Bartol💙

ami25
    11. Siječanj 2018. 17:44

Btw Jane ti si nam obznanila prosli mj da postajes i teta ako se ne varam??  Znači ovo je tako velika srećica 

💙Bartol💙

Jane_Doe
    11. Siječanj 2018. 17:49

Ami ako se ova vrtoglavica nastavi, ja ne znam kako cu se vratit na posao nakog godisnjeg.. Bas je neizdrzivo.. 
    Dada, postajem teta na ljeto.. Jedva cekam da mi doktor potvrdi pa da mogu sestri rec, obje smo se nadale da cemo skupa bit trudne 😊

ami25
    11. Siječanj 2018. 18:10

Predivno, bas lijepe vijesti ;) pomalo na poslu, slusaj tijelo i bit ce sve ok ;)

💙Bartol💙

11. Siječanj 2018. 18:54

Sad ste me bar malo ohrabrile oko tih simptoma  jer ih nemam uopce hahaha..  Ali nekako  mi nepojmljivo da sam ja trudna i mislim se nece sigurno  ovaj misec.  Ono nakon kiretaze mi je to skroz  nestvarno da sam MOŽDA trudna jer sam se tada  baš nenormalno  razveselila i ja i mužek. A još nisam ni pošteno  radila  na tome  evo tek  2. Put od kiretaze  da  pokušavamo..  

mono1111
    11. Siječanj 2018. 20:49

Janeeee,
    Ajmeeeeeee, pa cestitam !!! Jakoo, jakooo, jakooo mi je dragooo !
    Zelim da ti sve skolski prodjeeee !

• Elviramagistic
    11. Siječanj 2018. 23:26

Jane cestitam :) bas mi je drago..zelim ti urednu i školsku trudnocu 😗😗

mina04
    11. Siječanj 2018. 23:51

Jane_Doe

ikyri

Jane_Doe

Ja trebam dobiti sutra ili preksutra.. Sise me malo bole i to je sve od mogucih simptoma, ali bolile su me i prosli mjesec tako da..
    Prezivjet cu 😊

Ima novosti?

Za sad sve isto.. Cekam..
    Ti si vec 29 tt, ajmeeeeeeeeee kako vrijeme leti 😱

Mina kad ides kod gin? Ili si bila?

Aaaaa draga cestitam!! Odlicna vijest..nisam bas ovih dana svracala jer mi je strasno lose, samo bi spavala da ne moram povracati. Jer povracam non stop 🤢
    Bila sam danas, sve je u redu hvala Bogu, 7 tjedana srce kuca ko veliko. Za 2 tjedna sam opet na UZV.
    Bas me sad razveselila tvoja vijest, javi kad ides dr. Ostale curke, drzim fige plusici su opet polako krenuli 😁

All of God’s grace in one tiny face 💟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.