Cure hvala..
Nije mi vrag dao mira, sinoc se gledam i ful mi se vide vene po rukama i na prsima. Kao napravit cu test da budem mirna, sad mi je jos gore i ne vjerujem.. Stalno gledam dal je crtica jos tu 😌
Od uzbuđenja mi je slabo doslo..

Cure hvala..
Nije mi vrag dao mira, sinoc se gledam i ful mi se vide vene po rukama i na prsima. Kao napravit cu test da budem mirna, sad mi je jos gore i ne vjerujem.. Stalno gledam dal je crtica jos tu 😌
Od uzbuđenja mi je slabo doslo..
Aaaaaaaaaa totalno u šoku! Al ono pozitivnom, najpozitivnijem!!!! Evo sva se ježim mogla bi i zaplakat! Čestitam od srca, hvala bogu, ajmeeeee

Recite mi da nisam luda…..
Nisi luda vidiš da piše da si SCHWANGER !
Hahahahaha, hvala ti 😘

Recite mi da nisam luda…..
Nisi luda vidiš da piše da si SCHWANGER !
Hahahahaha, hvala ti 😘
Evo baš sam javila Mini da ti se javi tu da imaš lijepe vijesti i da si pitala za nju
Ona baš sa pregleda, sve ok hvala bogu! Mi smo ti na ljetnim pa nam dođi ako hoćeš!

Jane Doe skicam ja stalno i na ovu temu ali te Honey odala 😊 na Ljetnim 🤗🤗 pa sam odnah doletila da ti cestitam!!💓
Nisi luda, to je to!!! Cestitke mamasita!😆

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Janeeee čestitkeeeeee!!!!! <3 Želim ti urednu trudnoću od početka.

💙Bartol💙
Hvala cure 😊
Honey necu ja jos na ljetne, iako mislim da spadam u jesenske.. Ostajem ovdje dok mi doktor ne potvrdi da je sve ok, jos ni sama nisam svjesna i stalno gledam taj test da nisam umislila..

Jane Doe čestitkeee od srca!!!!! 😄💞
Evo ja trebam dobit mengu za dva dana. Nikakvi simptomi sve isto kao kad trebam dobit. Eto samp me malo manje drob grci cini mi se. Ne vrti mi doli toliko puno kao inače pred mengu..
😂😀
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji