Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    11. Siječanj 2018. 11:02

Jane Doe skicam ja stalno i na ovu temu ali te Honey odala 😊 na Ljetnim 🤗🤗 pa sam odnah doletila da ti cestitam!!💓
    Nisi luda, to je to!!! Cestitke mamasita!😆

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

ami25
    11. Siječanj 2018. 11:26

Janeeee čestitkeeeeee!!!!! <3 Želim ti urednu trudnoću od početka. 

💙Bartol💙

Jane_Doe
    11. Siječanj 2018. 12:55

Hvala cure 😊
    Honey necu ja jos na ljetne, iako mislim da spadam u jesenske.. Ostajem ovdje dok mi doktor ne potvrdi da je sve ok, jos ni sama nisam svjesna i stalno gledam taj test da nisam umislila.. 

11. Siječanj 2018. 13:32

Jane Doe čestitkeee od srca!!!!!  😄💞
    Evo ja trebam dobit mengu za dva dana.  Nikakvi simptomi sve isto kao kad trebam dobit.  Eto samp me malo manje drob grci cini mi se.  Ne vrti mi doli toliko puno  kao inače pred mengu.. 
    😂😀

Honey
    11. Siječanj 2018. 14:02

Jane_Doe

Hvala cure 😊
    Honey necu ja jos na ljetne, iako mislim da spadam u jesenske.. Ostajem ovdje dok mi doktor ne potvrdi da je sve ok, jos ni sama nisam svjesna i stalno gledam taj test da nisam umislila..

Jesi zvala? Kad ideš? Znam kako ti je, ja nisam mogla čekati pa sam išla privatno betu vadit pa onda za dva dana opet ponovila, tek kad sam vidjela da se dupla bilo je podnošljivo čekati prvi uzv. Hahaha a i sad stalno neka briga i nestrpljenje, lakše prođe sa curama na temi. Dobrodošla si, pa završila na kraju na jesenskim, tvoja odluka  Al tebi je baš baš vidljiva crtica  

Honey
    11. Siječanj 2018. 14:04

nestrpljiva navijamo za tebe, da se sada ti plusići i crtice zaredaju!!! Pozitiva!!!

Grizli
    11. Siječanj 2018. 14:38

Jane cestitke od srca!!! Sretno, nek sve bude u redu. 
    Nestrpljiva tebi drzim fige da bude +

11. Siječanj 2018. 14:58

Hvala  vam cure moje, ali uopce se ne nadam.  Jer apsolutno  ni jedan simptom nemam  cak niti nabrekle ni  nesto bolne cicke.  Još uvik su  male 😂😵

ami25
    11. Siječanj 2018. 15:23

nestrpljiva25 ni ja nisam imala niti jedan simptom za t, a inače mi cice nateknu i 5 dana pred mengu i kad sam ostala t ništa,još negatvan test  bio na dan očekivane, 0 simptoma i onda sam se uplašila kad je kasnila da nije neki problem više me to bilo strah. Tako da nema to veze, postoji nada uvijek!

💙Bartol💙

• Babylove
    11. Siječanj 2018. 16:22

Jane_Doe

Cure hvala..
    Nije mi vrag dao mira, sinoc se gledam i ful mi se vide vene po rukama i na prsima. Kao napravit cu test da budem mirna, sad mi je jos gore i ne vjerujem.. Stalno gledam dal je crtica jos tu 😌
    Od uzbuđenja mi je slabo doslo..

Cestitke od 💖💖 ostalim djevojkama drzim fige za plus 😊😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.