Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dita0108
    08. Prosinac 2014. 17:25

Evo i mene.nisam stigla danas test napravit..napokon odlucim da cu ga napravit kad ono mi jutros najranije svekrva bane na vrata.inace stvarno je obozavan,iskreno jer je odlicna!ali danas bas kad sam htjela to obavit ona dodje da obavaljamo neke stvari po gradu i tako ja danas umjesto dacradim test glumim taksistu :))

dita0108
    08. Prosinac 2014. 17:28

A bradavice su mi pocele bit poprilicno osjetljivevi joscuvjek imam pritisak u donjem dijelu trbuha.ali meni su takvi i simptomi PMS-a tako da neznam vise ni sama sto da mislim a temperatura mi je 36.5 bila jutros kad sam se probudila.
    Nika bas mi je drago da je sve super proslo!cestitam ti :*

Pepita2109
    08. Prosinac 2014. 17:32

Dita na dan kad sam radila test i meni je sveki (buduća) došla, ali ja kad nešto zacrtam tako i bude tako da sam to prvo napravila test pa onda sve što poželi :P

dita0108
    08. Prosinac 2014. 17:36

Pepita21

Dita na dan kad sam radila test i meni je sveki (buduća) došla, ali ja kad nešto zacrtam tako i bude tako da sam to prvo napravila test pa onda sve što poželi :P

Znam takva sam i ja ali me jutros toliko zatekla da se nisam uopce snasla i cili dan s njom..bas san se izmorila.reci mi jeli ima neki dobar test da mogu napraviti navecer?ja sam kupila clearblue.

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    08. Prosinac 2014. 17:39

A ne znam ja bez obzira koji test radim radim ujutro za svaki slučaj iako skoro na svima piše da mogu u bilo koje doba dana, ali ujutro mi nekako sigurnije

dita0108
    08. Prosinac 2014. 17:45

A nista onda cu sutra ali bas nemam neki filing da jesam jer citajuci sve po intetnetu simptome ja nemam nista osim kasnjenja.
    Pepita oces ti do ginekologa ovih dana ili ces cekat jos

🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    08. Prosinac 2014. 18:29

Dita mislila sam čekati do kraja tjedna pa ponoviti test, ali sad me već više brine moje zdravstveno stanje, bocka me taj jajnik, ostalih simptoma da ću dobiti baš i nemam, pa me sad više strah zbog zdravstvenih razloga pa ću vidjet, ne volim doktore pa to ozbjegavam ali morati ću ker mi je sve ovo čudno

🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    08. Prosinac 2014. 18:32

A i danas sam provjerila cerviks i dosta mi je mekan i rodnica podosta vlažna, i imam taj iscjedak onako bijelo žučkasti nema nikakvog neugodnog mirisa ali mi čudno s obzirom da trebam dobiti

🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    08. Prosinac 2014. 20:41

Curke trbuh mi je baš napuhnut cijeli dan, i sad kad sam se vidjela izgleda kao da sam loptu progutala i tvrd je, je li može biti kakva upala, temp mi je i dalje 37.. Baš se osjećam bljakasto sada :( i stalno imam vjetrove možda zato??

🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    08. Prosinac 2014. 21:55

mare27, nisam vidjrla ranije postove... sto je s tobom... zar se i ti jos trudis?

mare27
    09. Prosinac 2014. 08:12

mama2

mare27, nisam vidjrla ranije postove… sto je s tobom… zar se i ti jos trudis?

da da,još uvijek ništa nema plusića

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI