A ne znam ja bez obzira koji test radim radim ujutro za svaki slučaj iako skoro na svima piše da mogu u bilo koje doba dana, ali ujutro mi nekako sigurnije
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Dita mislila sam čekati do kraja tjedna pa ponoviti test, ali sad me već više brine moje zdravstveno stanje, bocka me taj jajnik, ostalih simptoma da ću dobiti baš i nemam, pa me sad više strah zbog zdravstvenih razloga pa ću vidjet, ne volim doktore pa to ozbjegavam ali morati ću ker mi je sve ovo čudno
🙏👸👸🙏❤️
A i danas sam provjerila cerviks i dosta mi je mekan i rodnica podosta vlažna, i imam taj iscjedak onako bijelo žučkasti nema nikakvog neugodnog mirisa ali mi čudno s obzirom da trebam dobiti
🙏👸👸🙏❤️
Curke trbuh mi je baš napuhnut cijeli dan, i sad kad sam se vidjela izgleda kao da sam loptu progutala i tvrd je, je li može biti kakva upala, temp mi je i dalje 37.. Baš se osjećam bljakasto sada :( i stalno imam vjetrove možda zato??
🙏👸👸🙏❤️
mare27, nisam vidjrla ranije postove... sto je s tobom... zar se i ti jos trudis?
pepita. moze biti svasta... i upala a i to da si se razboljela.
. u najboljem smislu bi bilo da kazes da si trudna... nadam se da ce ti ovo brzo proci i da ces nam doci s radosnom vijescu
Pepita ne želim ti davati nekakvu lažnu nadu ali i meni je bio napuhnut stomak toliko da me koža bolila koliko ne zateže. I nakon 10 tjedana i dalje sam napuhana, nekada manje nekada više tako da mislim da mi se pravi trudnićki trbuh neće vidjeti još 2-3 mjeseca.
Tako je i meni, ajme meni više sam i sama sebe ubila u pojam hehe pomislila sam da nije upala mjehura, ali imala sam to više puta pa mislim da nije.. Ma izgleda da ću ja zaista morati ponoviti test
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji