Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    08. Prosinac 2014. 15:52

Nika, drago mi je da je sve u redu. Meni ti je trudnoca isto bila dva tjedna manja. Imala sam bice 5 termina, ali su mi na kraju racunali po menstruaciji. Cestitam :))))

Mare, odlicna vijest da se bestija povukla :))) :*

Zene, mene ceka operacija, a menzis bi mi trebao doc da imam redovno tocno dan prije operacije, tako da se nadam da ce po obicaju kasniti da obavim vise to. Bila sam na pregledu I izgleda da sam u meduvremenu imala neku tesku upalu jajovoda koju od konstantnih bolova nisam ni skuzila tako da se tumor prosirio na jajovod I sad ce mi ga odstraniti. :(

14.06.2014. L ♥

• mama@
    08. Prosinac 2014. 15:59

ppzdrav moje prijateljice trudilice... vratih se ja nakon 6 mjeseci izbivanja. Nisam se pomakla s pocetne tocke koju sam zacrtala u 2 mjesecu... Ne znam sto se dogada i sto ce biti... Moram vam priznati da sam umorna od sveg neuspijeha. Iskreno, ne razmisljam toliko o tome. ali kad nisam uspjela u ovim mjesecima ne znam kada cu. Zato se nadam da budem ovdje cula neke lijepe vijesti od vas, mojih starih trudilica. p.s. nadam se da me niste zaboravile

StellaMaris
    08. Prosinac 2014. 17:02

mare27

StellaMaris

Mare sorry, lapsus!!! mislila sam više sexa, manje briga 

hehhe baš čitam i sva zbunjena ,onak pa gdje više stresa 

hahaha... ajoj brzi prstići 

Luki mi smo žene stvorene da bi preživile sve i svašta, i izašle iz bitke podignute glave. Ne predaj se...kad tad će svi problemi bit iza tebe.

mama2 ja sam novija pa te se ne sjecam ali želim ti da se što prije riješiš loših misli i naravno da ćeš uspjeti 

<3 2/2013 <3

dita0108
    08. Prosinac 2014. 17:25

Evo i mene.nisam stigla danas test napravit..napokon odlucim da cu ga napravit kad ono mi jutros najranije svekrva bane na vrata.inace stvarno je obozavan,iskreno jer je odlicna!ali danas bas kad sam htjela to obavit ona dodje da obavaljamo neke stvari po gradu i tako ja danas umjesto dacradim test glumim taksistu :))

Pepita2109
    08. Prosinac 2014. 17:32

Dita na dan kad sam radila test i meni je sveki (buduća) došla, ali ja kad nešto zacrtam tako i bude tako da sam to prvo napravila test pa onda sve što poželi :P

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.