Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nika9
    08. Prosinac 2014. 10:43

Cure da vam se javim..ja spremna,jos malo i na pregled..strah samo takvi,ni jest nemogu..javim se kad budem gotova 

Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...

kosee
    08. Prosinac 2014. 10:53

Cure, samo da znate da vas redovno čitam iako ovaj mjesec malo pauziram od truđenja
    Pepita, žao mi je zbog minusa, ali dok vještica ne dođe - sve je moguće

Dita, napravi test, držim fige!

nika, sretno na pregledu, sigurna sam da će sve biti ok!

Nama bi plodni trebali biti drugi vikend kad smo na putu pa sam i zbog toga odlučila ne nadati se previše ovaj mjesec, ali danas krenuo neki iscjedak tako da možda budu i ranije  Ma neka, mi ćemo se seksati stalno pa što bude, nije nam teško

Pepita2109
    08. Prosinac 2014. 11:12

Kosee kakav god rezultat bio neka, bila bih sretna da je +, ali ako i nije nema veze biti će prilike :) čekat ću vješticu još neko vrijeme možda se pojavi, ako ne ponoviti test pa doktoru u svakom slučaju :)

a tebi želim sreću i samo uživajte :) beba će doći sama :)

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

nika9
    08. Prosinac 2014. 14:52

Cureee sve je u redu za sada...umjesto 6+4 trudna oko 4 tjedna,znaci dva i pol tjedba manje...zatrudnila pred mengu...mrvica mamina je u maternici...narucena 22.12 tada cemo ako bog da i srce cut i stosta vidjeti..

Koja je ono danas tribala pravit test,jel Ditaa...drzim fige svima 

Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...

renata6
    08. Prosinac 2014. 14:55

Nika tako mi je drago zbog tebe! Super! Glavno da je bebica tu, neka se samo ugnjezdi, mami puno papa i srčeko neka kuca! Bravo, evo sve super ispalo!

mare27
    08. Prosinac 2014. 14:57

nika drago mi je zbog tebe i tvoje mrvice samo hrabro dalje evo ja samo da javim da je nalaz brisova sada uredan ,ureoplazma riješena.hvala Bogu !!! sada da dočekamo M i na posao

StellaMaris
    08. Prosinac 2014. 15:03

Bravo Nika...vidiš kako nikad neznaš, dobro si rekla da se stalno družimo s dragim jer da nikad neznaš što se i kad se u tijelu nešto događa, ja sam isto tog misljenja. Voljeti se treba cijeli mjesec a ne samo u vrijeme "plodnih dana"  Sad nek mrva samo lijepo napreduje 
    kosee super ste, tako treba, kažu da od seksa manje glava boli, hahahaha...MORE SEX-NO STRESS!!! 
    Pepita još nije stigla? Ako nije dosad onda i nek ne dođe barem 9 mj 
    Dita jesi radila test? Držim fige...

<3 2/2013 <3

StellaMaris
    08. Prosinac 2014. 15:05

Mare super za briseve, i za tebi želim idući ciklus više stresa manje briga...
    Ja brojim 4dc, čekam da završi pa ćemo se napokon i mi rekreirati 

<3 2/2013 <3

StellaMaris
    08. Prosinac 2014. 15:06

Mare sorry, lapsus!!! mislila sam više sexa, manje briga 

<3 2/2013 <3

Pepita2109
    08. Prosinac 2014. 15:20

Nika baš mi je neopisivo drago da je sve u redu :)

StellaMaris nije došla još, a strpljivo ja nju čekam, samo se nadam da ako će doć da neće baš sutra kad mi se dragi vraća :P probada tj pika me desni jajnik povremeno, vani je vrijeme lijepo sunčano a ja sam za ništa :/

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.