Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    07. Prosinac 2014. 16:08

Dita još nisi napravila test?? Iskreno najbolje bi bilo kao što kažu cure vaditi krv, ali najlakše je kupiti test hehe :) sretno draga i nadam se da je u pitanju + ... Ja sam danas točnije maloprije slučajno ugledala plavu venu izraženiju na aeroli :O to nisam imala do sad sigurno, danas sam se dvaput rasplakala pred budućom svekrvom bezveze

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Arria
    07. Prosinac 2014. 18:06

Dita ne mora biti, meni je dan prije očekivane M test bio pozitivan. A što se tiće muža ja sam ih napravila 100 kad sam bila sama jer mi je muž na terenu i bilo mi je koma ali bolje i to nego da me on gleda takvu. Zadnji test sam pravila kad je on već trebao krenuti na put i bio je +. Nakon 8 mjeseci patnje i suza! 

Arria
    07. Prosinac 2014. 18:08

Nika, sretno sutra! 

Pepita2109
    07. Prosinac 2014. 19:54

Arria u pravu si nekima pokaže prije, a nekima poslije sve ovisi od žene do žene, a i od trudnoće do tridnoće :)

Dita sretno i ako ništa drugo mi smo tu uz tebe :)

Nika u životu nisam nikad pratila plodne dane, a sad i ne radimo na bebici onako da radimo nego jedan dan kažemo ma hakde pa šta bude nismo opterećeni time :) a pa neću ni sada vas gnjaviti drage moje

🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    07. Prosinac 2014. 19:56

I Nika sretnooo

🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    07. Prosinac 2014. 22:44

Dita tako je i sretno :)

🙏👸👸🙏❤️

Tena9
    08. Prosinac 2014. 09:18

Cureee..jutro :) Ja moram još min.tjedan i pol čekati na test :/ Izludit ću...

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.