Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    07. Prosinac 2014. 12:23

Nika
    meni je inače ciklus bio svakakav, jedino mi se unormalio otkad živim s dečkom pa mi je 32-33 dana, a moram priznati da nismo pazili jedino 12.11 tako da je mala vjerovatnost, ali vidjeti ćemo još

dita0108
    07. Prosinac 2014. 14:15

Pepita21

Nika
    meni je inače ciklus bio svakakav, jedino mi se unormalio otkad živim s dečkom pa mi je 32-33 dana, a moram priznati da nismo pazili jedino 12.11 tako da je mala vjerovatnost, ali vidjeti ćemo još

Nika,kad si zatrudnila jesi onda izmjerila temp.meni normalna a cijelo vrijeme mi je nekakav pritisak u donjem dijelu,ko da cu svaki cas dobit.vec sam toliko postala nervozna da grizem.a kasni mi 5 dana.

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

dita0108
    07. Prosinac 2014. 14:19

Inace sam u 9 mjesec pocela pii femisan a kapi i u dan tocno mi je vjestica dolazila i u 10-ti i 11-ti mj.ali se nakon dva mjeseca treba napravit pauza od 15 dana.e i sad mi je ta pauza,ubiti sad sam vec ih opet trebala pocet piti.pa jeli mozda zna netko od vas jeli moguce da jecto uzrok kasnjenju?ni sama vise neznam sto da mislim :((

Pepita2109
    07. Prosinac 2014. 16:08

Dita još nisi napravila test?? Iskreno najbolje bi bilo kao što kažu cure vaditi krv, ali najlakše je kupiti test hehe :) sretno draga i nadam se da je u pitanju + ... Ja sam danas točnije maloprije slučajno ugledala plavu venu izraženiju na aeroli :O to nisam imala do sad sigurno, danas sam se dvaput rasplakala pred budućom svekrvom bezveze

dita0108
    07. Prosinac 2014. 17:25

Pepita nisam jos napravila..htjela sam da prođe vikend pa cu sutra ili preksutra.ali sam uzasno nervozna pa samo odgađam.nema mi muza doma tako da moram sama prolazit kroz ovo.a da ti odes vadit krv??vidis da dosta cura kazu da im je prvi test negativan pa se posli ispostavi da su ipak zatrudnjele

🙏👸👸🙏❤️

Arria
    07. Prosinac 2014. 18:06

Dita ne mora biti, meni je dan prije očekivane M test bio pozitivan. A što se tiće muža ja sam ih napravila 100 kad sam bila sama jer mi je muž na terenu i bilo mi je koma ali bolje i to nego da me on gleda takvu. Zadnji test sam pravila kad je on već trebao krenuti na put i bio je +. Nakon 8 mjeseci patnje i suza! 

Arria
    07. Prosinac 2014. 18:08

Nika, sretno sutra! 

Pepita2109
    07. Prosinac 2014. 19:54

Arria u pravu si nekima pokaže prije, a nekima poslije sve ovisi od žene do žene, a i od trudnoće do tridnoće :)

Dita sretno i ako ništa drugo mi smo tu uz tebe :)

Nika u životu nisam nikad pratila plodne dane, a sad i ne radimo na bebici onako da radimo nego jedan dan kažemo ma hakde pa šta bude nismo opterećeni time :) a pa neću ni sada vas gnjaviti drage moje

🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    07. Prosinac 2014. 19:56

I Nika sretnooo

dita0108
    07. Prosinac 2014. 20:42

Hvala puno na podrsci.a sto bude bit ce :)).sutra kupujem test :)

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI