My life cestitke!!! I samo pozitivno 💝
Nove djevojke, žene dobrodošle i nadam se što prije otišle.
Mene je danas moj ginic bas izbacio iz takta, dosla sam ponoviti bris za ureaplazmu da vidimo da li smo je rjesili antibiotikom, i to mi je sestra rekla da dođem, na sto bi mi on rekao da to nema smisla jer je kao ne mora sad biti i za pet dana se opet pojavi..no ipak mi je napravio.. Htjela sam i folikulometriju, ali sam odustala kad sam vidjela da nema volje nista.. I sada bas osjetim jajnik kako me uvijek boli za vrijeme O i jutros (ne prvi urin) i popodne sam piskila na trakicu, da li znaci da je pozitivna ako je ovako iste boje?
Joj i meni je bris pokazao ureaplasmu, pili smo azitrocimin ( prvo vecer 1000 mg i drugo 500 mg) rekla mi je sestra da se javim kad popijemo ali nije mi rekla koliko vremenski treba proci, i zaboravila sam pitati dali se nakon terapije i dalje mogu imati nezasticeni odnosi i raditi na bebi, znas li ti mozda?
Draga ja sam popila dvije kutije Azitromicina, s tim da sam prva dva dana pila svakih 12 sati po jednu, i onda jos dva dana po jednu na dan, a mm je pio tri dana po jednu..
Ne znam za odnose, ja sam imala M mozda dan nakon sto sam popila zadnju tabletu i necu se paziti ovaj mjesec, nekako mislim da se nece ni dogoditi ako okolina ne bude ok, a s druge strane ponekad malo previše panicarim oko toga sto se smije, a sto ne…
Ja sam na prvi dan M pila i prvu tabletu, i neznam sad sto cu, al mislim da necu nists paziti pa kako mira biti bit ce, iako nakon god dana neuspjeha nisam bas optimist, moramo jos svakako raditi pretrage oboje, ja moram i u zg hormone vadit a to necu moci prije 1 mj tako da vidjet cemo sto ce biti, svs u svemu zelim nam svima tu sto prije neki ++
I da bi sad primjetila smedi iscjedak. Do danas nije bilo nicega a sad poslje pregleda smedi iscjedak.. ja cu poluditi od svega toga😔😔
My life mozda je zbog pregleda iscjedak, ne razumijem se bas, ali vjerujem da je moguce… A sto se tice optimizma nasih ginica koliko sam skuzila od drugih djevojaka nitko ne govori nista konkretno kako bi te ohrabrili na pocetku trudnoce, vjerovatno zato sto je to najkriticnije razdoblje i sto nista sa sigurnošću ni ne mogu reci… Zato vjeruj u dobro i nadaj se samo najboljem, tako ces uciniti uslugu i sebi i mrvici… 😍
Joj mene ti je moja ubijala u pojam..svasta mi je govorila, od kad sam krenula radit na trudnoci i poslije pobacaja. Treba ih ignorirati, to se oni valjda samo ograđuju. Samo pozitivno misli i sve ce to biti u redu 😙
All of God’s grace in one tiny face 💟
Bijeli mlijecni iscjedak, nakon plodnih dana, i nezasticenih odnosa, dal se koja susrela stim,,?
Bijeli mlijecni iscjedak, nakon plodnih dana, i nezasticenih odnosa, dal se koja susrela stim,,?
Draga ja ti konstantno imam taj iscjedak, ponekad mjenja boju, vec sam luda od svega, doktor mi je govorio da je to normalno da vecina zena tako ima, a na kraju se ispostavilo da imam bakteriju, a opet citala sam svasta i taj iscjedsk znaci svasta, mozda je kod tebe nesto pozitivno 😊
Draga ja ti konstantno imam taj iscjedak, ponekad mjenja boju, vec sam luda od svega, doktor mi je govorio da je to normalno da vecina zena tako ima, a na kraju se ispostavilo da imam bakteriju, a opet citala sam svasta i taj iscjedsk znaci svasta, mozda je kod tebe nesto pozitivno 😊
Pa ja znam kad imam tzv. Bjelo pranje, to mi je nekako prozirno i sta ja znam, al ovo mi se sinoc dogodilo, cudno mi. Bjelo skroz, nisam skoro to primjetila. Ko ce znati draga moja. Evo sljedeca menstruacija bi trebala doci za nekih 12 dana a mene grudi bole vec sad. Ne znam, skroz cudno mada se ne nadam nicemu, jer svaki put se razocaram kad pomislim na trudnoću
Hej curke, evo meni plodni dani bili od utorka, a danas stigla O i to je posteno osjecam u jajnicima i grudi su mi natekle i bole uzasno... utorak i srijedu smo pokrili, cetvrtak i petak MM bio na putu, ali jucer kad je stigao jos od puste zelje mislim da smo dobro pokrili i jucerasnji dan i danas kada je O stigla 😀
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
ciao zenske, citala sam vase postove pa da vam se pridruzim mozda ko ima pametan savjet kakav. naravno zelim dijete i trudimo se, al eto 4 spontana u 2 godine, u prvim tjednima. nikad dosla dalje od 7tt. svaki put lagani simptomi, pojavi se +, beta raste i onda sve stane. i nikako naprid. sreca niti jednom nisam imala kiretazu. od nalaza trombofilija, sad me tek salju dalje. u pravilu nemam problem ostat trudna nego odrzat trudnocu. ima jo koja to iskustvo? hvala
Hej curke, evo meni plodni dani bili od utorka, a danas stigla O i to je posteno osjecam u jajnicima i grudi su mi natekle i bole uzasno… utorak i srijedu smo pokrili, cetvrtak i petak MM bio na putu, ali jucer kad je stigao jos od puste zelje mislim da smo dobro pokrili i jucerasnji dan i danas kada je O stigla 😀
Haha draga, puno srece zelim da ugledas + i mi sve, koje to zelimo, da nam bude to poklon za praznike.. Mi to ganjamo, ciljamo, al bas zbog te zelje mozda nam se neda.
Hej. Evo prošlo je 7 dana i još nisam dobila M. Luda sam. Svaki dan osjećam bolove u trbuhu pa čak i peckanje i pomislim ok to je to doći će, ali ništa. Imam bijeli iscjedak. Bole me grudi. Napravila sam 2 testa na trudnoću i oba su bila negativna. Nekako ne vjerujem da bi mi oba testa bila lažno negativna. Izluđuje me to. Jedva čekam da dođe,prođe i da ponovo krenemo raditi na bebici.
💖 Nikol -12.08.2018💖
Kad sam se udala, udala sam se u drugi grad i otisla iz svog grada, a bas smo jucer bili dole tako da ne znam jesam ikad bila opustenija kao jucer i jutros, buduci da sam danima plakala kako mi fali moj grad i prijateljice, a jos kako bi bilo divno da je bas dolje zaceto malo cudo 😀😀😀
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Sortiraj odgovore
Najstariji