My life cestitke!!! I samo pozitivno 💝
Nove djevojke, žene dobrodošle i nadam se što prije otišle.
Mene je danas moj ginic bas izbacio iz takta, dosla sam ponoviti bris za ureaplazmu da vidimo da li smo je rjesili antibiotikom, i to mi je sestra rekla da dođem, na sto bi mi on rekao da to nema smisla jer je kao ne mora sad biti i za pet dana se opet pojavi..no ipak mi je napravio.. Htjela sam i folikulometriju, ali sam odustala kad sam vidjela da nema volje nista.. I sada bas osjetim jajnik kako me uvijek boli za vrijeme O i jutros (ne prvi urin) i popodne sam piskila na trakicu, da li znaci da je pozitivna ako je ovako iste boje?
Joj i meni je bris pokazao ureaplasmu, pili smo azitrocimin ( prvo vecer 1000 mg i drugo 500 mg) rekla mi je sestra da se javim kad popijemo ali nije mi rekla koliko vremenski treba proci, i zaboravila sam pitati dali se nakon terapije i dalje mogu imati nezasticeni odnosi i raditi na bebi, znas li ti mozda?
Draga ja sam popila dvije kutije Azitromicina, s tim da sam prva dva dana pila svakih 12 sati po jednu, i onda jos dva dana po jednu na dan, a mm je pio tri dana po jednu..
Ne znam za odnose, ja sam imala M mozda dan nakon sto sam popila zadnju tabletu i necu se paziti ovaj mjesec, nekako mislim da se nece ni dogoditi ako okolina ne bude ok, a s druge strane ponekad malo previše panicarim oko toga sto se smije, a sto ne...
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Radila sam bris i u trećem mjesecu ove godine i također imala ureaplazmu, i zato me to toliko brine..
Ja '88., mm '78.
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
Bokic. Evo bila god ginica. Rana trudnoca. Nije izvanmaternice. Vidi se da se ugnijezdilo . Izgleda da sam imala miom ali ginicka nije nista puno komentirala. Vjerojatno da je jos prisutan, bi rekla. Dala mi Duphaston tablete 2×1 da se maternica smiri. I da za tj.dana dodem da vidi kako to napreduje. Nije bila previse optimisticna. Rekla da je jos rano za bilo sto reci. Malo kao da nije sigurna dali bu trudnoca ostala. Sad sam u neizvjesnosti i zabrinuta
I da bi sad primjetila smedi iscjedak. Do danas nije bilo nicega a sad poslje pregleda smedi iscjedak.. ja cu poluditi od svega toga😔😔
I da bi sad primjetila smedi iscjedak. Do danas nije bilo nicega a sad poslje pregleda smedi iscjedak.. ja cu poluditi od svega toga😔😔
My life mozda je zbog pregleda iscjedak, ne razumijem se bas, ali vjerujem da je moguce... A sto se tice optimizma nasih ginica koliko sam skuzila od drugih djevojaka nitko ne govori nista konkretno kako bi te ohrabrili na pocetku trudnoce, vjerovatno zato sto je to najkriticnije razdoblje i sto nista sa sigurnošću ni ne mogu reci... Zato vjeruj u dobro i nadaj se samo najboljem, tako ces uciniti uslugu i sebi i mrvici... 😍
Ja '88., mm '78.
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
My life mozda je zbog pregleda iscjedak, ne razumijem se bas, ali vjerujem da je moguce… A sto se tice optimizma nasih ginica koliko sam skuzila od drugih djevojaka nitko ne govori nista konkretno kako bi te ohrabrili na pocetku trudnoce, vjerovatno zato sto je to najkriticnije razdoblje i sto nista sa sigurnošću ni ne mogu reci… Zato vjeruj u dobro i nadaj se samo najboljem, tako ces uciniti uslugu i sebi i mrvici… 😍
Jako je vazno koliko god se moze biti pozitivan i vjerovati u dobro jer to djeluje na cijelo tijelo kako ce funkcionirati... My life budi mi hrabra i drzi se 🌸
Cestitam svim curama :) 😁😁😁
Monoo uzimala sam L tirox 5 dana, od jucer sam prehladjena, praceno temperaturom izmedju 37 i 37,8.
Da li je moguce neka nuspojava 😕
Cula sam da moze poremetiti i ciklus, sta mislis ti o tome .
Cestitam svim curama :) 😁😁😁
Monoo uzimala sam L tirox 5 dana, od jucer sam prehladjena, praceno temperaturom izmedju 37 i 37,8.
Da li je moguce neka nuspojava 😕
Cula sam da moze poremetiti i ciklus, sta mislis ti o tome .
Ne moze poremetiti ciklus, ne brini.
Prehladjena si valjda jer je neka viroza, nema nikakve veze sa terapijom.
Darliv,
Oo da ! To je bas lijepa poz.lh.
Sto se tice odnosa, mislim da mozete imati odnose nakon popijenog antib.
MyLife,
Taj iscjedak moze biti i od pregleda. Svaka T do 12 tt je neizvjesna nazalost, zato dokt bas i ne pridodaju neku paznju ranim T, ali misli pozitivno naravno !
Odmaraj i sretno ! Ako se iscjedak pojaca, odi na hitnu ili se javi svojoj.
Bokic. Evo bila god ginica. Rana trudnoca. Nije izvanmaternice. Vidi se da se ugnijezdilo . Izgleda da sam imala miom ali ginicka nije nista puno komentirala. Vjerojatno da je jos prisutan, bi rekla. Dala mi Duphaston tablete 2×1 da se maternica smiri. I da za tj.dana dodem da vidi kako to napreduje. Nije bila previse optimisticna. Rekla da je jos rano za bilo sto reci. Malo kao da nije sigurna dali bu trudnoca ostala. Sad sam u neizvjesnosti i zabrinuta
Samo opusteno bit ce sve uredu, uzivaj u svojoj sreci 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji