Mono sadti vrijeme ful sporo prolazi a kad dodjes u 35 tt ce proletit o nastavit ce letit kako beba raste. Bas mi je jako drago da je sve ok i zelim ti da tako i ostane 💪
Ikyri bas kontrakcije imas? Jesu ti se narem smirile od terapije? Ja se sjecam da sam isto tako oko 25 tt jedan dan psjetila par trudova, al bas brutalnih i smirilo se. Onda su krenuli laznjaci stalni, nisu bili bolni nego ful neugodni. Nadam se da ce ti se smirit i jos ces na kraju i prenijet..
Ne ne nikako ne prenjet. Toga mi je dosta.
hahahah, ma bitno je da sve bude ok
My life cestitke!!! I samo pozitivno 💝
Nove djevojke, žene dobrodošle i nadam se što prije otišle.
Mene je danas moj ginic bas izbacio iz takta, dosla sam ponoviti bris za ureaplazmu da vidimo da li smo je rjesili antibiotikom, i to mi je sestra rekla da dođem, na sto bi mi on rekao da to nema smisla jer je kao ne mora sad biti i za pet dana se opet pojavi..no ipak mi je napravio.. Htjela sam i folikulometriju, ali sam odustala kad sam vidjela da nema volje nista.. I sada bas osjetim jajnik kako me uvijek boli za vrijeme O i jutros (ne prvi urin) i popodne sam piskila na trakicu, da li znaci da je pozitivna ako je ovako iste boje?
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
My life, ipak je plus jeeee cestitam!!!
Dobrodosle nove cure i zelim vam sto prije +++
Darliv - koliko je proslo od terapiije? mi smo ponovljali bris tek nakon 3tjedna ili mj dana od terapije
za LH trakice - meni izgleda pozitivna...nemam jos iskustva s trakicama, jer nikak da mi stignu ovaj mjesec cemo na pamet gadati
sretno!!
Mene je danas moj ginic bas izbacio iz takta, dosla sam ponoviti bris za ureaplazmu da vidimo da li smo je rjesili antibiotikom, i to mi je sestra rekla da dođem, na sto bi mi on rekao da to nema smisla jer je kao ne mora sad biti i za pet dana se opet pojavi..no ipak mi je napravio.. Htjela sam i folikulometriju, ali sam odustala kad sam vidjela da nema volje nista.. I sada bas osjetim jajnik kako me uvijek boli za vrijeme O i jutros (ne prvi urin) i popodne sam piskila na trakicu, da li znaci da je pozitivna ako je ovako iste boje?
od kud si? mozda imamo istog gin. isto to je i moj meni rekao..
od kud si? mozda imamo istog gin.isto to je i moj meni rekao..
Ma ginic mi je u valpovu 🙈 nema ovdje bas nekog izbora ☺️
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Cure jel koja od vas cula test za trudnoću sa sodom bikarbonom :D kao popiskis se u posudu, stavis kasiku sode ako se pocne stvarati pjena, onda nema trudnoce, ako soda odmah ode na dno, onda ima trudnoce haha.
Ja nisam cula...Zanimljivo ☺️
Cure jel koja od vas cula test za trudnoću sa sodom bikarbonom :D kao popiskis se u posudu, stavis kasiku sode ako se pocne stvarati pjena, onda nema trudnoce, ako soda odmah ode na dno, onda ima trudnoce haha.
Ja nisam cula…Zanimljivo ☺️
Svasta ima, al hajd vjeruj .. Kad normalni testovi nekad daju kriv rez. Kako onda u sodu da se vjeruje
😂😂
Ja nisam cula…Zanimljivo ☺️
Svasta ima, al hajd vjeruj .. Kad normalni testovi nekad daju kriv rez. Kako onda u sodu da se vjeruje
😂😂
Da bas...stvarno se svašta čuje i svega ima..ali koliko je djelotvorno-pitanje je 😂
Joj i meni je bris pokazao ureaplasmu, pili smo azitrocimin ( prvo vecer 1000 mg i drugo 500 mg) rekla mi je sestra da se javim kad popijemo ali nije mi rekla koliko vremenski treba proci, i zaboravila sam pitati dali se nakon terapije i dalje mogu imati nezasticeni odnosi i raditi na bebi, znas li ti mozda?
od kud si? mozda imamo istog gin.isto to je i moj meni rekao..
Ma ginic mi je u valpovu 🙈 nema ovdje bas nekog izbora ☺️
Nemamo ni mi izbora uopce, samo njega i imamo 🙃
Al kad sam nakon kiretaze htjela napravit briseve rekao mi je da to nema nikakvog smisla jer vec nakon sat vremena mogu dobit upalu a nalazi dodju uredni 😑
Sortiraj odgovore
Najstariji