Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1234
    30. Studeni 2017. 19:58

Hvala baarbaraa29 i ja se nadam da necu biti dugo na ovoj temi 😉

Romana33
    30. Studeni 2017. 20:16

Hvala svima.. no ja se jos ne veselim puno. Nije mi jasno zasto sam imala taj smedi iscjedak i tako dugo. I svaki mj.ga imam prije ocekivane menge. I ovaj mj.sve isto. Jedino prosli mj.mi se ciklus pomanuo i to za tj dan unaprjed. 36 - ti dan sam dobila a inace 30-31. Nadam se da ce ovaj put biti sve super.  Iduci tj.planiram gin.da cujem. Prosli put mi nista vidla nije kad sam bila s 5 tj.trudnoce kod nje. Iako je bila manja trudnoca na zadnjem uvz prije spontanog u 10 -tom tj. Zato bi sad jos koji dan pricekala, i ako Bog da da bi bilo sve super. Jer radim i fizicki tezak posao, u hladnoci i vodi i nimalo pogodni uvjeti nisu za trudnicu a bolovanje nasa ginicka neda prije dok ne izvadim nalaze ķrvi na koji salje tek kada vidi plod. Zato si drzim fige. I vi mi ih drzite🤞🤞🤞. Pusa svima

Jane_Doe
    30. Studeni 2017. 20:59

Mono sad ti vrijeme ful sporo prolazi a kad dodjes u 35 tt ce proletit o nastavit ce letit kako beba raste. Bas mi je jako drago da je sve ok i zelim ti da tako i ostane 💪
    Ikyri bas kontrakcije imas? Jesu ti se narem smirile od terapije? Ja se sjecam da sam isto tako oko 25 tt jedan dan psjetila par trudova, al bas brutalnih i smirilo se. Onda su krenuli laznjaci stalni, nisu  bili bolni nego ful neugodni. Nadam se da ce ti se smirit i jos ces na kraju i prenijet.. 

mono1111
    30. Studeni 2017. 21:15

My life,
    Odi na prvi uzv u 6 tt i nesto dana, tada bi ti se sve trebali vidjeti i otkucaji i plod.
    Ali odi prije da ti da neki od progesterona.
    Jane,
    Jojj, treba doci do 35 tt, vjerujem da kad se beba rodi vrijeme leti kao ludo, ali do tada....sretnooi i tebiii, drzim fige da ovaj ciklus bude dobitan i da se prebacis u ljetne bebee !!❤

mina04
    30. Studeni 2017. 22:53

My Life cestitam od srca!!
    Nove curke dobro dosle i sto prije otisle s ove teme 😊

All of God’s grace in one tiny face 💟

Rose1234
    01. Prosinac 2017. 07:28

My life

Hvala svima.. no ja se jos ne veselim puno. Nije mi jasno zasto sam imala taj smedi iscjedak i tako dugo. I svaki mj.ga imam prije ocekivane menge. I ovaj mj.sve isto. Jedino prosli mj.mi se ciklus pomanuo i to za tj dan unaprjed. 36 - ti dan sam dobila a inace 30-31. Nadam se da ce ovaj put biti sve super. Iduci tj.planiram gin.da cujem. Prosli put mi nista vidla nije kad sam bila s 5 tj.trudnoce kod nje. Iako je bila manja trudnoca na zadnjem uvz prije spontanog u 10 -tom tj. Zato bi sad jos koji dan pricekala, i ako Bog da da bi bilo sve super. Jer radim i fizicki tezak posao, u hladnoci i vodi i nimalo pogodni uvjeti nisu za trudnicu a bolovanje nasa ginicka neda prije dok ne izvadim nalaze ķrvi na koji salje tek kada vidi plod. Zato si drzim fige. I vi mi ih drzite🤞🤞🤞. Pusa svima

My life najprije ti čestitam i zelim da prođe sve u najboljem redu... Vidjet ces da hoće ❤️

Jane_Doe
    01. Prosinac 2017. 08:36

mono1111

My life,
    Odi na prvi uzv u 6 tt i nesto dana, tada bi ti se sve trebali vidjeti i otkucaji i plod.
    Ali odi prije da ti da neki od progesterona.
    Jane,
    Jojj, treba doci do 35 tt, vjerujem da kad se beba rodi vrijeme leti kao ludo, ali do tada….sretnooi i tebiii, drzim fige da ovaj ciklus bude dobitan i da se prebacis u ljetne bebee !!❤

ma vidjet ces da ce ti nakon 30 tt ic malo brze i onda kad napokon sve bude spremno opet ce stat 
    ja sam na kraju stalno kukala i tulila da cu vjecno bit trudna, a kad su me poslali u radjaonu sam govorila kako meni to nekako prebrzo ide  evo i sad kad se sjetim da imam dijete od skoro 3 godine ne mogu vjerovat. a kad je cujem kako melje, tesko mi se sjetit onih dana kad je samo sutila i smijala se 
    bitno je da ste dobro i  da je sve ok, ono najbolje tek stize 

ikyri
    01. Prosinac 2017. 08:40

Jane_Doe

Mono sadti vrijeme ful sporo prolazi a kad dodjes u 35 tt ce proletit o nastavit ce letit kako beba raste. Bas mi je jako drago da je sve ok i zelim ti da tako i ostane 💪
    Ikyri bas kontrakcije imas? Jesu ti se narem smirile od terapije? Ja se sjecam da sam isto tako oko 25 tt jedan dan psjetila par trudova, al bas brutalnih i smirilo se. Onda su krenuli laznjaci stalni, nisu bili bolni nego ful neugodni. Nadam se da ce ti se smirit i jos ces na kraju i prenijet..

Ne ne nikako ne prenjet. Toga mi je dosta.

• boskicaa
    01. Prosinac 2017. 13:06

hay svima odlucila se i ja prikljucit u razmjenu iskustva i misljenja...
    Kod nas se planira beba ima skoro godina i par mjeseci ali je moj dragi prijatelj hasimoto odlucio po tom pogledu biti moj najveci neprijatelj ocito i nedat nam tu srecu i radost. Bez obzira na eutirox i gospodju vrkutu nece da se primi i nece.
    Vec lagano kod mene sve nade jenjavaju a muski kao muski jelte njima je to kad bude bit ce...:/ 
    Moja draga vjestica je uredno svaki mjesec je pocela kasniti cisto onako meni u inat da mi zapapri iscekivanje ..
    Tako da vise neman prakticki ni ideje sto napravit po pitanju toga osim da ko moj drgai predjem u fazu a kad bude bice.

Mala_Žena
    01. Prosinac 2017. 14:06

Cure jel koja od vas cula test za trudnoću sa sodom bikarbonom :D kao popiskis se u posudu, stavis kasiku sode ako se pocne stvarati pjena, onda nema trudnoce, ako soda odmah ode na dno, onda ima trudnoce haha.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.