Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Romana33
    30. Studeni 2017. 17:20

MaybeBaby 😘

My life cestitam ti od srca!!!!!

Brine me taj iscjedak koji je bio ... moram sto prije ginekologu.. jos sam soku🤗🤗

bejb23
    30. Studeni 2017. 17:23

My life

Da se javim. Nakon 10 dana smedeg iscjetka koji je trajao od 24 -tog dana u ciklusu , pa i od 20 - tog povremeno, pa sve do 31 -og kad sam svjetle krvi primjetila ( mislila da napokon dosla) i od poslje vise nema nicega. Ni smedeg iscjetka ni krvi. Osim bolova u janjiku. I danas 36 - ti dan napravim test za trudnocu. I pozitivan!!!! Nemam rijeci😚

Ceeeeestitaaam!!!!!! Zelim ti skolsku i urednu trudnocu 😘

💗Baby E💗

Romana33
    30. Studeni 2017. 17:42

Neznam vise jel normalno da boli janjik. Danas me cijeli dan boli lijevi janjik. Bas dosta. A zbog spontanog prosle godine, sad sam jako strahu. 

bejb23
    30. Studeni 2017. 17:52

My life

Neznam vise jel normalno da boli janjik. Danas me cijeli dan boli lijevi janjik. Bas dosta. A zbog spontanog prosle godine, sad sam jako strahu.

Bolio je i mene jajnik. Mislim da je to normalno. Opusti se. Bit ce sve ok ovaj put. Samo pozitivne misli :) 

💗Baby E💗

ikyri
    30. Studeni 2017. 18:12

Jane_Doe

mono1111

Te su meni svaki dan bile takve..skoro poz.jer su jako osjetljive.
    Mislim da je meni ostalo jos par, hoces da ti posaljem?? Nista mi naravno ne moras placati !
    Pa da imas za drugi mjesec. Moram ih pronaci, ali mislim da ih imam mozda 10 - ak.

Ma ja sam 100 posto sigurna da je O bila u utorak. Probat cu jos koji dan pratit pa da vidim, sad bi trebala ta testna bit sve blijeđa ili?
    Nemoj mi slat, ikreno se nadam da mi nece trebati vise i da cu ih i ja proslijediti nekome.. Ako mi slucajno zatreba javim se. Hvala 😊
    Kako si ti? Kakvi su osjecaji sad kad si vec presla polovicu puta?
    Ikyri isto pitanje vrijedi i za tebe 😘

Ja sad malo imam kontrakcija pa paničarim da prijeveremeno ne rodim. Mirujem ...dobila spasmex i normabel. Čekam pregled i tako. Inače filing je klasika ...ajme kad ce taj 28 tj. pa ajme kad ce taj 32 tj...pa ajme ....ajme ..ajme ja cu morat rodit... Klasika.

mono1111
    30. Studeni 2017. 18:29

My life,
    Cestitam !!!!!! Vjerovatno je bilo impl.krvarenje ali svakako neka ti daju ipak utrrogestan ili duphastone.

• Babylove
    30. Studeni 2017. 18:36

Rose1234

Drage sve,
    Vec neko vrijeme pratim klokanicu i vaše razgovore. Da…planiramo bebicu tako da sam odlučila da se prijavim kako bi mogla sa vama razmjenjivati iskustva i naravno pitati za savjet,mišljenje. Tako da evo i mene tu 😊

Dobro dosla i ja sam nova pa cemo se skupa druziti 😊

My life

Da se javim. Nakon 10 dana smedeg iscjetka koji je trajao od 24 -tog dana u ciklusu , pa i od 20 - tog povremeno, pa sve do 31 -og kad sam svjetle krvi primjetila ( mislila da napokon dosla) i od poslje vise nema nicega. Ni smedeg iscjetka ni krvi. Osim bolova u janjiku. I danas 36 - ti dan napravim test za trudnocu. I pozitivan!!!! Nemam rijeci😚
  • samobroj
    30. Studeni 2017. 18:46

Bok cure i posebno My Life cestitam prvo, a i da podjelim da ocito dijelimo isto iskustvo. Iako ja se jos ne zelim radovati. Naime 5 dana iza M koja je bila redovna, pocela sam krvariti dosta, nikakvi simptomi, osim krvarenja tamno crveno. I tako 4 dana. 1 dan prestalo, kad sam se vratila na posao opet pocela krvariti i jaki bolovi navecer u lijevom jajniku. Danas zavrsila kod gin. Kad je cula kad sam imala zadnju M i od kad krvarim ponovno ponavljala 2 put test urinom - pozitivno, pa me poslala u bolnicu vaditi krv i pregled. Na UZV nista nisu ni oni vidili, a beta 253. Znaci meni je O bila 7. dc po toj racunici, sto mi je neobicno. Za dva dana moram ponoviti betu u bolnici.uz to na uzv nasli ciste na svakom jajniku po jedna, zuto tijelo prisutno. Iskreno bojim se radovati nakon spontanih, a nista mi za sad nisu dali od lijekova niti ikakvu preporuku.osim folne i andol 100 jer imam trombofiliju. Tako da sam trenutno zapravo dosta prestrasna, jer stalno navečer imam smeđi iscjedak. My life sretno i nadam se da ce biti sve ok s tvojom trudnocom. 

Rose1234
    30. Studeni 2017. 19:12

Hvala ti Babylove 😊

baarbaraa29
    30. Studeni 2017. 19:28

My life

Cestitke  I ja sam imala implantacijsko i par dana poslje iscjedak koji je prestao i vise se nije pojavljivao! Pijem tablete za progesetron i nema frke! Kako ti je Mono rekla vjerojatno ce ti dati Dupha.ili Utro. i bit ce to sve super!!

Rose dobro dosla i sto prije otisla s ove teme 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.