My life cestitam ti od srca!!!!!
Brine me taj iscjedak koji je bio ... moram sto prije ginekologu.. jos sam soku🤗🤗
Da se javim. Nakon 10 dana smedeg iscjetka koji je trajao od 24 -tog dana u ciklusu , pa i od 20 - tog povremeno, pa sve do 31 -og kad sam svjetle krvi primjetila ( mislila da napokon dosla) i od poslje vise nema nicega. Ni smedeg iscjetka ni krvi. Osim bolova u janjiku. I danas 36 - ti dan napravim test za trudnocu. I pozitivan!!!! Nemam rijeci😚
Ceeeeestitaaam!!!!!! Zelim ti skolsku i urednu trudnocu 😘
💗Baby E💗
Neznam vise jel normalno da boli janjik. Danas me cijeli dan boli lijevi janjik. Bas dosta. A zbog spontanog prosle godine, sad sam jako strahu.
Neznam vise jel normalno da boli janjik. Danas me cijeli dan boli lijevi janjik. Bas dosta. A zbog spontanog prosle godine, sad sam jako strahu.
Bolio je i mene jajnik. Mislim da je to normalno. Opusti se. Bit ce sve ok ovaj put. Samo pozitivne misli :)
💗Baby E💗
Te su meni svaki dan bile takve..skoro poz.jer su jako osjetljive.
Mislim da je meni ostalo jos par, hoces da ti posaljem?? Nista mi naravno ne moras placati !
Pa da imas za drugi mjesec. Moram ih pronaci, ali mislim da ih imam mozda 10 - ak.
Ma ja sam 100 posto sigurna da je O bila u utorak. Probat cu jos koji dan pratit pa da vidim, sad bi trebala ta testna bit sve blijeđa ili?
Nemoj mi slat, ikreno se nadam da mi nece trebati vise i da cu ih i ja proslijediti nekome.. Ako mi slucajno zatreba javim se. Hvala 😊
Kako si ti? Kakvi su osjecaji sad kad si vec presla polovicu puta?
Ikyri isto pitanje vrijedi i za tebe 😘
Ja sad malo imam kontrakcija pa paničarim da prijeveremeno ne rodim. Mirujem ...dobila spasmex i normabel. Čekam pregled i tako. Inače filing je klasika ...ajme kad ce taj 28 tj. pa ajme kad ce taj 32 tj...pa ajme ....ajme ..ajme ja cu morat rodit... Klasika.
My life,
Cestitam !!!!!! Vjerovatno je bilo impl.krvarenje ali svakako neka ti daju ipak utrrogestan ili duphastone.
Drage sve,
Vec neko vrijeme pratim klokanicu i vaše razgovore. Da…planiramo bebicu tako da sam odlučila da se prijavim kako bi mogla sa vama razmjenjivati iskustva i naravno pitati za savjet,mišljenje. Tako da evo i mene tu 😊
Dobro dosla i ja sam nova pa cemo se skupa druziti 😊
Da se javim. Nakon 10 dana smedeg iscjetka koji je trajao od 24 -tog dana u ciklusu , pa i od 20 - tog povremeno, pa sve do 31 -og kad sam svjetle krvi primjetila ( mislila da napokon dosla) i od poslje vise nema nicega. Ni smedeg iscjetka ni krvi. Osim bolova u janjiku. I danas 36 - ti dan napravim test za trudnocu. I pozitivan!!!! Nemam rijeci😚
Bok cure i posebno My Life cestitam prvo, a i da podjelim da ocito dijelimo isto iskustvo. Iako ja se jos ne zelim radovati. Naime 5 dana iza M koja je bila redovna, pocela sam krvariti dosta, nikakvi simptomi, osim krvarenja tamno crveno. I tako 4 dana. 1 dan prestalo, kad sam se vratila na posao opet pocela krvariti i jaki bolovi navecer u lijevom jajniku. Danas zavrsila kod gin. Kad je cula kad sam imala zadnju M i od kad krvarim ponovno ponavljala 2 put test urinom - pozitivno, pa me poslala u bolnicu vaditi krv i pregled. Na UZV nista nisu ni oni vidili, a beta 253. Znaci meni je O bila 7. dc po toj racunici, sto mi je neobicno. Za dva dana moram ponoviti betu u bolnici.uz to na uzv nasli ciste na svakom jajniku po jedna, zuto tijelo prisutno. Iskreno bojim se radovati nakon spontanih, a nista mi za sad nisu dali od lijekova niti ikakvu preporuku.osim folne i andol 100 jer imam trombofiliju. Tako da sam trenutno zapravo dosta prestrasna, jer stalno navečer imam smeđi iscjedak. My life sretno i nadam se da ce biti sve ok s tvojom trudnocom.
Cestitke I ja sam imala implantacijsko i par dana poslje iscjedak koji je prestao i vise se nije pojavljivao! Pijem tablete za progesetron i nema frke! Kako ti je Mono rekla vjerojatno ce ti dati Dupha.ili Utro. i bit ce to sve super!!
Rose dobro dosla i sto prije otisla s ove teme
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Sortiraj odgovore
Najstariji