Te su meni svaki dan bile takve..skoro poz.jer su jako osjetljive.
Mislim da je meni ostalo jos par, hoces da ti posaljem?? Nista mi naravno ne moras placati !
Pa da imas za drugi mjesec. Moram ih pronaci, ali mislim da ih imam mozda 10 - ak.
Curke jel koja osjetila onako neku bol dole ko male struje da prolaze, al onako bolne. Mene danas ulovilo, cak sam tabletu morala popiti jer nisam mogla raditi. Danas mi je 10 dc. I, nisu onakvi bolovi ko pred O.
All of God’s grace in one tiny face 💟
curke sta kazete za ovaj test za pl. Dane, ja ga radila cini mi se 2 dana poslije menstr
Dobar dan drage buduce mame i one koje to vec jesu.
Nova sam ovdje i htjela bih s vama podjeliti svoja iskustva/probleme. Imam PCO i visak muskih hormona, menstruacija nikada nije bila skroz redovita.
Od svoje ginekologice sam prije mjesec dana dobila Recept za Clavella prah- zovu ga ČUDO . Svaki dan ujutro i navecer po jednu vrecicu rastopiti u vodi i popiti. Istrazivanje je pokazalo da od 50 zene je 18 ostalo trudno ( sve su imale PCO i problem hormona).
Uz sve to sam kupila i ovulacijski Test i evo od jucer mi pokazuje plodne dane 😍
Do sada nisam pratila /prepoznala plodne dane ako ih je uopce bilo s obzirom na PCO. To mi je dalu nekakvu nadu da mozda uspije ovaj put pomocu Clavelle. Zanima me vase iskustvo , i da li itko od vas cuo ili koristi Clavellu. Moram napomenut da zivim u Njemackoj tako da nisam sigurna da li nasi doktori prepisuju takvo nesto i da li kod nas uopce postoji Clavella. Veselim se dijeliti savjete i iskustva s vama i zelim nam svima cim prije da uspijemo!
Ivona
Draga Ivona,
Posto sam nova ovdje, takodjer u Njemackoj i s istim problemom, samo sam na tu temu tvoj komentar pronasla. Takodjer sam dobila Clavellu. Imas vec mozda koje iskustvo? :)
Drage sve,
Vec neko vrijeme pratim klokanicu i vaše razgovore. Da...planiramo bebicu tako da sam odlučila da se prijavim kako bi mogla sa vama razmjenjivati iskustva i naravno pitati za savjet,mišljenje. Tako da evo i mene tu 😊
Te su meni svaki dan bile takve..skoro poz.jer su jako osjetljive.
Mislim da je meni ostalo jos par, hoces da ti posaljem?? Nista mi naravno ne moras placati !
Pa da imas za drugi mjesec. Moram ih pronaci, ali mislim da ih imam mozda 10 - ak.
Ma ja sam 100 posto sigurna da je O bila u utorak. Probat cu jos koji dan pratit pa da vidim, sad bi trebala ta testna bit sve blijeđa ili?
Nemoj mi slat, ikreno se nadam da mi nece trebati vise i da cu ih i ja proslijediti nekome.. Ako mi slucajno zatreba javim se. Hvala 😊
Kako si ti? Kakvi su osjecaji sad kad si vec presla polovicu puta?
Ikyri isto pitanje vrijedi i za tebe 😘
Curke zanima ne je li se i vama mozda ovakvo nesto događalo.
Suprug i ja smo ovaj mj aktivno radili na bebi. Koristila sam LH trakice i pokrili smo dane prije i dane za vrijeme ovulacije. Dane poslije nismo uspjeli zbog iznenadnih okolnosti u obitelji.
Lh trakica je pokazala pik na 12 dc
20 dc mi se pojavljuje jedna smeckasta tockica na gacicama
U nedjelju 24 dc se pojavljuje svijetlo smeđi iscjedak u vise navrata u danu. Navecer prestaje.
Jucer 25 dc ponovno. Vidljiv samo kad se obrisem papirom.
Grudi me bole vec 3 dana bas jako. Nikad me pred mengu nisu tako bolile i tako bile osjetljive.
Jel moguće da je ovo implantacijsko? Je li koja od vas imala implantacijsko krv. Kako je izgledalo?
Meni je 26dc pokazalo kad sam se obrisala papirom smedkasto, mislila sam da m dolazi. Inace su me grudi bolile kad bi tribala dobit m al taj put su nenormalno bolne bile. Nakon 6 dana mi se pokazao plus na testu. Tako da sretno ti bilo, mozda je to to 😀😀
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Mala zena,
To nije poz.lh test. Uvijek ce ti biti vidljiva ova druga crtica. Ta testna mora biti iste jacine, boje kao i kontrolna.
Jane,
Pa zelim da ti ne trebaju trakice vise nikad :)))
A ne mora znaciti. Mozda ti cijeli ciklus budu ovakve...ne mora znaciti da ce blijediti, mislim mogu blijediti, ali ce uvijek biti vidljive, tj.ta crta.
Pa bolje sam svakako, psihicki mislim. Puno mi je lakse nego na pocetku, ono je stvarno bio teror...jako mi sporo vrijeme prolazi. Odbrojavam dane svaki dan...presla sam polovicu, da, a imam osjecaj da ovih 20 tt traje vec godinu dana...
Ali eto..vrijeme nekako lagano ide, pa se nadam da ce proci uskoro !
Javi ako ti trebaju !
Sretnooo !
Da se javim. Nakon 10 dana smedeg iscjetka koji je trajao od 24 -tog dana u ciklusu , pa i od 20 - tog povremeno, pa sve do 31 -og kad sam svjetle krvi primjetila ( mislila da napokon dosla) i od poslje vise nema nicega. Ni smedeg iscjetka ni krvi. Osim bolova u janjiku. I danas 36 - ti dan napravim test za trudnocu. I pozitivan!!!! Nemam rijeci😚
My life cestitam ti od srca!!!!!
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Sortiraj odgovore
Najstariji