Dita nemoj da te moj rezultat plaši ne mora značit da je i tebi tako, curke želim vam puno sreće i velike pluseve :) ako ne dobijem kroz tjedan dana test ću ponoviti, a ako ne i tada a onda ću doktoru.. Jer ja i dalje imam te grčeve kao pred M.. Tako da vidjeti ćemo :)
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Curee čituckam vas al od svih svojih briga nestignem odg svakoj i dat posebno podrsku...iskreno vam svakoj zelim + a vi koje ste u pretraga zelim sto bolje nalaze....
Meni pocele mučnine,vene na grudima se izrazile i bradavice pocele tamnit(sve vise osjecam promjene) bolova velijih nemam vise grcice i stezanje(al nije jace nego isto) mislim da bi bilo gore da je nesto...sutra kontrola pa cemo viditi...
Kad sam dosla na.forum rekla sam,ako ja budem trudna onda su sva cuda moguca...
12 dc imala prozirni iscjedak s tragovima krvi,ali nismo bas nesto bili aktivni i mislim si ja nistaaa ovaj misec otisa vlak...poslije sam.bila extra aktivna al nismo mislili da ce se.primit jer je "ovulacija" prosla...onda kasnila M ja dva testa napravila.oba negativna imala Pms bolove i samo cekala vjesticu...međutim jos nije dosla...i ponovim test(+) odem u gin nevidi nista osim ogromne zute tvari i zadebljane maternice....e sad jos nakon tako stresnog vikenda cekam sutra da vidimo jel sve u redu,oce ista viditi...POANTA-CURE DRUZITE SE STALNO S DRAGIM JER OCITO MIJE NISTA PRAVILO..kad sam.bila uvjerena po svemu da je ovulacija nije bilaaa... Ljubim vas sve
Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...
Jos nesto sto moze pomoci...nikad ali bas nikad nisam mjerila temperaturu svaki dan i prije 5 dana poslije poz.testa onako bez veze uzmem toplomjer (37.0c) i to je bilo popodne od tada pa evo sada..temp ne pada stavno je 37 bilo jutro ili popodne....ocito trudnice večinom imaju povisenu temp...inace mi je kad me ne boli temp bila 36,4-36,7 to znam jer kad bih mislila da imam temp izmjerila bi je al nisam imala pa bi tolika bila
Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...
Nika
meni je inače ciklus bio svakakav, jedino mi se unormalio otkad živim s dečkom pa mi je 32-33 dana, a moram priznati da nismo pazili jedino 12.11 tako da je mala vjerovatnost, ali vidjeti ćemo još
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Inace sam u 9 mjesec pocela pii femisan a kapi i u dan tocno mi je vjestica dolazila i u 10-ti i 11-ti mj.ali se nakon dva mjeseca treba napravit pauza od 15 dana.e i sad mi je ta pauza,ubiti sad sam vec ih opet trebala pocet piti.pa jeli mozda zna netko od vas jeli moguce da jecto uzrok kasnjenju?ni sama vise neznam sto da mislim :((
Sortiraj odgovore
Najstariji