Bok cure. Evo meni kasni 3 dana. Danas sam napravila test i negativan je
Imam simptome pms-a tako da čekam da dođe, a onda sljedeći mjesec idemo ispočetka.
Pa naravno, svaki mjesec razocarenje. Potpuno te razumijem, meni je tako, kasni 15 dana spremam se da odem u bolnicu, odem u wc kad imam sta i vidjeti.. Al bice ja se nadam, ne trebamo gubiti nadu. Puno srece zelim.
Istina ne trebamo gubiti nadu također i ja tebi želim puno sreće
💖 Nikol -12.08.2018💖
Mina,
Aha, znaci ipak je tako kasno bila O kod tebe.
A gle, prati i dalje trakicama pa ces tako najlakse znati.
Amina,
NIKAKO ne prekidati eutirox u T !!!!!! Upravo tada se on mora piti ! Tsh se izregulira u svega par tjedana. To je stvarno minimalna doza koju uzimas. U biti to je samo pola tablete dnevno. Ja sam recimo na dozi od 50 radnim danom, i 75 vik.
Sigurno ce ti pasti tsh uz dozu od 25mg nataste, a sad, 12.5 je stvarno mini mini doza…svakako kontroliraj.
Mozda mi dr. Ne smije odmah dati 25mg.Dala mi je 12,5 mg za 2 sedmice, pa kontrola.Pa onda mozda veca doza. Ne znam.Jako se plasim. Nadm se da ce sledeci mjesec biti plusic.S obzirom da sad imam menstruaciju :(
Naravno da ti smije dati.
I moj je tshto bio preko 2.5 i dala mi je tsh 25 mg, to je minimalna doza. Ova doza od 12,50 je uzasno mala, to nije ni klasicna minimalna doza.
Ne znam da li da uzmem na svoju ruku 25mg.
Ginekolog mi je zapravo rekao svaki dan 25mg.Ali mi nije mogao dati recept.Pa sam morala ici kod porodicnog, koji izdaje recept, internist. A ona mi pak nije dala 25mg.Nego 12.5 zato sto nikad nisam uzimala.. pa da pocenem tako. :(
Nemoj sad uzimati na svoju ruku, iako bi uredno mogla.
Pricekaj onda kontrolu za 2 tj.
Inace, prije T s terapijom idealno je da tsh bude oko 1.
Ovih 1.8 mi se isto cini previse s terapijom.
Samo da znas
Dobro.Nadam se da cu bila sta spustiti sa 12,5 iako sad zvuci nemoguce.
Ali meni nije jasno zasto osobe sa hipotireozom takodje eotirox uzimaju. Kako ce moja stitnjaca znati da se treba tsh spustiti ?
A iz kojeg razloga ti uzimas, shvatila sam tsh bio povisen.Da li su i kod tebe TPO isto poviseni ili ne ? Jesi li nakon th ostala trudna, ili si tek u trudnoci pocela s th ?
Imam simptome pms-a tako da čekam da dođe, a onda sljedeći mjesec idemo ispočetka.
Pa naravno, svaki mjesec razocarenje. Potpuno te razumijem, meni je tako, kasni 15 dana spremam se da odem u bolnicu, odem u wc kad imam sta i vidjeti.. Al bice ja se nadam, ne trebamo gubiti nadu. Puno srece zelim.
Istina ne trebamo gubiti nadutakođer i ja tebi želim puno sreće
Hvala draga.. Joj ja kad radim test za pl. Dane, pa kad pokaze dvije crtice, ajj rekoh jes ih lijepo vidjeti hehe.. Al bice, aBd..
U potpunosti te razumijem, ali samo jako dalje i sa pozitivom, sacekaj jos koji dan pa ces vidjeti 😊 , ja sam sada nakon god dana napravila neke pretrage imam bakteriju ureaplasmu, tako da se nadam da je to najveci uzrok naseg neuspjeha 😥
Cure, naricila sam trakice od cure preko njuskala.
Ovako su stigle. Nije dobro jelda?
Cure, naricila sam trakice od cure preko njuskala.
Ovako su stigle. Nije dobro jelda?
Popiški se na koju da vidimo.
Amina
Isto hipotireoza. Prije T sam dobila eutirox, anti tpo mi nije tad bio povisen. Samo tsh koji je neki put isao i preko ref.vrijednosti, znaci i preko 4, a neki put bi bio oko 3.
Svakako prije T moras to dovesti u red.
Jane,
Mislim da ne ! Nije dobro jer su odpakirane, svaka treba biti u svom omotu i ove zelene su jako osjetljive, sto je u mom slucaju znacilo da su skoro svaki dan bile poz. Nisam znala taj prvi mjesec kad mi je O, jer su stalno bile poz. Bolje su ti roze sa osjetljivoscu 25 ml / U.
E a stvarno mi nije jasno zasto prodaju otpakirane trakice???? Ovo nije prvi slucajj
Ma znala sam da sam se zeznula. Ful sam ljuta.
A i sigurna sam da mo je O bila jucer ili nocas.. Omala sam one klasicne simptome i pokrili smo pa cemo vidjet.
A ovako izgleda trakica
Sortiraj odgovore
Najstariji