Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela29
    06. Prosinac 2014. 09:27

Tena nisam te tila uplasit sa endo. I da je imas, ako nije velika, ne mora stvarat probleme. Znam curu kojoj je bila 4 cm i ostala je trudna. Moja je bila 9 cm kad sam se operirala, sada je 2,5 cm i dr kaze da za sada nije problem, vidit cemo.
    Inace, jucer sam mu odnila nalaze, moram na HSG postupak. To sam i ocekivala, al isto, kad mi je reka takva me tuga uhvatila, plesnila me stvarnost 

Lela29
    06. Prosinac 2014. 09:29

Pepita, žao mi je za minus, samo hrabro dalje!! ;-)

Arria
    06. Prosinac 2014. 10:28

Pepita žao mi je! 
    Sad kada dečko dođe i M ode na posao! 

StellaMaris
    06. Prosinac 2014. 10:41

Pepita bas mi je žao, nemam ništa pametno za komentirati, sve znaš i sama...idemo dalje 

AlmS nek ste vi pokrili s hopa cupa, ne mora biti rano za O, zavisi koliko ti ciklusi traju, a i to nekad ne znači ništa. Inace ni ja nemam nikakve simptome u to vrijeme. Baš bi bilo lijepo da plusić dobiješ na rođendan 

Dita kad mislis test raditi? Ako i bude minus ne gledaj na to kao razočaranje...već kao još jedan nadolazeći mjesec u kojem ćeš se intezivno družiti sa svojim dragim zato i ti draga samo hrabro kakav god ishod bio...sretan kraj će doći kad tad svima nama 

<3 2/2013 <3

almS
    06. Prosinac 2014. 11:16

Pepita,

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

Pepita2109
    06. Prosinac 2014. 12:50

Curke moje sve redom da ne nabrajam puno vam hvala od srca još jednom.. Bila jesam malo tužna ali neka ima vremena tek su mi 22god :) kad dođe dođe, a do tada ćemo uživati :)

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Tena9
    06. Prosinac 2014. 13:30

Žao mi je Pepita, ali bude već..ne odustajemo <3 Ja ću znati kroz tjedan dva ;)

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.