Tena nisam te tila uplasit sa endo. I da je imas, ako nije velika, ne mora stvarat probleme. Znam curu kojoj je bila 4 cm i ostala je trudna. Moja je bila 9 cm kad sam se operirala, sada je 2,5 cm i dr kaze da za sada nije problem, vidit cemo.
Inace, jucer sam mu odnila nalaze, moram na HSG postupak. To sam i ocekivala, al isto, kad mi je reka takva me tuga uhvatila, plesnila me stvarnost
Pepita bas mi je žao, nemam ništa pametno za komentirati, sve znaš i sama...idemo dalje
AlmS nek ste vi pokrili s hopa cupa, ne mora biti rano za O, zavisi koliko ti ciklusi traju, a i to nekad ne znači ništa. Inace ni ja nemam nikakve simptome u to vrijeme. Baš bi bilo lijepo da plusić dobiješ na rođendan
Dita kad mislis test raditi? Ako i bude minus ne gledaj na to kao razočaranje...već kao još jedan nadolazeći mjesec u kojem ćeš se intezivno družiti sa svojim dragim zato i ti draga samo hrabro kakav god ishod bio...sretan kraj će doći kad tad svima nama
<3 2/2013 <3
Pepita,
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Curke moje sve redom da ne nabrajam puno vam hvala od srca još jednom.. Bila jesam malo tužna ali neka ima vremena tek su mi 22god :) kad dođe dođe, a do tada ćemo uživati :)
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Žao mi je Pepita, ali bude već..ne odustajemo <3 Ja ću znati kroz tjedan dva ;)
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Sortiraj odgovore
Najstariji