curke moje prije svega jedno velika hvala na podršci test je napravljen i pokazao je jedan debeli minus, malo jesam tužna, ali Bože moj šta je tu je
idemo dalje, čekati još malo M pa ako ne dođe doktoru da se vidi šta je
curke moje prije svega jedno velika hvala na podršcitest je napravljen i pokazao je jedan debeli minus, malo jesam tužna, ali Bože moj šta je tu je
Nemoj biti tužna, krenut ćemo opet ispočetka, digni glavu i hrabro naprijed, slomit ćemo ju!Otiđi do ginića, da te malo pregleda postoji mogućnost za neku upalicu pa zato kasni, meni je tako bilo prošli mjesec jer sam pila antibiotik i kasnila puna tri tjedna.
curke moje prije svega jedno velika hvala na podršcitest je napravljen i pokazao je jedan debeli minus, malo jesam tužna, ali Bože moj šta je tu je
Pepita glavu goreee..bit će,al ako nedobijes kroz par dana ponovi...meni su dva bila neg...
Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Tena nisam te tila uplasit sa endo. I da je imas, ako nije velika, ne mora stvarat probleme. Znam curu kojoj je bila 4 cm i ostala je trudna. Moja je bila 9 cm kad sam se operirala, sada je 2,5 cm i dr kaze da za sada nije problem, vidit cemo.
Inace, jucer sam mu odnila nalaze, moram na HSG postupak. To sam i ocekivala, al isto, kad mi je reka takva me tuga uhvatila, plesnila me stvarnost

Pepita bas mi je žao, nemam ništa pametno za komentirati, sve znaš i sama...idemo dalje
AlmS nek ste vi pokrili s hopa cupa, ne mora biti rano za O, zavisi koliko ti ciklusi traju, a i to nekad ne znači ništa. Inace ni ja nemam nikakve simptome u to vrijeme. Baš bi bilo lijepo da plusić dobiješ na rođendan
Dita kad mislis test raditi? Ako i bude minus ne gledaj na to kao razočaranje...već kao još jedan nadolazeći mjesec u kojem ćeš se intezivno družiti sa svojim dragim zato i ti draga samo hrabro kakav god ishod bio...sretan kraj će doći kad tad svima nama
Pepita bas mi je žao, nemam ništa pametno za komentirati, sve znaš i sama…idemo daljeAlmS nek ste vi pokrili s hopa cupa, ne mora biti rano za O, zavisi koliko ti ciklusi traju, a i to nekad ne znači ništa. Inace ni ja nemam nikakve simptome u to vrijeme. Baš bi bilo lijepo da plusić dobiješ na rođendan
Dita kad mislis test raditi? Ako i bude minus ne gledaj na to kao razočaranje…već kao još jedan nadolazeći mjesec u kojem ćeš se intezivno družiti sa svojim dragim zato i ti draga samo hrabro kakav god ishod bio…sretan kraj će doći kad tad svima nama
Stellamaris Hvala ti na ovim rijecima.odlucila sam cekat da prođe vikend pa ako ne dobijem u ponedjeljak sam mislila radit test..pa ako bude negativan do gin.da vidi zašto kasni.
<3 2/2013 <3
Pepita,
Pepita,
bas mi je zao zbog rezultata, ali drago mi je sto si pozitivna.. Samo naprijed, divim se tvom stavu.
Dita, ja ne mjerim temperaturu, ali sam prilicno dobro upucena u temu. Temperatura se mjeri od posljednjeg dana M pa do sljedece M. Za vrijeme i poslije ovulacije temperatura raste, da bi se pocela smanjivati pred M. Ukoliko se opadne trudnoca je vjerovatna. Da bi znala tvoju normalnu baznu temperaturu trebala bi ju mjeriti bar tri mjeseca konstantno, dok si jos u krevetu, odmah makon budjenja. Odstupanja su jako mala, moze cak trecina stupnja znaciti razliku. Tako da tboja trenutna temperatura nista ne znaci. Kad budes spremna uradi test, znam da je tesko, ai nekada je bolje znati na cemu si nego iscekivati i razocarati se jos visre.Sretno!
Stella, to bi zaista nio divan poklon.
Ugodan vam vikend zelim moje dame..
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji