Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arria
    05. Prosinac 2014. 21:13

Pepita ja sam uzbuđena kao da ja trebam napraviti test! Držim fige draga i da dečka dočeka raniji Božićni poklon! 

Madrugada
    05. Prosinac 2014. 23:20

Pepita možda si malo prehladjena?Al i ja sam te prve tj.do testa imala dosta jak iscjedak koji me često zavarao misleci da je m.Ajd ti lijepo leci,pa naspavana i mirne glave sutra test.Nek bude kako treba biti ♡

almS
    05. Prosinac 2014. 23:22

Pepita, svi zeljno iscekujemo te rezultate... po meni sve upucuje na trudnocu, bar po onome sto sam procitala..
    Stella, hvala ti sto pitas.. dobro sam, gotova je radna sedmica pa sam odahnula.. u pravu si, meni su sada plodni dani, ali ja simptome ne odjecam.. zapravo samo sam 14-i dan kasno navecer vidjela icjedak koji savrseno odgovara opisu i izgledu onom koji se javlja sa ovulacijom.. samo ne znam jel 14-i dan rano za istu.. u svakom slucaju, da se prikljucim prici o hopa cupa druzili smo se prilicno puno ovih dana, pa sta bude. Ja za rodjendan trebam dobiti.. vidjet cemo sta ce biti..
    Laku noc, moje dame..

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

dita0108
    06. Prosinac 2014. 00:51

Cure,jedno pitanje pliiiz mi objasnite,ako nemam tu povisenu temp.ubiti 36.5-36.9 mi se danas kretala.jel to znaci da nema sanse za trudnocu?nikad nisam mjerila temp osim kad sam bila bolesna :)

Pepita2109
    06. Prosinac 2014. 07:22

curke moje prije svega jedno velika hvala na podršci test je napravljen i pokazao je jedan debeli minus, malo jesam tužna, ali Bože moj šta je tu je idemo dalje, čekati još malo M pa ako ne dođe doktoru da se vidi šta je

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.