Hvala Stella..mlada jesam ali imam neopisivu želju roditi..baš želim dijete..sada! haha...našla sam čovijeka koji me gleda kao božicu i drži kao kap vode na dlanu i želimo dijete..a znam da previše želim pa onda znate kako je jako ražočaranje kada dođe tetka...ali, dobro...iam vremena..samo me ubiaj u podsvijesti kaj mi je bivša ginička rekla da nema šanse da ikad zatrudnim jer imam endometriozu a sad kad sam bila prije tri mj.na pregledu nova, starija ženska mi je rekla da nema bolesti niti ikakvih problema, dapače, da imam predivnu maternicu spremnu za trudnoću... luda sa a dragom neću reći jer ne želim da se brine za mene..
..samo me ubiaj u podsvijesti kaj mi je bivša ginička rekla da nema šanse da ikad zatrudnim jer imam endometriozu a sad kad sam bila prije tri mj.na pregledu nova, starija ženska mi je rekla da nema bolesti niti ikakvih problema, dapače, da imam predivnu maternicu spremnu za trudnoću… luda sa a dragom neću reći jer ne želim da se brine za mene..
Meni ovo skroz čudno, endometriozu ne možeš čas imati, čas nemati. Treba ti jedno dobro, stručno mišljenje, ja ne znam kome bi vjerovala na tvom mjestu. Uglavnom nadam se da ti je ova druga dr. dala točnu dijagnozu, držim fite za to
Ja se s endo borim već godinama, prošla operaciju, hormonske terapije, svašta nešto, da bi mi se na kraju vratila, bebe nigdje na vidiku.

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Stellamaris strpljiva sam zato jer sam prije dva mj bila nestrpljiva, a i tada sam imala apsolutno sve simptome trudnoće, pa zato sada ne želim trčati pred rudo..
Dita0108 eee točno tako je i meni, ja test nisam radila jer sam sama a voljela bih da moj dragi bude uz mene kad su mi frendica i mama daleko, ali opet skupljam hrabrosti da to napravim sutra :)
Babygirl tako je to kad mi nemamo još bebača pa uživamo kad god nam se ukaže prilika, a Bože moj kad dođe beba onda ćemo ganjati slobodno vrijeme hehehe mogu misliti kako ti je :)
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Mare i meni se poremetili ciklusi, sad mi uranila 4 dana, prije dva mjeseca kasnila 5 dana...sve mi nesto zbrckano, od poroda ce proci skoro dvije godine a ja se jos ne osjecam normalno
BabyGirl slazem se s tobom o hopa-cupa. Prije smo kad god smo mogli i jedva smo cekali a sad se i dalje jednako volimo, mozda i vise nego prije, ali jednostavno obveze te pregaze, nekad bi volila da dan traje 30h da sve stignem. Cesto neznam raspodijeliti ravnomjerno paznju na muza i dijete, i bas je iscrpljuce jer ne bi htjela nikog zapostaviti
<3 2/2013 <3
Mare držim fige da brisevi budu super! Meni su se ciklusi skroz poremetili od kad beštije napadaju, a bili su skroz redoviti prošli mjesec tri tjedna a sad evo već pet dana, sad tek tu gaduru moram iščekivati
Ostale cure da vas sve ne nabrajam, svima želim plusić veliki da ne može biti veći!!!
tako je i meni renata,tak da vjerujem da će i sad kasnit,ak ne od ovog onda od stresa

StellaMaris tješim se da će biti bolje kad beba poraste ;) ili barem prespava cijelu noć :D sad treniramo čekajući plodne dane :)
bit' će plus i test pod borom sigurno :) držim fige curke da sve ugledamo toliko željene plusiće
StellaMaris tješim se da će biti bolje kad beba poraste ;) ili barem prespava cijelu noć :D sad treniramo čekajući plodne dane :)
bit će plus i test pod borom sigurno :) držim fige curke da sve ugledamo toliko željene plusiće
Hahahaha... i kod nas tako , samo sto beba ima skoro dvije god i jos ne spava cijelu noc.
Nika ti si napravila sve sto si mogla i trebala, sad samo pozitivno i dat ce Bog
<3 2/2013 <3
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Pepita i dita meni je bas to bilo čudno..grudi...uvik me bole a ovaj put samo malo osjetljive u dijelu bradavica i kad mi test pokazao poz valjda hormoni narasli sad nemogu bez grudnjaka spavat ni po kući hodat koliko me bole jer se pri koraku miču....DRŽIM VAAAM FIGE...
Baby girl .Arria,Alma,Renata Lela i sveeee( nemogu vam nickove popamtiti svakoj)al sam vam svakoj jednako zahvalna na podršci i utjesi ja cu se nadat najboljem shvatila sam da se nemam smisla nervirat,al stres je morao odraditi svoje..probat cu biti sto smirenija i mislit pozitivno..iako nestrpljivo,doči će ponedjeljak brzo i uz Božiju pomoć nadam se dobrom...hvala vam sto ste me trpile.... Divno je sto jos uvijek ima dobrih i pozitivnih ljudi :-*
Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji