Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    StellaMaris
    05. Prosinac 2014. 14:29

Mare i meni se poremetili ciklusi, sad mi uranila 4 dana, prije dva mjeseca kasnila 5 dana...sve mi nesto zbrckano, od poroda ce proci skoro dvije godine a ja se jos ne osjecam normalno 

BabyGirl slazem se s tobom o hopa-cupa. Prije smo kad god smo mogli i jedva smo cekali a sad se i dalje jednako volimo, mozda i vise nego prije, ali jednostavno obveze te pregaze, nekad bi volila da dan traje 30h da sve stignem. Cesto neznam raspodijeliti ravnomjerno paznju na muza i dijete, i bas je iscrpljuce jer ne bi htjela nikog zapostaviti 

<3 2/2013 <3

renata6
    05. Prosinac 2014. 14:31

Mare držim fige da brisevi budu super! Meni su se ciklusi skroz poremetili od kad beštije napadaju, a bili su skroz redoviti prošli mjesec tri tjedna a sad evo već pet dana, sad tek tu gaduru moram iščekivati
    Ostale cure da vas sve ne nabrajam, svima želim plusić veliki da ne može biti veći!!!

mare27
    05. Prosinac 2014. 14:38

tako je i meni renata,tak da vjerujem da će i sad kasnit,ak ne od ovog onda od stresa

baby♡girl
    05. Prosinac 2014. 18:30

StellaMaris tješim se da će biti bolje kad beba poraste ;) ili barem prespava cijelu noć :D sad treniramo čekajući plodne dane :) 
    bit' će plus i test pod borom sigurno :) držim fige curke da sve ugledamo toliko željene plusiće 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

nika9
    05. Prosinac 2014. 18:32

Pepita i dita meni je bas to bilo čudno..grudi...uvik me bole a ovaj put samo malo osjetljive u dijelu bradavica i kad mi test pokazao poz valjda hormoni narasli sad nemogu bez grudnjaka spavat ni po kući hodat koliko me bole jer se pri koraku miču....DRŽIM VAAAM FIGE...
    Baby girl .Arria,Alma,Renata Lela i sveeee( nemogu vam nickove popamtiti svakoj)al sam vam svakoj jednako zahvalna na podršci i utjesi ja cu se nadat najboljem shvatila sam da se nemam smisla nervirat,al stres je morao odraditi svoje..probat cu biti sto smirenija i mislit pozitivno..iako nestrpljivo,doči će ponedjeljak brzo i uz Božiju pomoć nadam se dobrom...hvala vam sto ste me trpile.... Divno je sto jos uvijek ima dobrih i pozitivnih ljudi :-*

Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...

Marincica
    05. Prosinac 2014. 19:58

Nema me par dana na klokanici i eto ga  Nika cestitam od srca 
    Drage moje trudilice drž te mi se budemo i mi kad tad ugledale plusic na testu , samo bez nervoze i bacajte se na poso 

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

Pepita2109
    05. Prosinac 2014. 20:17

Test kupljen drage moje clearblue compact i piše da mogu u bilo koje doba dana ali ja bi radije ujutro nekako mi draže tako.. Vidjeti ćemo šta kaže test

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.