Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petraaa
    10. Studeni 2017. 11:47

Jane_Doe

mamica cestitkee, zelim ti urednu trudnocuja sam znala da ce bit plus, dosla sam samo po potvrdu

ja sam danas bas lose, u svadji sam s mm. jako me naljutio sinoc, bas sam ljuta kako nisam bila jako dugo.. nisam ga ni poljubila jutros i krivo mi je jako zbog toga ali jednostavno preko nekih stvari ne mogu preci ne mogu shvatit kako mu vec nije doslo iz guzice u glavu.. mislim kad bi vam sad isla pisat, mozda bi vam to bilo tako banalna stvar ali tu je puno drugih sitnica koje tome vode i mora se trgnut jer tako vise nece ici..
    morala sam se pozalit, jer sam bas nikakva. ne mogu se koncentrirat na posao, najradje bi doma isla…

Jane i ja sam bitku vodila s muzem, meni je smetalo sto on malo olako shvaca sav moj trud oko zaceca i onako i kao sta bzvz radim te silne pretrage a ja sam si stvarno htjela dati truda od samog pocetka pa me vrijedalo sto on nije bas sudjelovao u tome itd...ali nazalost nakon nalaza spermio. mu je doslo iz guzice u glavu da je nalaz mogao i biti bolji da je pio ono sto sam mu nudila od pocetka..e sad je druga prica, odmah on trazi sto piti, odrice se kave, pive itd...drugim rijecima napokon je krenio sudjelovat a do sada smo se 100 puta prepirali jer sam imala osjecaj kao da se samo ja trudim..eto, ne znam koji je kod vas problem ali ne sekiraj doci ce pameti, samo je pitanje vremena 😉

Ribica nista meni tu nije jasno hhh idemo privatno kod urologa bas zbog te likvefakcije i leukocita, nadam se da je u pitanju neka upalica koju cemo izlijecit a za svaki slucaj cemo udarit po vitaminima i cajem od jednog travara..ne moze skodit 😉

Mono zaboravila sam te pitat koliko se ceka da dode to s Iherba..sve sam kupila u ljekarni samo bi L-arginin i Bioastin narucila odvojeno s te str.?

mono1111
    10. Studeni 2017. 12:43

Sunny,
    Ti odes npr.sa svim papirima tj.narucis se na VV s D1 uputnicom. Mislim da zoves 1 dc, pa dolazis cca 3 dc ili 8 dc, nksam sigurna....oni predloze sto sve treba raditi, znaci hcg, i to radis vec u iducem ciklusu...do tada prikupis sve nalaze...briseve odmah onda napravi da ne cekas, markere da, dokt.opce prakse ti daje uputnicu, to vadite i ti i muz....
    I nakon hsg idete odmah na postupak, ovisno sto se odluci...znas da oni prvo salju na aih ako je sve vise manje ok...onda na ivf.
    Odite svakako na konz.tamo pa cete vidjeti...odmah zovi i pitaj kad da dodjes na prvi uzv tj.konz.
    Ja sam ok, beba je curica :), velicinu ne znam tocno, haha, pise ovdje u stickeru..vise mi ne mjere crl duzinu od trtice do glave, nego posebno opseg glave, trbuha i nogu, a nisam sad isla racunati i zbrajati..ali mislim da je oko 20 i nesto cm dugacka...skoro sam na polaaa...:)
    Petra,
    Pa ovisi, ja sam neke proizvode dobila u roku par radnih dana, mislim da to ovisi kad se njima skupi odredjeni broj mozda posiljaka, ali najduze sam.cekala mjesec dana, ili 3 tjedna....doci ce to brzo.

mono1111
    10. Studeni 2017. 12:44

Mamica,
    Cestitam !!!!
    A vidim da ne pise u stickeru, prije je pisalo..sad ne pise..

Petraaa
    10. Studeni 2017. 13:16

Mono curica znaci!! Ajde bas mi drago, moja zelja je oduvijek curica 😘  ma ne zuri mi se, do tada nek pije ove ostale tableturine sto sam nakupovala i nek pije caj i macu pa cemo ovo dvoje lako ubacit kad stigne, imamo 3 mjeseca popravni ionako 😉

10. Studeni 2017. 13:55

Mamica cestitam. Neka ti trudnoca bude blagoslovljena i uredna da se bebica rodi ziva i zdrava

mina04
    10. Studeni 2017. 14:11

Jane_Doe

mina04

Jane_Doe

mamica cestitkee, zelim ti urednu trudnocuja sam znala da ce bit plus, dosla sam samo po potvrdu

ja sam danas bas lose, u svadji sam s mm. jako me naljutio sinoc, bas sam ljuta kako nisam bila jako dugo.. nisam ga ni poljubila jutros i krivo mi je jako zbog toga ali jednostavno preko nekih stvari ne mogu preci ne mogu shvatit kako mu vec nije doslo iz guzice u glavu.. mislim kad bi vam sad isla pisat, mozda bi vam to bilo tako banalna stvar ali tu je puno drugih sitnica koje tome vode i mora se trgnut jer tako vise nece ici..
    morala sam se pozalit, jer sam bas nikakva. ne mogu se koncentrirat na posao, najradje bi doma isla…

Zao mi je draga zbog svađe, nadam se da cete do kraja dana razg i rijesiti to. Ja sam vec sva frustrirana, moj dolazi samo vikendom i onda sama sve probleme rijesavam. On tamo ja ovdje..i uzas. Sad me uopce strah ako nismo uspjeli ovaj mjesec ko zna hocemo li iduci ciklus biti zajedno. Valjda ce se sve posloziti..😥

bas je tesko tako tempirati odnose, mora vam se bas poklopit O i vikend. mogu samo mislit kako ti je i nadam se da ste uspjeli ovaj ciklus
    a koliko dugo ste radili na bebi prije prve T?

Znaci svadba je bila u 10 mj, kad smo i poceli raditi na bebi. Ja sam pocetkom 12 mj ostala trudna. Znaci ajmo reci mjesec dana tj jedan ciklus. A sad ga nece pa nece. U 3 mj ce mi biti dvije godine od pobacaja. 

All of God’s grace in one tiny face 💟

Jane_Doe
    10. Studeni 2017. 14:29

petra nasa svadja nije oko toga zapravo, druge stvari su u pitanju. ali sad kad si vec spomenula, moj mm se nikad nije zblizavao s mojim trbuhom dok sam bila T s curicom, znao bi stavit ruku da osjeti udarac al nije mu to bilo nesto posebno, jednostavno nije takva osoba. malu obozava od kad se rodila i stvarno su povezani.. sad za drugo je najvise on inzistirao i kad sam napokon odlucila da je vrijeme i ostala T iz prve bili smo oboje sretni. i od trenutka kad je gin. spomenuo mogucnost vanmatericne i kad je shvatio koliko je ozbiljno ugasio se skroz. bilo mu je jedino bitno da ja budem dobro i jednostavno ne kuzi da je meni to jako tesko palo, ne vidi koliko mi je tesko i ne cuje kad mu pricam. uvijek kaze da cu opet bit trudna.. i sad mu nije jasno kako mi O moze tako kasnit, kao da ja njemu lazem. mislim to su sitnice koje mene jako povrijede, ali to nije bio razlog svadje  dodje mi da mu vicem na uho da nisam dobro i da mi je jako tesko sve to palo jer on ne vidi sta je to mene povrijedilo, kao da sam izgubila bombon a ne trudnocu..
    ufa, bas sam se raspisala, kupus mi je u glavi. oprostite na romanima 
    mina znaci vi vec sigurno godinu dana pokusavate? to je dosta, bas mi je zao sto vas nece  postala si mi bas draga i stvarno zelim da vam uspije 

Petraaa
    10. Studeni 2017. 15:44

Jane doe ne brini, nisi jedina..ne znam sto da ti kazem, moj opet u jednom trenutku pokaze da zeli dijete a onda opet u drugom imam osjecaj da ni sam ne zna da li zeli, pa tu ja padnem u bed a on kaze da nije tako...lud, zbunjen al nitko normalan 😂imam osjecaj da se oni boje rec van sta misle, da se boje priznat strah pa mi tu mozda nesto iz te njihove sutnje krivo shvatimo...ma nemam pojma..kupus u glavi sto kazes i jos kad se spoji s pms-om, pravac psihijatrija...mislim da bi najbolje bilo da ti muzeku das pusu...ja znam da moj to meni i nakon pola godine napominje "...e zasto ti meni tog i tog dana nisi dala pusu..?"...jedna pusica i bit ce lakse razgovarat 😉😘

Mina jel vi pijete kakve dodatke, vitamine i to?

10. Studeni 2017. 16:04

Mamice cestitam ti od srca. Zelin ti urednu trudnocu i porod. 
    Meni treba uskoro ovulacija cini mi se. Sekret mi je poceo biti bijel i rastezljiv, osjecam vlaznost, ali Trakica ne pokazuje nista. Treba vi dovi O u ponedjeljak ako Bog da. Tako sam nervozna. 

SunnyS
    10. Studeni 2017. 17:03

mono1111

Sunny,
    Ti odes npr.sa svim papirima tj.narucis se na VV s D1 uputnicom. Mislim da zoves 1 dc, pa dolazis cca 3 dc ili 8 dc, nksam sigurna….oni predloze sto sve treba raditi, znaci hcg, i to radis vec u iducem ciklusu…do tada prikupis sve nalaze…briseve odmah onda napravi da ne cekas, markere da, dokt.opce prakse ti daje uputnicu, to vadite i ti i muz….
    I nakon hsg idete odmah na postupak, ovisno sto se odluci…znas da oni prvo salju na aih ako je sve vise manje ok…onda na ivf.
    Odite svakako na konz.tamo pa cete vidjeti…odmah zovi i pitaj kad da dodjes na prvi uzv tj.konz.
    Ja sam ok, beba je curica :), velicinu ne znam tocno, haha, pise ovdje u stickeru..vise mi ne mjere crl duzinu od trtice do glave, nego posebno opseg glave, trbuha i nogu, a nisam sad isla racunati i zbrajati..ali mislim da je oko 20 i nesto cm dugacka…skoro sam na polaaa…:)
    Petra,
    Pa ovisi, ja sam neke proizvode dobila u roku par radnih dana, mislim da to ovisi kad se njima skupi odredjeni broj mozda posiljaka, ali najduze sam.cekala mjesec dana, ili 3 tjedna….doci ce to brzo.

Draga mono, hvala ti na pojasnjenju. Svaka ti cast na trudu i dobroj volji da nas sve informiras. Koji je najjeftiniji privatni ginic za obaviti briseve sto prije? Dosla mi je M danas, narucena sam u pon u VV dati krv radi endo pretraga. Oko mj dana se cekaju rezultati?

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.