petra nasa svadja nije oko toga zapravo, druge stvari su u pitanju. ali sad kad si vec spomenula, moj mm se nikad nije zblizavao s mojim trbuhom dok sam bila T s curicom, znao bi stavit ruku da osjeti udarac al nije mu to bilo nesto posebno, jednostavno nije takva osoba. malu obozava od kad se rodila i stvarno su povezani.. sad za drugo je najvise on inzistirao i kad sam napokon odlucila da je vrijeme i ostala T iz prve bili smo oboje sretni. i od trenutka kad je gin. spomenuo mogucnost vanmatericne i kad je shvatio koliko je ozbiljno ugasio se skroz. bilo mu je jedino bitno da ja budem dobro i jednostavno ne kuzi da je meni to jako tesko palo, ne vidi koliko mi je tesko i ne cuje kad mu pricam. uvijek kaze da cu opet bit trudna.. i sad mu nije jasno kako mi O moze tako kasnit, kao da ja njemu lazem. mislim to su sitnice koje mene jako povrijede, ali to nije bio razlog svadjedodje mi da mu vicem na uho da nisam dobro i da mi je jako tesko sve to palo jer on ne vidi sta je to mene povrijedilo, kao da sam izgubila bombon a ne trudnocu..
ufa, bas sam se raspisala, kupus mi je u glavi. oprostite na romanimamina znaci vi vec sigurno godinu dana pokusavate? to je dosta, bas mi je zao sto vas nece
postala si mi bas draga i stvarno zelim da vam uspije
Da da, godinu i pol vec sigurno. Ma ne znam, malo su mi se ciklusi poremetili pretpostavljam zbog stresa. Joj, moj MM izrazi zelju i sve. Al on kaze to ce sve biti ok uspjet cemo, a meni u glavi jos sto i jedno pitanje. Kad, kako, zasto..?? Mi kad smo izgubili obadvoje smo proplakali cijeli dan, s tim da on od kad ga ja znam nikad plakao nije. Jer meni je bio missed ab pa sam morala se narucit na kiretazu, i onda doma cekala dva dana 💔
Sad rijetko pred ikim "puknem" jedino pred majkom tu i tamo, al ja to pred spavanje isplacem a sutra u novi dan. Kazu prestani mislit i bit ce, al to mi je nekako za sad nemoguca misija.
Petraa, ne pijemo nista jer nisam pametna u s vezi icega. Ja sam pila prenatal pa prestala.
All of God’s grace in one tiny face 💟
Cureee hitnoo !!!!
Za koliko odprilike trakice ocitaju rezultat ? Na mojim pise da rezultat procitam u 10 minuta da li je to tacno ili mogu odmah nakon 1 minutu ?
Nisam ni jednom tako dugo cekala. :(
Cureee hitnoo !!!!
Za koliko odprilike trakice ocitaju rezultat ? Na mojim pise da rezultat procitam u 10 minuta da li je to tacno ili mogu odmah nakon 1 minutu ?
Nisam ni jednom tako dugo cekala. :(
Gledaj par puta i unutar tih 10 min. Onda ocitaj u 10. minuti pa vidi sto pise. Mislim da dugo nakon toga nije bas tocno ocitavanje.
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Sunny,
Pa mislim da su ti brisevi svudgdje tu negdje...a zasto ne trazis uputnicu socijalnog i odes kod nekog privatnog da ti samo briseve uzme, to ti kosta 100 kn i nosis sama na mikrobiologiju?? Nalazi su ti gotovi kroz cca 10 dana, cak i prije dodju...papa test se kod socijalnog duze ceka, ali priv.oko 7 dana....
Ja sam.u Vinogradskoj vadila hormone i nalaz mi je gotov isti dan, ali mislim da je netko ovdje napisao da se na VV ceka dva tjedna...taman do slijed.M.
Sunny,
Pa mislim da su ti brisevi svudgdje tu negdje…a zasto ne trazis uputnicu socijalnog i odes kod nekog privatnog da ti samo briseve uzme, to ti kosta 100 kn i nosis sama na mikrobiologiju?? Nalazi su ti gotovi kroz cca 10 dana, cak i prije dodju…papa test se kod socijalnog duze ceka, ali priv.oko 7 dana….
Ja sam.u Vinogradskoj vadila hormone i nalaz mi je gotov isti dan, ali mislim da je netko ovdje napisao da se na VV ceka dva tjedna…taman do slijed.M.
Ja sam vadila na VV cini mi se da sam za manje od tjedan dana dobila nalaze..
jutro cure, jucer je mm bio jako pazljiv. pricali nismo jer smo imali goste ali je trckarao oko mene.. jucer mi je dan bas bio los. danas sam kao malo bolje, ali mi je radna subota
mina lijepo je sto se bar nekome mozes otvorit. ja nazalost imam samo njega, imam i sestru ali koliko god smo bliske ne mogu bas o toj temi s njom puno pricat. nazalost mamu sam izgubila prije 6 godina, a ona je bila jedina s kojom sam mogla o svemu i jos cinjenica da je i ona prosla isto.. dodje mi da eksplodiram, razum sam zadrzala samo zahvaljujuci mojoj maloj zvjezdici
do bozica cemo valjda imat svoj plus, mantram za to
Sunny,
Pa mislim da su ti brisevi svudgdje tu negdje…a zasto ne trazis uputnicu socijalnog i odes kod nekog privatnog da ti samo briseve uzme, to ti kosta 100 kn i nosis sama na mikrobiologiju?? Nalazi su ti gotovi kroz cca 10 dana, cak i prije dodju…papa test se kod socijalnog duze ceka, ali priv.oko 7 dana….
Ja sam.u Vinogradskoj vadila hormone i nalaz mi je gotov isti dan, ali mislim da je netko ovdje napisao da se na VV ceka dva tjedna…taman do slijed.M.
Mina, tad si vadila hormone? Je li to bilo nedavno?
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Sunny,
Odlican savjet u vezi briseva! Hvala, mono! Bas cu probati tako. Nadam se da nece biti neke filozofije.. Papa test imam od 8. mj tako da to necu opet raditi. A pitat cu jos u pon u VV, mozda bas dodju kad M bude gotova (unutar tjedan da, kako je Mina napisala).
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Sunny,
Mina, tad si vadila hormone? Je li to bilo nedavno?
A negdje u 3-4 mjesecu..
jutro cure, jucer je mm bio jako pazljiv. pricali nismo jer smo imali goste ali je trckarao oko mene.. jucer mi je dan bas bio los. danas sam kao malo bolje, ali mi je radna subotamina lijepo je sto se bar nekome mozes otvorit. ja nazalost imam samo njega, imam i sestru ali koliko god smo bliske ne mogu bas o toj temi s njom puno pricat. nazalost mamu sam izgubila prije 6 godina, a ona je bila jedina s kojom sam mogla o svemu i jos cinjenica da je i ona prosla isto.. dodje mi da eksplodiram, razum sam zadrzala samo zahvaljujuci mojoj maloj zvjezdici
do bozica cemo valjda imat svoj plus, mantram za to
Zato imamo tu jedna drugu da se pojadamo..😁 najbolje ipak razumije onaj koji to prolazi.
I ja se nadam da cemo za Bozic imati najljepsi poklon 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji