Honey nemam pojma sto bi mislila, na prvu mi je bio sok kad sam vidjela nalaz, uplasila sam se a sad vise ne znam sto bi mislila..idem veceras do svoje gin da ocita nalaz pa da vidimo kako cemo popravit, svakako uvodimo od sutra vec cink, vit E, larganin, koenzim q10, selen i b complex, izbacuje alkohol i kavu i s obzirom da imam kod kuce maca prah i to ce pit pa nakon 3 mjeseca ponovit nalaz, da vidimo oce ti vitamini sto popraviti 🤔
Mamica mirisi mi to na T!!! Nemoj nas drzat u neizvjesnosti, napravi testic hhh 🤞🤞🤞
SunnyS bas mi je zao sto je testic negativan, moguce da je jos rano?

Honeynemam pojma sto bi mislila, na prvu mi je bio sok kad sam vidjela nalaz, uplasila sam se a sad vise ne znam sto bi mislila..idem veceras do svoje gin da ocita nalaz pa da vidimo kako cemo popravit, svakako uvodimo od sutra vec cink, vit E, larganin, koenzim q10, selen i b complex, izbacuje alkohol i kavu i s obzirom da imam kod kuce maca prah i to ce pit pa nakon 3 mjeseca ponovit nalaz, da vidimo oce ti vitamini sto popraviti 🤔
Mamica mirisi mi to na T!!! Nemoj nas drzat u neizvjesnosti, napravi testic hhh 🤞🤞🤞
Misli pozitivno i nek pije sve navedeno i macu i vidjet ćete plus i prije nego ta tri mjeseca! Držim palčeve! Javi šta je rekla tvoja gin. I ostavi čovjeku bar kavu, bar jednu šalicu I seksajte se svaka 3 dana, nek proizvodnja stalno radi, nek osjete spermići da je akcija

Hahahahahaha honey ma ja sam samo vitamine predlozila, on je odlucio maknit kavu i pivo i pocet pit macu 😁...hvala ti, ma mi nastavljamo istim tempom, nema odustajanja 💪💪 javim se tu cim se vratim od gin 😉
Hvala curke, citala sam nekaj o Cyclotestu (neki njemacki) koji ima osjetljivost vec od 10 necega (inace imaju 25 necega) pa cu sad popodne do ljekarne i ujutro test i javim se. :) Hvala na dobrim vibrama :)

Hvala curke, citala sam nekaj o Cyclotestu (neki njemacki) koji ima osjetljivost vec od 10 necega (inace imaju 25 necega) pa cu sad popodne do ljekarne i ujutro test i javim se. :) Hvala na dobrim vibrama :)
Jedva cekam da nam javis, i svim srcem se nadam da ce biti sretna vijest 🤗

All of God’s grace in one tiny face 💟
mina tebi je prekjucer kao bila O? ces cekat 14 dana od tog dana za test ili?
petra ja se u to je razumijem, ali nadam se da ce bit sve ok 😘
Pa da..iskreno nisam ti pametna. A budem pricekala bar dva tjedna ako bezobraznica ne dođe prije 😣

All of God’s grace in one tiny face 💟
mina tebi je prekjucer kao bila O? ces cekat 14 dana od tog dana za test ili?
petra ja se u to je razumijem, ali nadam se da ce bit sve ok 😘
Pa da..iskreno nisam ti pametna. A budem pricekala bar dva tjedna ako bezobraznica ne dođe prije 😣
ma nece ni doc do sljedece jeseni

Mamica budući da ti kasni, mislim da bi ti bilokoji trebao pokazati točan rezultat! Sretnoo!!
Petraa haha, a dobro ako je njegov izbor neka mu

Ja sam po kalendaru isto radila kad je jedan dan kasnila i onaj First sing iz DMa je odmah pokazao, a za 30ak kn imas dva u paketu pa ono..da se uvjeris u to da su dvije crtice Sretno!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji