Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mina04
    09. Studeni 2017. 15:18

Jane_Doe

mina tebi je prekjucer kao bila O? ces cekat 14 dana od tog dana za test ili?
    petra ja se u to je razumijem, ali nadam se da ce bit sve ok 😘

Pa da..iskreno nisam ti pametna. A budem pricekala bar dva tjedna ako bezobraznica ne dođe prije 😣

All of God’s grace in one tiny face 💟

Jane_Doe
    09. Studeni 2017. 15:22

mina04

Jane_Doe

Pa da..iskreno nisam ti pametna. A budem pricekala bar dva tjedna ako bezobraznica ne dođe prije 😣

ma nece ni doc do sljedece jeseni 

Honey
    09. Studeni 2017. 15:25

Mamica budući da ti kasni, mislim da bi ti bilokoji trebao pokazati točan rezultat! Sretnoo!!
    Petraa haha, a dobro ako je njegov izbor neka mu  

baarbaraa29
    09. Studeni 2017. 16:05

mamica1985

Hvala curke, citala sam nekaj o Cyclotestu (neki njemacki) koji ima osjetljivost vec od 10 necega (inace imaju 25 necega) pa cu sad popodne do ljekarne i ujutro test i javim se. :) Hvala na dobrim vibrama :)

Ja sam po kalendaru isto radila kad je jedan dan kasnila i onaj First sing iz DMa je odmah pokazao, a za 30ak kn imas dva u paketu pa ono..da se uvjeris u to da su dvije crtice  Sretno!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

mamica1985
    09. Studeni 2017. 16:07

Kupljen Cylotest, sad samo docekati jutro 😁

mina04
    09. Studeni 2017. 16:51

Jane_Doe

mina04

Jane_Doe

ma nece ni doc do sljedece jeseni

Iz tvojih usta u Bozje usi..

All of God’s grace in one tiny face 💟

SunnyS
    09. Studeni 2017. 17:15

Jane_Doe

SunnyS bas mi je zao sto je testic negativan, moguce da je jos rano?

A ne znam, bila sam i kod gin. Jedino vidi mikrocisticne jajnike. U maternici nema nista. LH trakica testna ne postoji, hcg stapic negativan.. Samo cekam M da dodje sto prije.. Ipak sad cekamo mamicu, minu i ostale curke! :)

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

SunnyS
    09. Studeni 2017. 17:16

mamica1985

Kupljen Cylotest, sad samo docekati jutro 😁

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

Petraaa
    09. Studeni 2017. 19:19

Evo vratila se od gina...nalaz je po njoj los, poslala ga je kod urologa, rekla da pije profertil i ako ponovljeni spermiogram bude slican ili losiji ne preostaje nam nista drugo nego na umjetnu...moram vam reci da se nikad nisam losije osjecala, gutala sam knedlu pred njom da se ne rasplacem 😔

blossom
    09. Studeni 2017. 19:54

draga petra vjerujem da se osjecas lose 
    ali glavu gore nemoj jos ni pomisljat na umjetnu....samo pozitivno - neka uzima vitamine i vjerujem da ce se nalaz popraviti
    moras i ti vjerovati 

znam da je tesko mislit pozitivno ali moras - samo si poslozi u glavu bit ce dobro i vidjet ces da bude - otpusi sve crne oblake iznad glave
    <=I=> saljem ti jedan veliki hug i bit ce sve ok 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.