draga petra vjerujem da se osjecas lose
ali glavu gore nemoj jos ni pomisljat na umjetnu….samo pozitivno - neka uzima vitamine i vjerujem da ce se nalaz popraviti
moras i ti vjerovati
znam da je tesko mislit pozitivno ali moras - samo si poslozi u glavu bit ce dobro i vidjet ces da bude - otpusi sve crne oblake iznad glave
<=I=> saljem ti jedan veliki hug i bit ce sve ok
Blossom hvala ti...trebat ce sad neko vrijeme da se pomirimo s cinjenicom da cemo se ipak morat boriti i da nece doci bas sad kad mi zelimo nego ocito kad bude doslo vrijeme..brine me samo vrijeme koje leti..ne znam, placem konstantno, uplasila sam se kad je spomenula umjetnu i bojim se da cu se rasplakat cim neko postavi ono famozno pitanje "pa jel radite na bebi?" 😣 a nista odradit cemo jos urologa, krenut s vitaminima pa sta bude...mi cemo se potrudit a ostalo je Bozja volja 😔
Petraa nemoj se bedirati. Nek urolog kaze svoje, nije ona strucnjak! Imajte oboje vjere!!!! Popravit ce se! Saljem puno pozitivnih vibri!!!
draga petra vjerujem da se osjecas lose
ali glavu gore nemoj jos ni pomisljat na umjetnu….samo pozitivno - neka uzima vitamine i vjerujem da ce se nalaz popraviti
moras i ti vjerovati
znam da je tesko mislit pozitivno ali moras - samo si poslozi u glavu bit ce dobro i vidjet ces da bude - otpusi sve crne oblake iznad glave
&lt;=I=&gt; saljem ti jedan veliki hug i bit ce sve okBlossom hvala ti…trebat ce sad neko vrijeme da se pomirimo s cinjenicom da cemo se ipak morat boriti i da nece doci bas sad kad mi zelimo nego ocito kad bude doslo vrijeme..brine me samo vrijeme koje leti..ne znam, placem konstantno, uplasila sam se kad je spomenula umjetnu i bojim se da cu se rasplakat cim neko postavi ono famozno pitanje "pa jel radite na bebi?" 😣 a nista odradit cemo jos urologa, krenut s vitaminima pa sta bude…mi cemo se potrudit a ostalo je Bozja volja 😔
Sve ce to biti u redu..ne brini, kako ti je rekla Blossom opskrbi se pozitivnim mislima i tako ce i biti 😉 drzim fige 🤞
All of God’s grace in one tiny face 💟
Petra, drzi se!! Ja kad sam vidjela nalaz sam bas pomislila kako uopce ne izgleda lose pa ne znam sto je ona vidjela, svakako to jos provjerite s nekim!
Hvala vam cure..podrska puno znaci!! 😚😚😚 Danas cu si dozvolit da se isplacem i izbacim to iz sebe, cekam muza da dode s posla pa da sjednemo i malo porazgovaramo o svemu tome, ja znam da ja jos nisam spremna za umjetnu a ne vjerujem ni da je on nakon 4 mj pokusavanja..sutra je novi dan pa krecemo ispocetka naoruzani vitaminima 🤞🤞🤞🤞
Covjek se odrice kave svojevoljno!!! Bit ce tu ploda 😘 a ti se isplaci i onda dalje, dobar ti je stav 💪
Drzi se Petraaa. Bitno je da vi ucinite sve sto je u vasoj moci.A sve dalje je u Bozijim rukama. Budi jaka.
Covjek se odrice kave svojevoljno!!! Bit ce tu ploda 😘 a ti se isplaci i onda dalje, dobar ti je stav 💪
Hahahaha ma on je pozitiva a ja dezurni panicar 😆...evo dosao je i dogovorili smo se da umjetna ne dolazi zasada u obzir, nasli smo dobrog urologa i sutra u ljekarnu i krecemo sami u borbu (uz malu pomoc urologa) 😉 😘
pusaa cure, ajde me malo razvedrite plusicima narednih dana 😙😙😙😙😙
Drzi se Petraaa. Bitno je da vi ucinite sve sto je u vasoj moci.A sve dalje je u Bozijim rukama. Budi jaka.
Hvala Amina...slazem se!! 😘😘
Petra,
To ti uopce nije tako los nalaz. Dg je asthenozoospermia, procitaj si malo.
Navodno mislim da vise od 36 pokretnih ( a + b ) treba biti za prirodno zacece..morfologija je dosta dobar.
Gle, netko nikad nazalost ne ostane T s takvim nalazom, a netko odmah...i mi smo jednom imali tu dg, ali nisam ni sigurna da li je to prava dg.
Ugl.jedan spermio nista ne znaci ! Treba ga ponoviti.
Profertil je super ali i dalje nema bas puno.jedinica vit.
Ja cu ti napisati koje je MM pio i od koliko jedinica, sve posebno, cca 10 tableta dnevno + Maca prah i.jedno vrijeme smo zajedno vrkutu pili navecer. Takodjer caj od piskavice je super navodno i svjezi sir svaki dan radi kalcija.
Vit E 400, cink 30, selen 55, vit C 500, vit D 400, Bioastin 12 mg, L karnitin, folna 400, b12 250 ili 500...ne znam jesam li.nesto zabb...proslo je vec neko vrijeme. To sam vecinu narucivala preko Iherba, shipping je 4 dolara, a puno su jeftiniji vit.
Pazi da iznos ne prelazi vise od 160 - 180 kn da ti carinu ne naplate...posebno mozes narucivati vise paketa...
Sunny,
Spolne hormone sam ja dobila.isti dan u Vg.
Brisevi i papa ne smiju biti stariji od godinu dana, takodjer ti trebaju markeri hepatitisa, hiva, sifilisa i ti i muz, tvoj rh faktor, tsh, prl....
Ne znam jesam li sve nabrojala....privatno ako mozete priustiti super ! Potpuno je drukciji tretman, makar sto se tice postupka u Petrovoj ja sam relativno zadovoljna i sve su pogodili u mom slucaju.
Hsg su puno cura isle kod Marton, mislim da je oko 1000 kn.
Gdje planirate ici na postupak??
Sortiraj odgovore
Najstariji