Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petraaa
    09. Studeni 2017. 20:22

blossom

draga petra vjerujem da se osjecas lose
    ali glavu gore nemoj jos ni pomisljat na umjetnu….samo pozitivno - neka uzima vitamine i vjerujem da ce se nalaz popraviti
    moras i ti vjerovati

znam da je tesko mislit pozitivno ali moras - samo si poslozi u glavu bit ce dobro i vidjet ces da bude - otpusi sve crne oblake iznad glave
    <=I=> saljem ti jedan veliki hug i bit ce sve ok

Blossom hvala ti...trebat ce sad neko vrijeme da se pomirimo s cinjenicom da cemo se ipak morat boriti i da nece doci bas sad kad mi zelimo nego ocito kad bude doslo vrijeme..brine me samo vrijeme koje leti..ne znam, placem konstantno, uplasila sam se kad je spomenula umjetnu i bojim se da cu se rasplakat cim neko postavi ono famozno pitanje "pa jel radite na bebi?" 😣 a nista odradit cemo jos urologa, krenut s vitaminima pa sta bude...mi cemo se potrudit a ostalo je Bozja volja 😔

Honey
    09. Studeni 2017. 20:29

Petraa nemoj se bedirati. Nek urolog kaze svoje, nije ona strucnjak! Imajte oboje vjere!!!! Popravit ce se! Saljem puno pozitivnih vibri!!! 

mina04
    09. Studeni 2017. 20:29

Petraaa

blossom

draga petra vjerujem da se osjecas lose
    ali glavu gore nemoj jos ni pomisljat na umjetnu….samo pozitivno - neka uzima vitamine i vjerujem da ce se nalaz popraviti
    moras i ti vjerovati

znam da je tesko mislit pozitivno ali moras - samo si poslozi u glavu bit ce dobro i vidjet ces da bude - otpusi sve crne oblake iznad glave
    <=I=> saljem ti jedan veliki hug i bit ce sve ok
    Blossom hvala ti…trebat ce sad neko vrijeme da se pomirimo s cinjenicom da cemo se ipak morat boriti i da nece doci bas sad kad mi zelimo nego ocito kad bude doslo vrijeme..brine me samo vrijeme koje leti..ne znam, placem konstantno, uplasila sam se kad je spomenula umjetnu i bojim se da cu se rasplakat cim neko postavi ono famozno pitanje "pa jel radite na bebi?" 😣 a nista odradit cemo jos urologa, krenut s vitaminima pa sta bude…mi cemo se potrudit a ostalo je Bozja volja 😔

Sve ce to biti u redu..ne brini, kako ti je rekla Blossom opskrbi se pozitivnim mislima i tako ce i biti 😉 drzim fige 🤞

All of God’s grace in one tiny face 💟

Ana_Marija_2019
    09. Studeni 2017. 20:41

Petra, drzi se!! Ja kad sam vidjela nalaz sam bas pomislila kako uopce ne izgleda lose pa ne znam sto je ona vidjela, svakako to jos provjerite s nekim!

Petraaa
    09. Studeni 2017. 20:50

Hvala vam cure..podrska puno znaci!! 😚😚😚 Danas cu si dozvolit da se isplacem i izbacim to iz sebe, cekam muza da dode s posla pa da sjednemo i malo porazgovaramo o svemu tome, ja znam da ja jos nisam spremna za umjetnu a ne vjerujem ni da je on nakon 4 mj pokusavanja..sutra je novi dan pa krecemo ispocetka naoruzani vitaminima 🤞🤞🤞🤞

Honey
    09. Studeni 2017. 20:54

Covjek se odrice kave svojevoljno!!! Bit ce tu ploda 😘 a ti se isplaci i onda dalje, dobar ti je stav 💪

09. Studeni 2017. 21:19

Drzi se Petraaa. Bitno je da vi ucinite sve sto je u vasoj moci.A sve dalje je u Bozijim rukama.  Budi jaka.

Petraaa
    09. Studeni 2017. 21:57

Honey

Covjek se odrice kave svojevoljno!!! Bit ce tu ploda 😘 a ti se isplaci i onda dalje, dobar ti je stav 💪

Hahahaha ma on je pozitiva a ja dezurni panicar 😆...evo dosao je i dogovorili smo se da umjetna ne dolazi zasada u obzir, nasli smo dobrog urologa i sutra u ljekarnu i krecemo sami u borbu  (uz malu pomoc urologa) 😉 😘

pusaa cure, ajde me malo razvedrite plusicima narednih dana 😙😙😙😙😙

Petraaa
    09. Studeni 2017. 21:59

Amina123

Drzi se Petraaa. Bitno je da vi ucinite sve sto je u vasoj moci.A sve dalje je u Bozijim rukama. Budi jaka.

Hvala Amina...slazem se!! 😘😘

mono1111
    10. Studeni 2017. 00:14

Petra,
    To ti uopce nije tako los nalaz. Dg je asthenozoospermia, procitaj si malo.
    Navodno mislim da vise od 36 pokretnih ( a + b ) treba biti za prirodno zacece..morfologija je dosta dobar.
    Gle, netko nikad nazalost ne ostane T s takvim nalazom, a netko odmah...i mi smo jednom imali tu dg, ali nisam ni sigurna da li je to prava dg.
    Ugl.jedan spermio nista ne znaci ! Treba ga ponoviti.
    Profertil je super ali i dalje nema bas puno.jedinica vit.
    Ja cu ti napisati koje je MM pio i od koliko jedinica, sve posebno, cca 10 tableta dnevno + Maca prah i.jedno vrijeme smo zajedno vrkutu pili navecer. Takodjer caj od piskavice je super navodno i svjezi sir svaki dan radi kalcija.
    Vit E 400, cink 30, selen 55, vit C 500, vit D 400, Bioastin 12 mg, L karnitin, folna 400, b12 250 ili 500...ne znam jesam li.nesto zabb...proslo je vec neko vrijeme. To sam vecinu narucivala preko Iherba, shipping je 4 dolara, a puno su jeftiniji vit.
    Pazi da iznos ne prelazi vise od 160 - 180 kn da ti carinu ne naplate...posebno mozes narucivati vise paketa...
    Sunny,
    Spolne hormone sam ja dobila.isti dan u Vg.
    Brisevi i papa ne smiju biti stariji od godinu dana, takodjer ti trebaju markeri hepatitisa, hiva, sifilisa i ti i muz, tvoj rh faktor, tsh, prl....
    Ne znam jesam li sve nabrojala....privatno ako mozete priustiti super ! Potpuno je drukciji tretman, makar sto se tice postupka u Petrovoj ja sam relativno zadovoljna i sve su pogodili u mom slucaju.
    Hsg su puno cura isle kod Marton, mislim da je oko 1000 kn.
    Gdje planirate ici na postupak??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.