Cure sinoc sam uradila trakicu i bila negativna.
Danas je pozitivna izgleda.Kad mogu ocekivati sad ovuöaciju sutra.Nazalost nisam jucer odnos imala. :( tek danas :(
Meni ovo jos ne izgleda kao pozitivna trakica, obje linije trebaju biti jednako tamne.
Jane,
Drzi se ! Znam da ti nije lako, ali i ja sam imala jako lose dane, ali i oni prodju ! Drzim fige da se uskoro ostvari T !!!!!
I ostalim curama naravnooo !!!!
Amina,
To.ti.je negativan test !!! Testna trakica mora biti iste boje kao kontrolna da bi se smatrala poz.
Sunny,
Pitaj, neki gin.ti mozda nece htjeti samo uzimati briseve za 100 kn, kao uzimanje uzorka nego ce htjeti i pregled napraviti kako bi skuplje naplatio....
Ali nazovi vise njih pa pitaj...znam da u Ginekosu je moja prijateljica radila, ali u sklopu redovnog uzv, i jos dodatno mozes platiti 50 kn i oni ti odfuraju..ne moras ti nositi..i samo nalaze dobijes tj.nazovu te i posalju ti na mail...
Mislim da ces jeftinije proci u svakom slucaju ako i ovako ides da platis pregled recimo jos 100, 200 kn dodatno..brisevi ti kostaju sigurno 700- 800 kn...
Danas je pozitivna izgleda.Kad mogu ocekivati sad ovuöaciju sutra.Nazalost nisam jucer odnos imala. :( tek danas :(
Nije ti ovo jos pozitivna trakica..prati jos koji dan. Moraju ti obadvoje biti isto tamne
All of God’s grace in one tiny face 💟
Ali na upustvu pise ako je testna tamnija onda je pozitiv.Sad ne znam.Bas tu stoji na slici.
Curke meni menga treba doci mislim 15- og ili tu negdje dan-dva... vec sam pisala aktivno samo radili na bebi i pokrivali plodne dane i O... ima par dana grudi me ubijaju, a od jucer me pocelo probadati u lijevom jajniku, nekakvo peckanje i trenje osjecam... iscjedak ne kao kod O vec nekako gust i bijeli skroz...
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
amina ne razumijem se u trakice - ti samo prati i zapisuj i imat ces iskustva za iduci mjesec
ali svakako vec sad pokrivajte dane - savki 2 dan - pa ti mozda te bilješke nece ni trebati
jane bas mi je drago...neka malo skakuce budete sve rijesili
ja sam navikla da mi se ne isplati cekat da mm dode iz guzice u glavu - ta putanja kod njega jednostavno ne postoji
trebam mu sve nacrtat ili cekat da ga poklopi po glavi - onda i on krene skakut
mina, jane i ostale curke navijam za vase plusice jos ove godine
maybebaby - za par dana test i razveseli nas
uzivajte u vikendu!!!
Ali na upustvu pise ako je testna tamnija onda je pozitiv.Sad ne znam.Bas tu stoji na slici.
Al mislim da ti je testna ova druga..
All of God’s grace in one tiny face 💟
Amina evo stavljamo ti mi primjere sto znaci pozitivna pa si po tome usporedi..evo ti moj ciklus...zadnja trakica je pozitivna, stavila sam ti sliku svih od 9 dc- do 13dc odnosno do ovulacije, na zadnjoj vidis da je testna tamnija od kontrole za razliku od ovig gore 😉
Ja sam se cure potpuno zbunila.Bila sam na poslu odradila trakicu i od silne zelje sam na brzinu pogledala i mislila da je to testna. Uzas. Sad tek vidim da je zo zapravo kontrolna bila.Pogesno sam trakicu okrenula nije mi bil okrenuta kao kod kuce uzas. :(
Sortiraj odgovore
Najstariji