Sunny,
Pa mislim da su ti brisevi svudgdje tu negdje…a zasto ne trazis uputnicu socijalnog i odes kod nekog privatnog da ti samo briseve uzme, to ti kosta 100 kn i nosis sama na mikrobiologiju?? Nalazi su ti gotovi kroz cca 10 dana, cak i prije dodju…papa test se kod socijalnog duze ceka, ali priv.oko 7 dana….
Ja sam.u Vinogradskoj vadila hormone i nalaz mi je gotov isti dan, ali mislim da je netko ovdje napisao da se na VV ceka dva tjedna…taman do slijed.M.
Ja sam vadila na VV cini mi se da sam za manje od tjedan dana dobila nalaze..

All of God’s grace in one tiny face 💟
jutro cure, jucer je mm bio jako pazljiv. pricali nismo jer smo imali goste ali je trckarao oko mene.. jucer mi je dan bas bio los. danas sam kao malo bolje, ali mi je radna subota
mina lijepo je sto se bar nekome mozes otvorit. ja nazalost imam samo njega, imam i sestru ali koliko god smo bliske ne mogu bas o toj temi s njom puno pricat. nazalost mamu sam izgubila prije 6 godina, a ona je bila jedina s kojom sam mogla o svemu i jos cinjenica da je i ona prosla isto.. dodje mi da eksplodiram, razum sam zadrzala samo zahvaljujuci mojoj maloj zvjezdici
do bozica cemo valjda imat svoj plus, mantram za to

Sunny,
Pa mislim da su ti brisevi svudgdje tu negdje…a zasto ne trazis uputnicu socijalnog i odes kod nekog privatnog da ti samo briseve uzme, to ti kosta 100 kn i nosis sama na mikrobiologiju?? Nalazi su ti gotovi kroz cca 10 dana, cak i prije dodju…papa test se kod socijalnog duze ceka, ali priv.oko 7 dana….
Ja sam.u Vinogradskoj vadila hormone i nalaz mi je gotov isti dan, ali mislim da je netko ovdje napisao da se na VV ceka dva tjedna…taman do slijed.M.
Mina, tad si vadila hormone? Je li to bilo nedavno?
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Sunny,
Odlican savjet u vezi briseva! Hvala, mono! Bas cu probati tako. Nadam se da nece biti neke filozofije.. Papa test imam od 8. mj tako da to necu opet raditi. A pitat cu jos u pon u VV, mozda bas dodju kad M bude gotova (unutar tjedan da, kako je Mina napisala).
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Sunny,
Mina, tad si vadila hormone? Je li to bilo nedavno?
A negdje u 3-4 mjesecu..

jutro cure, jucer je mm bio jako pazljiv. pricali nismo jer smo imali goste ali je trckarao oko mene.. jucer mi je dan bas bio los. danas sam kao malo bolje, ali mi je radna subotamina lijepo je sto se bar nekome mozes otvorit. ja nazalost imam samo njega, imam i sestru ali koliko god smo bliske ne mogu bas o toj temi s njom puno pricat. nazalost mamu sam izgubila prije 6 godina, a ona je bila jedina s kojom sam mogla o svemu i jos cinjenica da je i ona prosla isto.. dodje mi da eksplodiram, razum sam zadrzala samo zahvaljujuci mojoj maloj zvjezdici
do bozica cemo valjda imat svoj plus, mantram za to
Zato imamo tu jedna drugu da se pojadamo..😁 najbolje ipak razumije onaj koji to prolazi.
I ja se nadam da cemo za Bozic imati najljepsi poklon 😍

Cure sinoc sam uradila trakicu i bila negativna.
Danas je pozitivna izgleda.Kad mogu ocekivati sad ovuöaciju sutra.Nazalost nisam jucer odnos imala. :( tek danas :(

Meni ovo jos ne izgleda kao pozitivna trakica, obje linije trebaju biti jednako tamne.

Jane,
Drzi se ! Znam da ti nije lako, ali i ja sam imala jako lose dane, ali i oni prodju ! Drzim fige da se uskoro ostvari T !!!!!
I ostalim curama naravnooo !!!!
Amina,
To.ti.je negativan test !!! Testna trakica mora biti iste boje kao kontrolna da bi se smatrala poz.
Sunny,
Pitaj, neki gin.ti mozda nece htjeti samo uzimati briseve za 100 kn, kao uzimanje uzorka nego ce htjeti i pregled napraviti kako bi skuplje naplatio....
Ali nazovi vise njih pa pitaj...znam da u Ginekosu je moja prijateljica radila, ali u sklopu redovnog uzv, i jos dodatno mozes platiti 50 kn i oni ti odfuraju..ne moras ti nositi..i samo nalaze dobijes tj.nazovu te i posalju ti na mail...
Mislim da ces jeftinije proci u svakom slucaju ako i ovako ides da platis pregled recimo jos 100, 200 kn dodatno..brisevi ti kostaju sigurno 700- 800 kn...

Cure sinoc sam uradila trakicu i bila negativna.
Danas je pozitivna izgleda.Kad mogu ocekivati sad ovuöaciju sutra.Nazalost nisam jucer odnos imala. :( tek danas :(
Nije ti ovo jos pozitivna trakica..prati jos koji dan. Moraju ti obadvoje biti isto tamne

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji