Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mina04
    10. Studeni 2017. 08:40

Mamice cestitaaam!! Neka ti bude lijepa i blagoslovljena trudnoca 😙

All of God’s grace in one tiny face 💟

Petraaa
    10. Studeni 2017. 08:44

Sunnys hvala ti! Imas pravo, sta je tu je, uvijek moze i gore, proslo me plakanje od jucer sam sam nekako elana dobila, idem obavit vitaminski soping i startamo od danas!! 🤗 drzim fige da vam spermio bude uredan i da ne moras i ti u ovakav soping 🤞🤞

blossom
    10. Studeni 2017. 08:52

znaci jutro je počelo pozitivno 
    petra samo se drz tog elena  ti i dragi po svom planu i uspjet cete!

mamica cestitam i sretnoo!!

Jane_Doe
    10. Studeni 2017. 08:57

mamica cestitkee, zelim ti urednu trudnocu  ja sam znala da ce bit plus, dosla sam samo po potvrdu 

ja sam danas bas lose, u svadji sam s mm. jako me naljutio sinoc, bas sam ljuta kako nisam bila jako dugo.. nisam ga ni poljubila jutros i krivo mi je jako zbog toga ali jednostavno preko nekih stvari ne mogu preci ne mogu shvatit kako mu vec nije doslo iz guzice u glavu.. mislim kad bi vam sad isla pisat, mozda bi vam to bilo tako banalna stvar ali tu je puno drugih sitnica koje tome vode i mora se trgnut jer tako vise nece ici..
    morala sam se pozalit, jer sam bas nikakva. ne mogu se koncentrirat na posao, najradje bi doma isla...

mamica1985
    10. Studeni 2017. 10:09

Hvala vam curke moje, nadam se da sam zapocela jedan pozitivan niz medju trudilicama i da ljeto 2018 bude baby boom 😙😙😙

mina04
    10. Studeni 2017. 10:18

Jane_Doe

mamica cestitkee, zelim ti urednu trudnocuja sam znala da ce bit plus, dosla sam samo po potvrdu

ja sam danas bas lose, u svadji sam s mm. jako me naljutio sinoc, bas sam ljuta kako nisam bila jako dugo.. nisam ga ni poljubila jutros i krivo mi je jako zbog toga ali jednostavno preko nekih stvari ne mogu preci ne mogu shvatit kako mu vec nije doslo iz guzice u glavu.. mislim kad bi vam sad isla pisat, mozda bi vam to bilo tako banalna stvar ali tu je puno drugih sitnica koje tome vode i mora se trgnut jer tako vise nece ici..
    morala sam se pozalit, jer sam bas nikakva. ne mogu se koncentrirat na posao, najradje bi doma isla…

Zao mi je draga zbog svađe, nadam se da cete do kraja dana razg i rijesiti to. Ja sam vec sva frustrirana, moj dolazi samo vikendom i onda sama sve probleme rijesavam. On tamo ja ovdje..i uzas. Sad me uopce strah ako nismo uspjeli ovaj mjesec ko zna hocemo li iduci ciklus biti zajedno. Valjda ce se sve posloziti..😥

All of God’s grace in one tiny face 💟

mamica1985
    10. Studeni 2017. 10:46

mina04

Jane_Doe

mamica cestitkee, zelim ti urednu trudnocuja sam znala da ce bit plus, dosla sam samo po potvrdu

morala sam se pozalit, jer sam bas nikakva. ne mogu se koncentrirat na posao, najradje bi doma isla…

Zao mi je draga zbog svađe, nadam se da cete do kraja dana razg i rijesiti to. Ja sam vec sva frustrirana, moj dolazi samo vikendom i onda sama sve probleme rijesavam. On tamo ja ovdje..i uzas. Sad me uopce strah ako nismo uspjeli ovaj mjesec ko zna hocemo li iduci ciklus biti zajedno. Valjda ce se sve posloziti..😥

Jane, Mina 😘

Jane_Doe
    10. Studeni 2017. 11:15

mina04

Jane_Doe

bas je tesko tako tempirati odnose, mora vam se bas poklopit O i vikend. mogu samo mislit kako ti je i nadam se da ste uspjeli ovaj ciklus 
    a koliko dugo ste radili na bebi prije prve T?

darliv
    10. Studeni 2017. 11:19

Mamice iskrene čestitke  😘😘 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• ribica1212
    10. Studeni 2017. 11:20

SunnyS, ja sam vadila hormone na VV i bili su mi gotovi za tjedan dana. Al ja sam vadila dosta toga, ne samo spolne hormone, tipa vitamin D, tak da su mi odmah rekli da će potrajati.
    Muž je isto radio spermiogram tamo i gotov je bio za 2 dana. Tamo je ok jer se ne treba naručivati samo treba doći ujutro s uputnicom za spermiogram i to je to. Kad sam donijela spermiogram primarnoj ginekologici rekla je: a to je onaj čudan s VV s puno brojki, al ga je znala očitati  (pročitala sam da se i ginekolog od Mine04 žalio). Al onak pišu brojke i referentne vrijednosti tak da nije neki problem, samo je na engleskom...
    A HSG sam radila kod Marton jer sam htjela ultrazvučni, na Merkuru (VV) rade rentgenski. Kod Marton je 1200 kn (napravila briseve 25 dc, došli za 3 dana, kad sam dobila menstruaciju se naručila za 9 dc i odmah dobiješ nalaz).
    Petraaa, meni se isto nije činio tak loš nalaz, koncentracija ti piše 54 milijuna/mililitru a treba biti iznad 15 mil/ml, znači ok, pokretljivost treba biti iznad 40%, a ima 32% što je manje al opet nije tako strašno (piše da ima u ejakulatu 200 milijuna, a ak je 32% pokretnih znači da ih ima 64 milijuna pokretnih  ) Ta likvefakcija i leukociti vjerojatno imaju utjecaj na pokretljivost, a i na vitalnost (jer je 37% živih) pa ćeš vidjeti kaj će urolog reći, valjda se može to nekako sanirati, sretno!
    Ja inaće ne pišem puno, kak sam obavila sve pretrage i sve je ok ne preostaje mi niš drugo nego čekati da prođe tih godinu dana (za Božić) pa da krenemo dalje 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.