Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    10. Studeni 2017. 00:14

Barbara,
    Koje pretrage?

mamica1985
    10. Studeni 2017. 06:00

Petra 😘
    Evo mene da vam javim vijesti - 12DPO slaba, li vidljiva druga crtica 🎉🎉🎉 Koristila sam Cyclotest, koji reagira vec na 10 necega HCG-a u urinu. Ocito je rana trudnoca jer sam danas po standardnom ciklusu od 28 dana 4+0, a po mom prosjecnom od 26 dana na 4+2. Uglavnom, presretna sam do neba i natrag, nekako najvise zbog starijeg djeteta kojoj se ostvarila najveca zelja 😍 Sad samo da smislim kako cu reci boljoj polovici, oni jos spavaju 😂

Honey
    10. Studeni 2017. 06:37

Mamica cestitam! 😍 Mislim da smo sve znale 😁 Zato ti ja volim one digitalne, pokazu ili plus ili minus, ne moram nagadati jel sam luda ili se vidi crtica 😂 ali i slaba je crtica! Sad se cuvaj i uzivaj! I dodi na neku temu kad budes spremna, ja pokrivam i proljetnice i ljetnice 😂

Petraaa
    10. Studeni 2017. 06:55

Mamica cestitaaaaaaam, morala je bit druga crtica to nije bilo upitno!!! 😘😘

Mono hvala ti...ma za taj profertil nisam cula nista dobro tako da necu njega, nego cu mu isto tako slozit paletu vitamina+maca+caj od travara jednog, malo izmjenit prehranu i onda ponovit spermio iza nove godine...e sad jedino ako ce mu jos nesto urolog nesto prepisat zbog ove likvefakcije i leukocita povisenih...valjda mu jadnom nece jetra otpast od tolikih tableta 😣

MaybeBaby 😘
    10. Studeni 2017. 07:35

Mamica1985 cestitam od srca, uzivaj u trudnoci 🥂🎉🎊🎉🥂

Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉

mamica1985
    10. Studeni 2017. 07:37

Hvala vam! 😙😘😘

mamica1985
    10. Studeni 2017. 07:38

Honey

Mamica cestitam! 😍 Mislim da smo sve znale 😁 Zato ti ja volim one digitalne, pokazu ili plus ili minus, ne moram nagadati jel sam luda ili se vidi crtica 😂 ali i slaba je crtica! Sad se cuvaj i uzivaj! I dodi na neku temu kad budes spremna, ja pokrivam i proljetnice i ljetnice 😂

Dodjem samo da jos prodje koji dan 👌

SunnyS
    10. Studeni 2017. 07:40

mono1111

Petra,
    To ti uopce nije tako los nalaz. Dg je asthenozoospermia, procitaj si malo.
    Navodno mislim da vise od 36 pokretnih ( a + b ) treba biti za prirodno zacece..morfologija je dosta dobar.
    Gle, netko nikad nazalost ne ostane T s takvim nalazom, a netko odmah…i mi smo jednom imali tu dg, ali nisam ni sigurna da li je to prava dg.
    Ugl.jedan spermio nista ne znaci ! Treba ga ponoviti.
    Profertil je super ali i dalje nema bas puno.jedinica vit.
    Ja cu ti napisati koje je MM pio i od koliko jedinica, sve posebno, cca 10 tableta dnevno + Maca prah i.jedno vrijeme smo zajedno vrkutu pili navecer. Takodjer caj od piskavice je super navodno i svjezi sir svaki dan radi kalcija.
    Vit E 400, cink 30, selen 55, vit C 500, vit D 400, Bioastin 12 mg, L karnitin, folna 400, b12 250 ili 500…ne znam jesam li.nesto zabb…proslo je vec neko vrijeme. To sam vecinu narucivala preko Iherba, shipping je 4 dolara, a puno su jeftiniji vit.
    Pazi da iznos ne prelazi vise od 160 - 180 kn da ti carinu ne naplate…posebno mozes narucivati vise paketa…
    Sunny,
    Spolne hormone sam ja dobila.isti dan u Vg.
    Brisevi i papa ne smiju biti stariji od godinu dana, takodjer ti trebaju markeri hepatitisa, hiva, sifilisa i ti i muz, tvoj rh faktor, tsh, prl….
    Ne znam jesam li sve nabrojala….privatno ako mozete priustiti super ! Potpuno je drukciji tretman, makar sto se tice postupka u Petrovoj ja sam relativno zadovoljna i sve su pogodili u mom slucaju.
    Hsg su puno cura isle kod Marton, mislim da je oko 1000 kn.
    Gdje planirate ici na postupak??

Rekli su mi da odem u VV napraviti hormone. Onda sam tamo mislila i nastaviti sa socijalnim postupkom mpo, a razmisljamo i o tome da odemo u kliniku ivf kad skupimo sve papire. Mozda su dovoljne samo konzultacije pa sve dodje samo ili, ako se predugo ceka na soc mpo, obavili bi i to tamo u ivf.
    Definitivno briseve trebam ponoviti jer su stariji od godinu dana.
    Markere hepatitisa, hiva i sifilisa - odem kod opce dr po uputnicu za vaditi krv?
    Pretpostavljam da bi onda i HSG vrlo brzo dosao na red u VV.
    Htjela bih sto vise pretraga obaviti preko soc tako da mi onda preostaje samo postupak mpo platiti ukoliko se dugo ceka socijalnim putem  VV.
    Draga mono, kako si ti? Bebica je dobro i raste? Koliko je velika? :)

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

SunnyS
    10. Studeni 2017. 07:43

mamica1985

Petra 😘
    Evo mene da vam javim vijesti - 12DPO slaba, li vidljiva druga crtica 🎉🎉🎉 Koristila sam Cyclotest, koji reagira vec na 10 necega HCG-a u urinu. Ocito je rana trudnoca jer sam danas po standardnom ciklusu od 28 dana 4+0, a po mom prosjecnom od 26 dana na 4+2. Uglavnom, presretna sam do neba i natrag, nekako najvise zbog starijeg djeteta kojoj se ostvarila najveca zelja 😍 Sad samo da smislim kako cu reci boljoj polovici, oni jos spavaju 😂

Cestitam, mamica! Pa ti si svoje ime u startu rezervirala za trudnocu! (Salim se malo, znam da imas vec jedno sunce doma)
    Neka je sa srecom dalje! :)

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

SunnyS
    10. Studeni 2017. 07:50

Petraaa

Mamica cestitaaaaaaam, morala je bit druga crtica to nije bilo upitno!!! 😘😘

Mono hvala ti…ma za taj profertil nisam cula nista dobro tako da necu njega, nego cu mu isto tako slozit paletu vitamina+maca+caj od travara jednog, malo izmjenit prehranu i onda ponovit spermio iza nove godine…e sad jedino ako ce mu jos nesto urolog nesto prepisat zbog ove likvefakcije i leukocita povisenih…valjda mu jadnom nece jetra otpast od tolikih tableta 😣

Draga Petra, nekad nas nesto sutne nogom u guzicu i zabetonira za dno. Tada treba biti najjaci, pokazati zube i boriti se. Uspjeh nakon toga je najljepsa pobjeda.
    Mi cemo isto spermiogram rijesiti sljedecih dana tako da ni ne znam koje je stanje, mozda i mene ceka borba s time. Ne preostaje nam nista drugo. U svakom slucaju, pomaka ce biti i sve ce se posloziti. Sad je pravo vrijeme da se pripremimo za to sto nas ceka. Zato, samo hrabro dalje! Moze se sve rijesiti! .

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.