Hvala vam cure..podrska puno znaci!! 😚😚😚 Danas cu si dozvolit da se isplacem i izbacim to iz sebe, cekam muza da dode s posla pa da sjednemo i malo porazgovaramo o svemu tome, ja znam da ja jos nisam spremna za umjetnu a ne vjerujem ni da je on nakon 4 mj pokusavanja..sutra je novi dan pa krecemo ispocetka naoruzani vitaminima 🤞🤞🤞🤞
Covjek se odrice kave svojevoljno!!! Bit ce tu ploda 😘 a ti se isplaci i onda dalje, dobar ti je stav 💪

Drzi se Petraaa. Bitno je da vi ucinite sve sto je u vasoj moci.A sve dalje je u Bozijim rukama. Budi jaka.
Covjek se odrice kave svojevoljno!!! Bit ce tu ploda 😘 a ti se isplaci i onda dalje, dobar ti je stav 💪
Hahahaha ma on je pozitiva a ja dezurni panicar 😆...evo dosao je i dogovorili smo se da umjetna ne dolazi zasada u obzir, nasli smo dobrog urologa i sutra u ljekarnu i krecemo sami u borbu (uz malu pomoc urologa) 😉 😘
pusaa cure, ajde me malo razvedrite plusicima narednih dana 😙😙😙😙😙
Drzi se Petraaa. Bitno je da vi ucinite sve sto je u vasoj moci.A sve dalje je u Bozijim rukama. Budi jaka.
Hvala Amina...slazem se!! 😘😘
Petra,
To ti uopce nije tako los nalaz. Dg je asthenozoospermia, procitaj si malo.
Navodno mislim da vise od 36 pokretnih ( a + b ) treba biti za prirodno zacece..morfologija je dosta dobar.
Gle, netko nikad nazalost ne ostane T s takvim nalazom, a netko odmah...i mi smo jednom imali tu dg, ali nisam ni sigurna da li je to prava dg.
Ugl.jedan spermio nista ne znaci ! Treba ga ponoviti.
Profertil je super ali i dalje nema bas puno.jedinica vit.
Ja cu ti napisati koje je MM pio i od koliko jedinica, sve posebno, cca 10 tableta dnevno + Maca prah i.jedno vrijeme smo zajedno vrkutu pili navecer. Takodjer caj od piskavice je super navodno i svjezi sir svaki dan radi kalcija.
Vit E 400, cink 30, selen 55, vit C 500, vit D 400, Bioastin 12 mg, L karnitin, folna 400, b12 250 ili 500...ne znam jesam li.nesto zabb...proslo je vec neko vrijeme. To sam vecinu narucivala preko Iherba, shipping je 4 dolara, a puno su jeftiniji vit.
Pazi da iznos ne prelazi vise od 160 - 180 kn da ti carinu ne naplate...posebno mozes narucivati vise paketa...
Sunny,
Spolne hormone sam ja dobila.isti dan u Vg.
Brisevi i papa ne smiju biti stariji od godinu dana, takodjer ti trebaju markeri hepatitisa, hiva, sifilisa i ti i muz, tvoj rh faktor, tsh, prl....
Ne znam jesam li sve nabrojala....privatno ako mozete priustiti super ! Potpuno je drukciji tretman, makar sto se tice postupka u Petrovoj ja sam relativno zadovoljna i sve su pogodili u mom slucaju.
Hsg su puno cura isle kod Marton, mislim da je oko 1000 kn.
Gdje planirate ici na postupak??

Petra 😘
Evo mene da vam javim vijesti - 12DPO slaba, li vidljiva druga crtica 🎉🎉🎉 Koristila sam Cyclotest, koji reagira vec na 10 necega HCG-a u urinu. Ocito je rana trudnoca jer sam danas po standardnom ciklusu od 28 dana 4+0, a po mom prosjecnom od 26 dana na 4+2. Uglavnom, presretna sam do neba i natrag, nekako najvise zbog starijeg djeteta kojoj se ostvarila najveca zelja 😍 Sad samo da smislim kako cu reci boljoj polovici, oni jos spavaju 😂

Mamica cestitam! 😍 Mislim da smo sve znale 😁 Zato ti ja volim one digitalne, pokazu ili plus ili minus, ne moram nagadati jel sam luda ili se vidi crtica 😂 ali i slaba je crtica! Sad se cuvaj i uzivaj! I dodi na neku temu kad budes spremna, ja pokrivam i proljetnice i ljetnice 😂

Mamica cestitaaaaaaam, morala je bit druga crtica to nije bilo upitno!!! 😘😘
Mono hvala ti...ma za taj profertil nisam cula nista dobro tako da necu njega, nego cu mu isto tako slozit paletu vitamina+maca+caj od travara jednog, malo izmjenit prehranu i onda ponovit spermio iza nove godine...e sad jedino ako ce mu jos nesto urolog nesto prepisat zbog ove likvefakcije i leukocita povisenih...valjda mu jadnom nece jetra otpast od tolikih tableta 😣
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji