Da li se moze desiti da je menstrucija redovna, na svaki 30 ili 31 dan, a ovulacije nema?
Curke sto kazete na ovaj test? Kasni mi otprilike 2 tj..
S obzirom da ti kasni 2 tjedna, T je iskljucena sigurno ! Test bi pokazao vec !
Navodno u tom digitalnom se uvijek pojavljuje kad ga rastavis...bio poz ili neg.
Moguce zbog promjene vremena, stresa i raznih drugih utjecaja. Kad tako kasni najbolje posjetiti dr. 😉
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Da li se moze desiti da je menstrucija redovna, na svaki 30 ili 31 dan, a ovulacije nema?
Curke je i moj muz smo aktivno radili na bebi i iskoristili smo sve plodne dane od prvog do zadnjeg. I sad 10 dana prije menge me trbuh boli imam grcice kao da cu dobit. Malo mi je rano za te grcice tipicne za mengu. Je li se vama mozda dogodilo da vam je to bilo pred trudnocu kao nekakav znak ono uranjeni. I imam i sicjedak. Al sve mi je to nekako prerano jer tek 20. Trebam dobit.😕
Joj mene nista ne pitaj nama je ista situacija samo moja treba doci 15- og, mene od jucer tako dole grci i neko trenje osjecam, ledja me bole, grudi me ubijaju taknuti ih ne mogu, a ovo kako me u trbuhu grci mi se jos nikad nije dogodilo, obicno me boli taj dan kad trebam dobiti, i naravno iscjedak je tu vec par dana... bas bas puno osjecam to grcenje u trbuhu, ne mogu ti to opisati, sad sam malo peglala robu, i sad legnem i ej kako me to grci da je to strasno
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Joj mene nista ne pitaj nama je ista situacija samo moja treba doci 15- og, mene od jucer tako dole grci i neko trenje osjecam, ledja me bole, grudi me ubijaju taknuti ih ne mogu, a ovo kako me u trbuhu grci mi se jos nikad nije dogodilo, obicno me boli taj dan kad trebam dobiti, i naravno iscjedak je tu vec par dana… bas bas puno osjecam to grcenje u trbuhu, ne mogu ti to opisati, sad sam malo peglala robu, i sad legnem i ej kako me to grci da je to strasno
Mene grudi ne bole. Nisu to neki jaki grčevi ali mislim nekako 10 dana prije, cudno mi je.. ugl bude 4-5 dana prije ja to zovem centrifuga 😂 kad bas znam da stize.. Ali ne mogu desifrirat jos nista. Jer me i proslu trudnocu bolio drob koda cu dobiti ali ne sicam se koliko prije haha.. Zelim ti plus ko kuca 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji