Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    09. Studeni 2017. 14:04

Petraa ja nebi rekla da je nalaz baš loš. Morfologija je dobra, malo jesu spori i uspavani ali mislim da se to da riješiti. Definitivno treba pojačati sa cinkom, a leukociti i likvefakcija upućuju na neku upalicu. Možda da se on javi urologu?

mamica1985
    09. Studeni 2017. 14:10

Hej curke, jucer mi je bio dan NEocekivane M, kasni mi jedan dan i nema naznake da ce doci. Muka mi je, u ustima okus krvi stalno, spavala bi hodajuci, imam osjecaj kao da me maternica vuce prema dolje kad hodam i ono kaj je nazanimljivije: lice mi je cisto kao kod beba,  inace par dana pred M lice mi izgleda kao kod pubertetlija. Radit cu test sutra ujutro, samo mi recite - koji je najosjetljiviji test?

Honey
    09. Studeni 2017. 14:16

Super mamica1985!!!! Gravignost mini trakice, a ja sam radila Clearblue obični digitalni (ne onaj sa tjednima) nego onaj za ca.15kn, na dan očekivane i bio je debeli plus!! A radila sam ga popodne, ovako u ovo vrijeme! Sretnoooo!

Jane_Doe
    09. Studeni 2017. 14:19

mamica zvuci obecavajuce, sretnooooo i jedva cekam da se javis sutra 

Petraaa
    09. Studeni 2017. 14:22

Honey nemam pojma sto bi mislila, na prvu mi je bio sok kad sam vidjela nalaz, uplasila sam se a sad vise ne znam sto bi mislila..idem veceras do svoje gin da ocita nalaz pa da vidimo kako cemo popravit, svakako uvodimo od sutra vec cink, vit E, larganin, koenzim q10, selen i b complex, izbacuje alkohol i kavu i s obzirom da imam kod kuce maca prah i to ce pit pa nakon 3 mjeseca ponovit nalaz, da vidimo oce ti vitamini sto popraviti 🤔

Mamica  mirisi mi to na T!!! Nemoj nas drzat u neizvjesnosti, napravi testic hhh 🤞🤞🤞

Jane_Doe
    09. Studeni 2017. 14:23

SunnyS bas mi je zao sto je testic negativan, moguce da je jos rano?

Honey
    09. Studeni 2017. 14:40

Petraaa

Honeynemam pojma sto bi mislila, na prvu mi je bio sok kad sam vidjela nalaz, uplasila sam se a sad vise ne znam sto bi mislila..idem veceras do svoje gin da ocita nalaz pa da vidimo kako cemo popravit, svakako uvodimo od sutra vec cink, vit E, larganin, koenzim q10, selen i b complex, izbacuje alkohol i kavu i s obzirom da imam kod kuce maca prah i to ce pit pa nakon 3 mjeseca ponovit nalaz, da vidimo oce ti vitamini sto popraviti 🤔

Mamica mirisi mi to na T!!! Nemoj nas drzat u neizvjesnosti, napravi testic hhh 🤞🤞🤞

Misli pozitivno i nek pije sve navedeno i macu i vidjet ćete plus i prije nego ta tri mjeseca! Držim palčeve! Javi šta je rekla tvoja gin. I ostavi čovjeku bar kavu, bar jednu šalicu  I seksajte se svaka 3 dana, nek proizvodnja stalno radi, nek osjete spermići da je akcija  

Petraaa
    09. Studeni 2017. 14:48

Hahahahahaha honey ma ja sam samo vitamine predlozila, on je odlucio maknit kavu i pivo i pocet pit macu 😁...hvala ti, ma mi nastavljamo istim tempom, nema odustajanja 💪💪 javim se tu cim se vratim od gin 😉

mamica1985
    09. Studeni 2017. 14:58

Hvala curke, citala sam nekaj o Cyclotestu (neki njemacki) koji ima osjetljivost vec od 10 necega (inace imaju 25 necega) pa cu sad popodne do ljekarne i ujutro test i javim se. :) Hvala na dobrim vibrama :)

mina04
    09. Studeni 2017. 15:16

mamica1985

Hvala curke, citala sam nekaj o Cyclotestu (neki njemacki) koji ima osjetljivost vec od 10 necega (inace imaju 25 necega) pa cu sad popodne do ljekarne i ujutro test i javim se. :) Hvala na dobrim vibrama :)

Jedva cekam da nam javis, i svim srcem se nadam da ce biti sretna vijest 🤗

All of God’s grace in one tiny face 💟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.