barbara super, vec kuca srceko. bas mi je dragoneka ste vi dobro i zelim vam da sve prodje u najboljem redu
mina mene tako znaju bolit jajnici nakon O. neki filing kao da imas balon unutra i kad sjednes taj balon pritisce jajnike i maternicu (ne znam kako drugacije objasnit
) tako da je meni to sasvim normalno..
a probala sam izracunat po zadnjem ciklusu koji je trajao 38 dana, O bi trebala tek bit u pon 13.11… sad ne znam, mozda su mi tek krenuli plodni dani pa moram cekat taj 13.11.
E super si to opisala..bas ko neki balon 🤣🤣
Ako mozete samo vi pokrijte svaki drugi dan pa si sigurna 😆😁
All of God’s grace in one tiny face 💟
Eksplodirati!!! Dali postoji neki lijek ili pomagalo da bude lakse malo?? Mengu ocekujem odnosno ne ocekujem slijedeci tjedan, a aktivno smo radili na bebici… a grudi su tako tvrde i ogromne, kad ih opipam osjetim tvrdocu zila, a bole me i kad ih niti ne diram, nikad me ovako nije boljelo
Ne bi htjela ti laznu nadu davati. Al mene su najvise bolile kad sam ostala trudna. I samo kupanje mi je bilo bolno. E sad ti znas kako te inace bole pred M. Dali je sad intezivnije ili? Nadam se da ces nam uskoro javiti plusic 🤗
Mamica di si? Imali novosti? Jesi i ti trebala jucer dobiti?
mina ma joj luda sam vise, sad osjecam taj balon dole a od sluzi nist
MaybeBaby bas kako kaze mina, mene npr. nikad ne bole pred M a kad sam prvi put ostala trudna ubijale su me.. nisam ni majicu siroku mogla nosit, i sam zrak mi je smetao.. drzim fige
mislim da je SunnyS trebala danas piskit test i ti mina se sjecam da si spominjala danasnji dan, ali obzirom na okolnosti tebe cemo jos cekati.. i mamica je bila za ovaj tjedan..
ajmo cure, di ste?
mina ma joj luda sam vise, sad osjecam taj balon dole a od sluzi nistMaybeBaby bas kako kaze mina, mene npr. nikad ne bole pred M a kad sam prvi put ostala trudna ubijale su me.. nisam ni majicu siroku mogla nosit, i sam zrak mi je smetao.. drzim fige
mislim da je SunnyS trebala danas piskit test i timina se sjecam da si spominjala danasnji dan, ali obzirom na okolnosti tebe cemo jos cekati.. i mamica je bila za ovaj tjedan..
ajmo cure, di ste?
Meni u pravilu kasni jedan dan, jeeee!! Da bar 😂😂😂 hoce kasnit nekih 8 do 9 mjeseci😉😅😅😅
Ja sam na cekanju..
A cekamo SunnyS i mamicu?
Evo mene cure sa cini mi se losim vijestima...stigao nalaz spermiograma i koliko vidim nije bas dobar 😢 veceras ga nosim kod gin da vidim sto ce reci i sfo dalje, evo ako koja zna nesto vise mi reci..ovako izgleda nalaz..
mina tebi je prekjucer kao bila O? ces cekat 14 dana od tog dana za test ili?
petra ja se u to je razumijem, ali nadam se da ce bit sve ok 😘
mina ma joj luda sam vise, sad osjecam taj balon dole a od sluzi nistMaybeBaby bas kako kaze mina, mene npr. nikad ne bole pred M a kad sam prvi put ostala trudna ubijale su me.. nisam ni majicu siroku mogla nosit, i sam zrak mi je smetao.. drzim fige
mislim da je SunnyS trebala danas piskit test i timina se sjecam da si spominjala danasnji dan, ali obzirom na okolnosti tebe cemo jos cekati.. i mamica je bila za ovaj tjedan..
ajmo cure, di ste?
Meni u pravilu kasni jedan dan, jeeee!! Da bar 😂😂😂 hoce kasnit nekih 8 do 9 mjeseci😉😅😅😅
Ja sam na cekanju..
A cekamo SunnyS i mamicu?
Moj testic je negativan. Sad samo cekam M da odem napraviti pretrage za mpo. Ako ne dobijem M za 6 dana, idem opet kod gin po tablete. Pretpostavljam da bi mi dao duphastone. Radije ne bih isla po njih..
.
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Meni svaki mjesec varira nekad me boli i trbuh i grudi, nekad nista, a ovo me sada tako boli kao nikad dosad, tocno osjetim ove zile kad ih dotaknem kako ne bole i nateknuto sve... pogledat ih ne mogu kako me bole... ako ovo ne boli od trudnoce onda ne znam kako cu izdrzati kad bude bolilo od bebaca, kako ce to tek onda izgledati 😩😩
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Meni svaki mjesec varira nekad me boli i trbuh i grudi, nekad nista, a ovo me sada tako boli kao nikad dosad, tocno osjetim ove zile kad ih dotaknem kako ne bole i nateknuto sve… pogledat ih ne mogu kako me bole… ako ovo ne boli od trudnoce onda ne znam kako cu izdrzati kad bude bolilo od bebaca, kako ce to tek onda izgledati 😩😩
Od srca ti zelim da te od trudnoce bole tako jako a ne od nadolazece vjestice. Ja necu moc docekat jos 12 dana do iduce menge od iscekivanja oce li ili nece doci.
I mene su na pocetku prosle trudnoce (koka je zavrsila kiretazom )uzasno sise bolile. Inacr me bole pred mengu, ali tad su me bolile i dok ih nisam dirala bas jako.
Sortiraj odgovore
Najstariji