Eksplodirati!!! Dali postoji neki lijek ili pomagalo da bude lakse malo?? Mengu ocekujem odnosno ne ocekujem slijedeci tjedan, a aktivno smo radili na bebici… a grudi su tako tvrde i ogromne, kad ih opipam osjetim tvrdocu zila, a bole me i kad ih niti ne diram, nikad me ovako nije boljelo
ja se nadam da te inace nisu tako bolile jer to moze biti jaaako dobar znak
kad tocno neocekujes M?
Cure, sretno! Dajte koji plusić da se veselimo! :)
Krenuli smo pripremati dokumentaciju za mpo.
Znate li koliko dugo se čekaju rezultati za socijalne pretrage FSH, LH, E2, PRL, TSH, SL I UK TESTOSTERON, DHEAS, SHBG, ANDROSTENDION?
Također trebla bih i AMH, ali za to mi dr. još nije dao uputnicu. Isto pitanje i za prohodnost jajovoda. Gdje je najjeftinije privatno?
Koliko stari smiju biti nalazi na ureaplazmu, mikoplazmu, aerobno...? Isto pitanje i za pretrage krvi (hepatitis B..).
Unaprijed hvala na odgovorima. :)
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
mina i jane hvala vam...nadam se da smo pogodili
jane mene je ovaj mjesec janik bolio kao nikad - bas kako kazes balon - i samo ustajanje mi je bilo bolno
to mi je bilo 11dc,12dc (znam jel sve zapisujem) - i jucer mi gin. rekao jos je tu znaci 20dc
maybebaby - moze bit da ste pogodili ;) ne znam za lijek protiv bolnih grudi....to su čari pms-a ili trudnoće
sretno svim curama...nadam se da cemo uskoro ugledati nase zeljene plusice
mina i jane hvala vam…nadam se da smo pogodili
jane mene je ovaj mjesec janik bolio kao nikad - bas kako kazes balon - i samo ustajanje mi je bilo bolno
to mi je bilo 11dc,12dc (znam jel sve zapisujem) - i jucer mi gin. rekao jos je tu znaci 20dc
maybebaby - moze bit da ste pogodili ;) ne znam za lijek protiv bolnih grudi….to su čari pms-a ili trudnoće
sretno svim curama…nadam se da cemo uskoro ugledati nase zeljene plusice
ma ja vise nit ne znam, samo se nadam da ce nam se posrecit vise
SunnyS
HSG - ja sam išla u Merkur samo na dogovor - dr. je rekao ako su nalazi dobri odmah me nazovite i dogovaramo termin za dan, dva
tako da pretpostavljam sto friskiji :) najbolje pitat tamo gdje ces i raditi
zelim vam da svi nalazi budu uredni i svu srecu
SunnyS
HSG - ja sam išla u Merkur samo na dogovor - dr. je rekao ako su nalazi dobri odmah me nazovite i dogovaramo termin za dan, dva
Razmatramo opciju privatnog i soc. postupka. Nakon sto skupimo sve nalaze, privatno se odmah narucujemo, dakle das pare i eto te, nema nepoznanica. Dakle, jedino me zanima koliko traje to cekanje nalaza. Je li mj dana dovoljno?
Znaci i prohodnost mogu brzo obaviti na Merkuru kada skupim sve nalaze? To se nakon svih pretraga radi ili postoji jos neki uvjet?
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Barbara,
Wauuuu !! Bas mi je dragooooo ! Kad imas slijed.uzv??
Jesi radila neke pretrage?? Kako to ide kod vas??
Amina,
Ne kuzim sto pitas??
Meni lh trakice nikad nisu postepeno tamnile, iz dana u dan, i onda dosle do poz.tj.da je testna crta iste boje kao i.kontrolna, nego bi jedan dan testna bila svijetlija…jedan tamnija…i onda bi naglo skocila i, bila poz. Znaci nije postepeno tamnila.
A nakon poz.lh trakice O nastupa 12 do 36 nakon, ovisno.kad su uhvatila taj lh pik…ali najbolje je tad imati odnose, kad trakica pokaze poz.
Moram prvo vidjeti koliko tebi lh pik traje, meni traje recimo dva dana, tj.dva dana mi je trakica poz.i nakon toga bi mi nastupila O, kada bi trakica pocela blijediti.
Hvala draga! Sljedeci je za 3 tjedna! Samo su me izvagali, tlak, mokraca, krv..i dobila popis pretraga na koje mogu i ne moram ici i koje mogu na sljedecem pregledu obavit.
Citala sam jucer na Ljetnim pa isto jedna cura spominje brdo pretraga pa sam malo zbunjena Sta to je kod nas tu pod normalno??
JaneDoe hvala i nadam se da ces i ti do Bozica imati pokloncic
MabeyBaby mene ni sad jos ne bole tako bas, ali ako ti to inace nije pod normalno zvuci obecavajuce! Sretno!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Hvala na lijepim zeljama drage zene, mengu ne ocekujem 15-og ili 18/og imala sam super kalendar i nesto mi se pobrisalo tako da tako tih dana je ocekujem, odnosno nikako ne ocekujem 🤣🤣
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Danas je 09.11., mislim da vas ima za test ili sam krivo pohvatala? Sretnooooo!!!!
SunnyS
Razmatramo opciju privatnog i soc. postupka. Nakon sto skupimo sve nalaze, privatno se odmah narucujemo, dakle das pare i eto te, nema nepoznanica. Dakle, jedino me zanima koliko traje to cekanje nalaza. Je li mj dana dovoljno?
Znaci i prohodnost mogu brzo obaviti na Merkuru kada skupim sve nalaze? To se nakon svih pretraga radi ili postoji jos neki uvjet?
bitno je da obavis prvi pregled tamo za gdje se odlucis (to se možda čeka i razlika je od privatnog)
pretpostavljam da se sam postupak obavi relativno brzo
trebala sam imat urednu PAPU i C.B i to mi je na prvom pregledu napisao
Sortiraj odgovore
Najstariji