Ja smatram da se brisevi moraju raditi, barem jednom prije zaceca ako nikad niste, jer nikad ne znamo sto mozemo imati...
Npr.ureoplazma se gotovo rijetko moze izlijeciti u T, cesto je ona bezazlena, ali isto tako moze izazvati spontani...dok ureoplazma prije zaceca se najcesce izlijeci.
Isto tako, u T na pocetku bi se trebali raditi brisevi, pogotovo ako nikad niste, kako bi se sprijecile daljnje moguce komplikacije....
mateya ako ti vec nije prosla O u kojoj ste se trudili mozda bolje da sad ipak izljecis tu prehladu pa i popijes tabletu, a onda kad ozdravis nastavite. Ako ocekujes M uskoro, a mislis da bi mogla biti trudna mozes eventualno obican lupocet ili lekadol odnosno cisti paracetamol iako je meni dok.rekao da i to samo ako je temperatura veca od 38. Ja sam prosle zime isto sumnjala na trudnocu i bila prehladjena i u ljekarnoj su mi dali propolis za djecu tako da eto..mozda mozes i to, ali provjeri. Inace puno caja, puuuuno limuna i ostalih citrusa i sretno!!!
Ja sam se upisala u ljetne bebe, ali ne mogu se maknuti od ove teme jos pa da javim da smo mi danas vec vidjeli i otkucaje iako sam mislila da je jos prerano, ali ocito imamo neko napredno dijete!
Sretno drage moje!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Cure koliko dana prije ovulacije treba testna linija na LH trakicama da tamni. Sad mi je samo kontrolna tamna.Testna se ne vidi, a ovulacija mi treba doci u ponedjeljak.Kad treba minimum da bude svijetla ? :)
mateya ako ti vec nije prosla O u kojoj ste se trudili mozda bolje da sad ipak izljecis tu prehladu pa i popijes tabletu, a onda kad ozdravis nastavite. Ako ocekujes M uskoro, a mislis da bi mogla biti trudna mozes eventualno obican lupocet ili lekadol odnosno cisti paracetamol iako je meni dok.rekao da i to samo ako je temperatura veca od 38. Ja sam prosle zime isto sumnjala na trudnocu i bila prehladjena i u ljekarnoj su mi dali propolis za djecu tako da eto..mozda mozes i to, ali provjeri. Inace puno caja, puuuuno limuna i ostalih citrusa i sretno!!!
Ja sam se upisala u ljetne bebe, ali ne mogu se maknuti od ove teme jospa da javim da smo mi danas vec vidjeli i otkucaje iako sam mislila da je jos prerano, ali ocito imamo neko napredno dijete!
Sretno drage moje!
Nije mi još prošla O. Budem uzela tabletu. Hvala ti puno na savjetu Sretno svima
💖 Nikol -12.08.2018💖
Cure koliko dana prije ovulacije treba testna linija na LH trakicama da tamni. Sad mi je samo kontrolna tamna.Testna se ne vidi, a ovulacija mi treba doci u ponedjeljak.Kad treba minimum da bude svijetla ? :)
Kolilo sam ja shvatila od tamne teste ovulacija za dan dva.. Iako ne mora znacit da se ovulacija nece dogodit taj isti dan 😁
Barbara,
Wauuuu !! Bas mi je dragooooo ! Kad imas slijed.uzv??
Jesi radila neke pretrage?? Kako to ide kod vas??
Amina,
Ne kuzim sto pitas??
Meni lh trakice nikad nisu postepeno tamnile, iz dana u dan, i onda dosle do poz.tj.da je testna crta iste boje kao i.kontrolna, nego bi jedan dan testna bila svijetlija...jedan tamnija...i onda bi naglo skocila i, bila poz. Znaci nije postepeno tamnila.
A nakon poz.lh trakice O nastupa 12 do 36 nakon, ovisno.kad su uhvatila taj lh pik...ali najbolje je tad imati odnose, kad trakica pokaze poz.
Moram prvo vidjeti koliko tebi lh pik traje, meni traje recimo dva dana, tj.dva dana mi je trakica poz.i nakon toga bi mi nastupila O, kada bi trakica pocela blijediti.
Ja sam mislila da postepeno tamni recimo 5 dana prije ovulacije pa recimo na dan kad uhvatim pik budu obje linije tamne.
Radim po dvije trakice dnevno nadam se pozitivnim lh prvo, pa obda hcg. Malo se plasim.Toliko sam bolesti sebi umislila i da nemam ovulaciju to je strasno.
Moje cure, grudi me toliko bole da cu eks
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
barbara super, vec kuca srceko. bas mi je drago neka ste vi dobro i zelim vam da sve prodje u najboljem redu
mina mene tako znaju bolit jajnici nakon O. neki filing kao da imas balon unutra i kad sjednes taj balon pritisce jajnike i maternicu (ne znam kako drugacije objasnit ) tako da je meni to sasvim normalno..
a probala sam izracunat po zadnjem ciklusu koji je trajao 38 dana, O bi trebala tek bit u pon 13.11... sad ne znam, mozda su mi tek krenuli plodni dani pa moram cekat taj 13.11.
Eksplodirati!!! Dali postoji neki lijek ili pomagalo da bude lakse malo?? Mengu ocekujem odnosno ne ocekujem slijedeci tjedan, a aktivno smo radili na bebici... a grudi su tako tvrde i ogromne, kad ih opipam osjetim tvrdocu zila, a bole me i kad ih niti ne diram, nikad me ovako nije boljelo
Svi smo mi figure na sahovskoj ploci zivota.. netko je lovac, netko je kralj, a netko konj...😉
Sortiraj odgovore
Najstariji