Darliv,
2 mjeseca????? O bozeeee, nemam komentara !
Ovdje u Zg ja nalaz dobijem isti dan iza 12 h !
Svakako onda posebno izvadi progesteron...
I ja sam 0 neg. Sve smo ovdjje neke potencijalne darivateljice :)
Ikyri,
Hahah, ja valjda ni tad necu biti svjesna...mislim nije to radi toga da se ne mogu zamisliti s bebom ili sl.
Nego, radi svega sto se izdogadjalo, sada, sve mi se cini kao nestvarno...

Mono i ja sam 0 negativna mi možemo svima dati a primiti samo 0 neg. Znači ako bude trebalo znam gdje ima :) . Što se tiče davanja ja isto nisam uspjela jer sam bila na granici sa kilažom 55kg tada i niskotlakaš sam tako da nisam uspjela a onda i nisam znala da imam tako "dobru " krv :)

SunnyS, pa uzmi si Elevit,pronatal, je možda malo skup, al ako radite na bebi, on ti ima i folne, što je poželjno uzimati i prije trudnoće. On je bar siguran kad ga pijemo mi trudnice. Ja sam ti u ljekarni uvijek pitala, i žena mi je uvijek iskreno rekla šta je šrot a što je kvalitetno.

Moja prijateljica je AB grupa i prije par mjeseci se tražila AB krvna grupa za neko dijete. I ona odluča ić dat krv. I javlja mi se po putu... a ludara tada bila trudna 25 tj... Dobro da me nazvala mislim da bi joj se smijali tamo.
Ja sam davala krv. I dođem nakon faxa...ništa nisam jela cijeli dan ...drugi dan menstruacije(poplava) tlak 110/60...i sve ja njima to pričam ... uvalili oni meni kolač i sok u ruke i prikopčali me u 3 sec. Ona kap što mjeri željezo je pala ko kamen.
Tako da ako vas odbiju zaista nemojte pokušavat. Ima puno mladih i zdravih muškaraca koji pucaju od željeza.
Ja neznam koja sam grupa.. nikad hvala bogu nisam trebala krv.. a sa svojih 49 kg daleko sam od darivanja krvi..
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Cure, ovo je moja LH trakica od prije 20 minuta!!!
Mislim da je za nijansu tamnija sada. Približno slična kontrolnoj.
Ovo je najtamnije što sam uspjela uloviti!!!
To znači da će ovulacija sigurno biti kroz sljedećih 12-ak h??
Baš imam dobar predosjećaj, iako je dragog neka prehlada počela loviti. Ima li koji brzi lijek protiv prehlade da pokrije i sljedećih 12 h? :))

👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Moja prijateljica je AB grupa i prije par mjeseci se tražila AB krvna grupa za neko dijete. I ona odluča ić dat krv. I javlja mi se po putu… a ludara tada bila trudna 25 tj… Dobro da me nazvala mislim da bi joj se smijali tamo.
Ja sam davala krv. I dođem nakon faxa…ništa nisam jela cijeli dan …drugi dan menstruacije(poplava) tlak 110/60…i sve ja njima to pričam … uvalili oni meni kolač i sok u ruke i prikopčali me u 3 sec. Ona kap što mjeri željezo je pala ko kamen.
Tako da ako vas odbiju zaista nemojte pokušavat. Ima puno mladih i zdravih muškaraca koji pucaju od željeza.
ikyri, ja sam jednom došla nakon teškog usmenog ispita. Ispit je bio iz predmeta gdje obično svi padaju, a i ja sam nekoliko puta prije. Rekla sam si prije ispita da ako položim, da ću ići dati krv - smatrala sam to nekim "darom" ili "blagoslovom s neba" pa sam i ja htjela druge "spasiti". Možeš si misliti kako je to bilo kad sam na taj način razmišljala. I položim ja odmah ujutro, bez doručka i ičega.. Odem dati krv (očito je bilo dovoljno željeza i ok tlak inače bi me odbili) i nakon toga sjedim u kantini i čekam jelo, kad ono.. Samo mi se postupno počelo crniti pred očima - vidno polje se počelo sužavati. Skužim ja to na vrijeme i legnem na tu klupicu na kojoj sam sjedila. Konobarici nije bilo jasno u početku zašto ja ležim pokraj stola, a kad je došla bliže i vidjela me, pozvala je dva doktora i dva tehničara da me iznesu i stave pod nadzor. Baš me iscrpilo to, ali za 20-ak min sam se vratila i sve je bilo ok.. Ima svega..
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Cure pomoć! Danas su mi na ultrazvuku našli dermoidnu cistu veličine 2 cm na jajniku. Ginić kaže da ćemo čekati iduću M i ako ne pukne da ću morat na laparaskopsku operaciju. Jel itko imao iskustva s tim? Papa test je napravljen i čekamo nalaze. Pretpostavljam da bi sad trebali na neko vrijeme također prestati raditi na bebi? I kolika je mogućnost da je upravo ova otežavala cijelo ovo vrijeme začeće?
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Ako pukne nije dermatoidna cista. Malena je ali ipak bi je trebalo prije trudnoće uklonit da nebi narasla jako u trudnoci. Ali ako ginekologica misli da ce možda puknut onda nije sigurna u dijagnozu. Nebi trebala smetat što se tiče plodnosti. Sad imaš puno nepotpunih informacija i to je jako stresno. Trudnoću možeš i sa cistom odradit i u samoj trudnoci je operirat... ali sve je to previše stresa. Strpi se do idućeg ciklusa pa ćeš znat više. Sretno!
Imam jedno pitanje drage nase,
kolegici mi je danas 19 dpo i beta joj je 730, da li je to ok?
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji