Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    14. Listopad 2017. 21:23

mimica9113

Zdravo zene kako ste,sta radite? Cestitam na plusicima,ja sam juce radila hormone,evo danas su mi gotovi..

Sta vi mislite,ima li iko iskustva sa tim da mi pojasnite da li bi mogla sta piti ono alternativno…

FT4 15.1 pmol/I

FT 4.6 pmol/I

TSH 1.94 mIU/I

tg ng/ml   HVala vam ….:*

To ti je uredan nalaz !
    Malena,
    Cestitke !

mimica9113
    14. Listopad 2017. 21:33
    Nesto mi nije moglo da ucita ranije ,tek sada :)......ovo sam najvise uradila iz razloga sto odavno planiram trudnocu al nikako da dodje do toga ostali nalazi uredu,papa test uredu hajde reko i ovaj kad evo  kaze doktor uredu,,,,,onda je do moje psihe garant hehhee bar mi kaze doktor opusti se ne misli,,,svi tako kazu,ali ja pokusavam da ne mislim a pri svakom odnosu i prije njega kontam da li ce uspjeti ja ne znam kako da skrenem misli stvarno...;/
    Nesto mi nije moglo da ucita ranije ,tek sada :)......ovo sam najvise uradila iz razloga sto odavno planiram trudnocu al nikako da dodje do toga ostali nalazi uredu,papa test uredu hajde reko i ovaj kad evo  kaze doktor uredu,,,,,onda je do moje psihe garant hehhee bar mi kaze doktor opusti se ne misli,,,svi tako kazu,ali ja pokusavam da ne mislim a pri svakom odnosu i prije njega kontam da li ce uspjeti ja ne znam kako da skrenem misli stvarno...;/
    mimica9113
    14. Listopad 2017. 21:48

mono1111 hvala jos samo da taj plusic dodje ......uhhhhh vise :/ :)

mina04
    15. Listopad 2017. 01:15

Grazia

Cure, ostale su mi lh trakice pa bih ih nekome poklonila. Javite se.

Otkupit cu ih ja 😉

All of God’s grace in one tiny face 💟

baarbaraa29
    15. Listopad 2017. 10:45

Malena123 cestitke! Ti si nam mozda i rekorderka u vremenu od dolaska kod nas do poz.testa!  Sretno i javljaj se dalje!
    Lunaa obzirom da te nema pretpostavljam da uspjesno odoljevas pis stapicu s lagera  Ajde sutra ujutro za pocetak tjedna, nam sibni jednu slicicu sa plusicem ili moze i debela crta, prihvacamo i to!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

mono1111
    15. Listopad 2017. 11:19

Mimica i cure,
    Nazalost postoji sto stvari koje mogu ometati zacece ili implantaciju...
    Papa test u pravilu je potpuno nebitan...
    Da li ste napravili spermiogram?? 

15. Listopad 2017. 11:41

mina04

Grazia

Otkupit cu ih ja 😉

Mina, ostavi email pa da se dalje dogovaramo. 

mina04
    15. Listopad 2017. 12:23

Grazia

mina04

Grazia

Otkupit cu ih ja 😉

Mina, ostavi email pa da se dalje dogovaramo.

mlackovic04@gmail.com

All of God’s grace in one tiny face 💟

• Malena123
    15. Listopad 2017. 12:33

baarbaraa29

Malena123cestitke! Ti si nam mozda i rekorderka u vremenu od dolaska kod nas do poz.testa!Sretno i javljaj se dalje!
    Lunaaobzirom da te nema pretpostavljam da uspjesno odoljevas pis stapicu s lageraAjde sutra ujutro za pocetak tjedna, nam sibni jednu slicicu sa plusicem ili moze i debela crta, prihvacamo i to!

Hvala baarbaraa29, naravno da ću se javljati. Preksutra idem vaditi betu, nadam se da će sve biti u redu. 

mimica9113
    15. Listopad 2017. 12:57

to jos nisam ;/ iskreno....ali ako u skorije vrijeme ne bude nista i to cu da odradim naravno :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.