Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malena123
    14. Listopad 2017. 07:48
    Druga crtica napokon vidljiva iz aviona, pojavila se u roku ODMAH. Još samo da beta potvrdi u utorak.
    Druga crtica napokon vidljiva iz aviona, pojavila se u roku ODMAH. Još samo da beta potvrdi u utorak.
    ikyri
    14. Listopad 2017. 08:11

Ovo je jako pozitivan test. To si čisti b-hcg polila po njemu. Mislim da ti beta uredno raste i da će sve biti super. Čestitam!

tommy_girl
    14. Listopad 2017. 08:28

Ovo je baš crtetina

Čestitam

Honey
    14. Listopad 2017. 08:58

Malena dobrodosla i cestitke! Mozes nam se pridruziti na proljetnim bebama 🤗

• Malena123
    14. Listopad 2017. 09:37

ikyri

Ovo je jako pozitivan test. To si čisti b-hcg polila po njemu. Mislim da ti beta uredno raste i da će sve biti super. Čestitam!

tommy_girl

Ovo je baš crtetina

Čestitam

Honey

Malena dobrodosla i cestitke! Mozes nam se pridruziti na proljetnim bebama 🤗

Cure hvala na čestitkama 😍

mimica9113
    14. Listopad 2017. 14:21

Zdravo zene kako ste,sta radite? Cestitam na plusicima,ja sam juce radila hormone,evo danas su mi gotovi..

Sta vi mislite,ima li iko iskustva sa tim da mi pojasnite da li bi mogla sta piti ono alternativno...

FT4   15.1 pmol/I

FT 4.6 pmol/I

TSH 1.94  mIU/I

tg  ng/ml       HVala vam ....:*

• Malena123
    14. Listopad 2017. 19:05

mimica9113

Zdravo zene kako ste,sta radite? Cestitam na plusicima,ja sam juce radila hormone,evo danas su mi gotovi..

Sta vi mislite,ima li iko iskustva sa tim da mi pojasnite da li bi mogla sta piti ono alternativno…

FT4 15.1 pmol/I

FT 4.6 pmol/I

TSH 1.94 mIU/I

tg ng/ml   HVala vam ….:*

Ja imam problem sa hormonima štitne žlijezde, sporo radi(hipotireoza), godinama pijem Euthyrox. Kada sam rekla da planiram trudnoću povećavali su mi dozu tako da sada pijem 125 mg. Jesi li naručena na pregled? 

mimica9113
    14. Listopad 2017. 19:13

Nisam,kazu da je sve uredu,dobar nalaz,nepijem nista osim macine trave.

• Malena123
    14. Listopad 2017. 19:29

Onda super, znači sve je u redu. 👍

14. Listopad 2017. 20:04

Cure, ostale su mi lh trakice pa bih ih nekome poklonila. Javite se. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.