Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunaa
    16. Listopad 2017. 14:47

nena27

Luna pa čestitam pa ček mi smo zajedno nešto imale pozitivan lh
    Meni je O bila 04.10.2017. i danas mi je 12dpo znači i ja bih mogla

nena da mi smo usklađene.. meni je danas 13 dpo, a ovaj test što sam radila je bilo 12 dpo.. tako da probaj :) i držimo fige. mamica hvala :)) mono onda ću na proljetnice pa kasnije na ljetnice :)

ikyri
    16. Listopad 2017. 15:01

Lunaa

nena27

nena da mi smo usklađene.. meni je danas 13 dpo, a ovaj test što sam radila je bilo 12 dpo.. tako da probaj :) i držimo fige. mamica hvala :)) mono onda ću na proljetnice pa kasnije na ljetnice :)

Još vam je jedna trudnica uletila u ljetne bebice.  Sad ce se to brzo popunit :)

ikyri
    16. Listopad 2017. 15:02

ikyri

Lunaa

nena27

Još vam je jedna trudnica uletila u ljetne bebice. Sad ce se to brzo popunit :)

Naravno mislim kako će sad krenut plusići jedan za drugim. Sretno curke! 😚

Honey
    16. Listopad 2017. 15:55

Lunaa pa čestitam ! Super vijesti! Sigurno će se sada nanizati plusići! Jessy samo pozitivno, doći će i tvoj dan, a između ostalog još ti vještica nije došla!  

mono1111
    16. Listopad 2017. 16:07

Jesse,
    Da, ja sam kod Palla.
    Pa znas sto?? On je stvarno temeljit. Nisi unutra 5 minuta....ja sam kod njega bila svega tri puta sveukupno...kao sto sam rekla, nismo nasli zajednicki jezik, ali stvarno ga cure hvale...ne mogu reci da nije tako...
    Imas vremena za bilo kakva pitanja kod njega, cure budu i po pola h unutra...koma je cekanje jer bas sve sporo ide...i sestra je dosta spora, ali mislim da se posveti on svojim pacijenticama.
    Ima novu opremu, cijela nova ordinacija je napravljena, nije lose moram priznati....
    Ja vodim sve u Petrovoj, kao sto sam napisala, svega par puta sam bila na pregledu....super je to sto komuniciramo preko maila, sve sto mi treba saljem mail, sa povijest bolesti iz petrove i sve sto mi treba on napise ili posalje recept ili ja pokupim samo uputnicu kod sestre...

• Elviramagistic
    16. Listopad 2017. 17:18

Luma cestitam :))) to je def plus

Jane_Doe
    17. Listopad 2017. 08:15

ja sam bila sinoc kod gin. brisevi su u redu i sve je ok.. sestra mi je dala nalaze i rekla da pricekam doktora da popricam s njim, udjem ja kod njega i kad je pogledao nalaze bilo je jesam vam rekao da necete nista saznat tako..  smrad
    uglavnom pozalila sam se da mi kasni i ne vjeruje mi da nisam trudna pa je rekao ako bude kasnila jos tjedan dana da dodjem na ultrazvuk..
    uglavnom ljuta sam i jadna. cekali smo ovu M kao kisu poslije suse i sad evo vec 5 dana kasni 

ikyri
    17. Listopad 2017. 08:20

Jane_Doe

ja sam bila sinoc kod gin. brisevi su u redu i sve je ok.. sestra mi je dala nalaze i rekla da pricekam doktora da popricam s njim, udjem ja kod njega i kad je pogledao nalaze bilo je jesam vam rekao da necete nista saznat tako..smrad
    uglavnom pozalila sam se da mi kasni i ne vjeruje mi da nisam trudna pa je rekao ako bude kasnila jos tjedan dana da dodjem na ultrazvuk..
    uglavnom ljuta sam i jadna. cekali smo ovu M kao kisu poslije suse i sad evo vec 5 dana kasni

Uf. Prestani je čekat. Nikad ne dođe dok je čekaš. Prestanite se čuvat i uživaj! Mora doc kad tad 😉

ikyri
    17. Listopad 2017. 08:23

ikyri

Jane_Doe

ja sam bila sinoc kod gin. brisevi su u redu i sve je ok.. sestra mi je dala nalaze i rekla da pricekam doktora da popricam s njim, udjem ja kod njega i kad je pogledao nalaze bilo je jesam vam rekao da necete nista saznat tako..smrad

Uf. Prestani je čekat. Nikad ne dođe dok je čekaš. Prestanite se čuvat i uživaj! Mora doc kad tad 😉

A kad ne želiš da dođe urani 2 dana. Meni je zbog dojenja kasnila 2tj. i taman krenemo na godišnji i ja sva sretna i molim boga da ne dođe... Ušla sam u auto i fljus...morala po uloške. Tako da sam prva 3 dana gledala more i imala potpuni potop...

Jane_Doe
    17. Listopad 2017. 08:23

ikyri

Jane_Doe

imas pravo, kad mi najvise treba je nema, a kad mi najmanje treba pozvoni na sva zvona  
    imas ti pravo, potrudit cu se ne mislit i uzivat 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.