Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamica1985
    16. Listopad 2017. 12:03

Luna čestitam! :)
    Mi još par dana da M završi I bacamo se u akciju :)

Lunaa
    16. Listopad 2017. 12:12

Hvala cure :) .. nego imam pitanje, možda je glupo al vi znate sigurno.. s obzirom da sam računala da bi mi termin bio 27.6. jel bi onda morala(nekad) u ljetnu grupu recimo ili dođem na proljetnice ? 

mamica1985
    16. Listopad 2017. 12:22

na tvom mjestu bih u Ljetnu grupu :)

mina04
    16. Listopad 2017. 12:24

Grazia

Dobro jutro drage trudnice i trudilice!
    Mina, poslala sam ti email.

Nisam ga dobila 😯

All of God’s grace in one tiny face 💟

nena27
    16. Listopad 2017. 13:03

Luna pa čestitam pa ček mi smo zajedno nešto imale pozitivan lh
    Meni je O bila 04.10.2017. i danas mi je 12dpo znači i ja bih mogla

nena27
    16. Listopad 2017. 13:25

Evo čim sam i pomislila na test za trudnoću odmah me počeo stomak boliti što je psiha. Ne pravim ga dok mi ne bude kasnila. Nemam ni simptoma osim bolnih grudi i evo sad osjetim malo stomak 

16. Listopad 2017. 13:38

mina04

Nisam ga dobila 😯

Hej Mina, evo sam opet poslala. Možda si napisala krivo email ili ti je u spam pošti. Ali za svaki slučaj evo ti moj mail: lainfinita@net.hr

mono1111
    16. Listopad 2017. 14:15

Lunaa,
    Dodji ti kod nas proljetnice, pa se lako prebacis u ljetne !!! Kad se otvore i kad se skupe vise cura !
    Jesse,
    Jesi me pitala za socijalnog gin?? Sorry ne sjecam se :)
    Ugl.dokt.Herman prima pacijente u domu zdravlja Srednjaci, prima i dokt.Pall u suprotnoj smjeni, ja sam kod njega ali nismo nasli bas neki zajednicki jezik..od samog pocetka skroz...makar je sad situacija puno bolja nego prije...ali puno cura ga hvale...
    Onda dokt Novak Malesnica prima pacijente, navodno je super !
    A za privatne, sto se tice prije T, preporucam Radoncica, on je stvarno super...u T preporucam Kosa !

Ana_Marija_2019
    16. Listopad 2017. 14:41

Bok, mono, da, za socijalnog sam pitala! Kod kojeg si ti sada? Pall? Za njega sam čula da je ok.
    Ma najveći problem s tim socijalnim je što su pretrpani pa se moraš naručiti nekoliko mjeseci unaprijed (a onda kad napokon dočekaš red imaju samo 5 minuta vremena), a obično se naljute ako se dođe s nalazima od privatnog ginekologa i ne žele samo pisati uputnice. To je bilo moje iskustvo do sada.
    Imam dosta prijateljica koje su kod nekih pretpanih pa im unatoč preporuci od privatnog ginekologa socijalni nije htio prepisati mirovanje u trudnoći jer npr. već ima puno pacijentica koje su na mirovanju. Evo neke su morale raditi sve do kraja unatoč mučninama i zahtjevnom poslu.

Ana_Marija_2019
    16. Listopad 2017. 14:44

Mene za sada ne muče takve stvari jer imam osjećaj da bi mi M mogla doći svake sekunde, samo čekam... Danas me baš ulovio PMS i svi ostali simptomi tako da se neću pridružiti plusićima :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.