tommy_girl cestitke na lijepoj beti!
Je, je to rubeola. Röeteln jbla sliku svoju!!
Honey da, izgleda da se ovdje bodu ko drogeri! Pitao me dok.hocu odma i jednu protiv tetanusa, a gino danas kaze da kad se vec cijepim da ako hocu trazim i protiv gripe!
Pa ima da trudna gola stojim na -20 na zahrdalom cavlu i nista mi nece biti!!
Sigurno sam cjepljena, jesam prebolila ne znam, a hocemo ovaj mjesec pravit djecu znam jos manje!
Bolje da mi nije ni govorio sve to!
Zvala sam i receno je da se druzimo danas i sutra i da u petak dodjem vadit krv.
Kad razmislim oni se ovdje izgleda vazda iglisu - nisam jos ni jednom usla tamo, a da mi nisu uzeli barem jednu onu bocicicu haha krvi! Lud neki narod!
Cure svakako vam hvala na informacijama!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Hahaha..da, tako je to tamo, Mono bi uživala Sve ti živo naprave i daju. Ja se nebi cijepila protiv gripe, svi koji se jesu a koje znam su ju onda i prebolili, sve ostalo bi, tetanus obavezno pa si mirna par godina opet... A naviknut ćeš se
U kojem ste gradu i kad si ti došla tamo? pisala si al sam ja skroz zaboravila.
Hahaha..da, tako je to tamo, Mono bi uživalaSve ti živo naprave i daju. Ja se nebi cijepila protiv gripe, svi koji se jesu a koje znam su ju onda i prebolili, sve ostalo bi, tetanus obavezno pa si mirna par godina opet… A naviknut ćeš se
U kojem ste gradu i kad si ti došla tamo? pisala si al sam ja skroz zaboravila.
ma ja protiv gripe nisam nikad, a nevjerujem ni da cu sada. Sve mi to nesto preumjetno onda. Organizam ce se totalno zaboravit sam borit pa cemo cim netko kihne pored nas morat po antibiotike!
Tetanus traje 10, jel tako? I to mi je onda sigurno ishlapilo! Hahaha!
Mislim da i nisam pisala. U jednom manjem gradu blizu Nürnberga, a dosla sam u 3.mjesecu..
Cini se da je moja neprijateljica upravo došla..nakon 3 dana kasnjenja..e sad mi dode da se upucam u glavu. Pa kako vise, ne mozes vjerovati..😓
All of God’s grace in one tiny face 💟
Joj Mina sta si procurila? Sta je svjeza krv?
Barbara lijep je taj dio i nije predaleko od nas! Jesi znala jezik ili sad ucis?
Mina - I ja sam dobila danas, dan ranije.. Nikaj, cekamo da zavrsi pa u nove pobjede.
Vec sam to pisala, ali cure..kad dobijemo gledajte to kao jednu mengu manje do one slatke pauze od 9 mjeseci!
Netko ce nekad dozivjet onaj famozan osjecaj o kojem svi govore "opusti se" pa ce bit plusic, netko ce i pored mahnite trudnicke matematike (bazalna, dani ciklusa..) isto pobrat plusic, uglavnom bit ce!
Nagoriji nam je teret usporedjivat se i ocekivat od svog tijela da proradi bas kad mi hocemo.
Velike smo cure i znamo da se zivot dogadja pored onog sto planiramo.
Sad kad sam u situaciji oprecnih izjava doktora jesam i ljuta i svasta nesta i nije mi drago kad dobijem, al vjerujte mi da mi je reakcija tipa ah eo stigla jos jedna i idem dalje. Nedajte da vam se zivot svede bas samo na zatrudnjivanje.
Nije mi namjera zvucat nesto dubokoumno nego bas obrnuto jer mi bas bude zao kad vidim da ste tako tuzne.
Kako pjesma Parnog valjka kaze ..strpi se jos malo, doc'e red na nas!
Honey ti si mi blizu? Aaa bar da je netko blizu 😊
Gdje??
Ucila sam ga u osnovnoj i srednjoj i iako mislimo da je to nista pomoglo mi je, ali ucim ga sad ovdje!
Joj Mina sta si procurila? Sta je svjeza krv?
Barbara lijep je taj dio i nije predaleko od nas! Jesi znala jezik ili sad ucis?
Sitni ugrušci 😔
Mina - I ja sam dobila danas, dan ranije.. Nikaj, cekamo da zavrsi pa u nove pobjede.
Ajoj..znaci onda brojimo zajedno 😊
Ja sam od iduceg tjedna na godisnjem, plodni dani i pravac Austrija mužu 😆😆😅
Sortiraj odgovore
Najstariji