Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mina04
    13. Listopad 2017. 13:58

Jane_Doe

mina bas mi je zao.. drzim ti fige da uspije ovaj put, mozda bas u austriji napravite bebu
    meni je trebala doci jucer, 1 dan kasnjenja nije nista ali mene nervira jer mi automatski produzuje iscekivanje O za taj 1 dan

Hvala mila..mozda sad budem bez stresa pa se i primi nesto ako Bog da. 
    Da se nije ipak kod tebe nesto primilo, kazu da prvih par tjedana su najplodnija 😊

All of God’s grace in one tiny face 💟

Jane_Doe
    13. Listopad 2017. 14:04

mina04

Jane_Doe

mina bas mi je zao.. drzim ti fige da uspije ovaj put, mozda bas u austriji napravite bebu
    meni je trebala doci jucer, 1 dan kasnjenja nije nista ali mene nervira jer mi automatski produzuje iscekivanje O za taj 1 dan

Da se nije ipak kod tebe nesto primilo, kazu da prvih par tjedana su najplodnija 😊

hahaha, a nije ne.. mogu ti rec da sam 115 % sigurna da nije  stvarno smo pazili, nismo toliko pazili cak ni kad smo bili djeca hahahah

mislim da ce pozitivno utjecat na tebe da se malo maknes i odes u austriju, tako da mozda stvarno ovaj put urodi plodom 

mina04
    13. Listopad 2017. 14:47

Jane_Doe

mina04

Jane_Doe

hahaha, a nije ne.. mogu ti rec da sam 115 % sigurna da nijestvarnosmo pazili, nismo toliko pazili cak ni kad smo bili djeca hahahah

mislim da ce pozitivno utjecat na tebe da se malo maknes i odes u austriju, tako da mozda stvarno ovaj put urodi plodom

Iz tvojih usta u Bozje usi 😊💜

baarbaraa29
    13. Listopad 2017. 17:51

Mono tnx 
    Lunaa ti to testice imas na lageru spremne?  A cuj sto se simptoma tice znas da je to tako tesko detektirati tako da...ako ste bili vrijedni nikad ne znas! A ne mozes cekat da vidis hoce kasnit? 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Lunaa
    13. Listopad 2017. 20:52

baarbaraa29

Mono tnxLunaati to testice imas na lageru spremne?A cuj sto se simptoma tice znas da je to tako tesko detektirati tako da…ako ste bili vrijedni nikad ne znas! A ne mozes cekat da vidis hoce kasnit?

Tako je barbara na lageru ko kruh i mlijeko 😂... šalim se.. a gle imam kineske, al frendica koja je prije par dana saznala da je trudna kasnila joj je par dana, i prvo je napravila test sa tim kineskim i minus i ode po dva first sign-a i plus ko kuća. Pa sam tako ja kupila clearblue jer je bio na akciji 😂, za slučaj da kinezi zakažu. Makar znam da su ustvari kinezi dobri tako da me njen slučaj iznenadio. 
    Inače smo pokrili 12, 14,15 dc, a sve ostalo je u Božjim rukama sad. Jako sam nestrpljiva i mislim da ću teško dočekat kašnjenje, pogotovo zato jer mi ciklusi variraju od 27-32 dc pa ni neznam kad bi si ja mogla računat eventualno kašnjenje po tome. 

baarbaraa29
    13. Listopad 2017. 21:20

Dobra si! Popis za kupnju: banane, secer, mlijeko, testovi..
    Da, bas cudno da su oni pokazali krivo!
    Uh ti bi onda morala cekati recimo 34dc! A nista kad ih vec imas na paleti  ti opali po njima! Nadam se da ce ti dva bit dosta! Jedan za onak neku sjenu, a drugi da pokaze vec veeeeliki plus!!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Malena123
    13. Listopad 2017. 22:11

Lijep pozdrav, 
    nova sam ovdje. Vidim da ovdje pomažete jedna drugoj savjetima i to je za svaku pohvalu. U trenucima iščekivanja + svakako je lijepo imati podršku, pogotovo ako rezultat nije onakav kakav bi željeli da bude. Moja situacija je slijedeća. Zadnja m je bila 08.09.2017. trebala sam dobiti 06.10. 2017, ali nije došla. Napravila test First sign duo i druga crtica je bila jedva vidljiva, ponovila test 09.10, crtica bila nešto vidljivija. Od simptoma imam mučnine, ništa mi se ne jede, grudi užasno bole,napete,  narasle najmanje za jedan broj,bradavice osjetljive. Danas je 8. dan kako kasni. Kupila dva testa Gravignost mini i Sure check. Sutra ću napraviti jedan i nadam se da će ta crtica biti puno jača nego prije. U utorak idem vaditi betu pa se nadam da će potvrditi da je to to.
    Sorry na dugačkom postu. 

mina04
    13. Listopad 2017. 22:18

Malena123

Lijep pozdrav,
    nova sam ovdje. Vidim da ovdje pomažete jedna drugoj savjetima i to je za svaku pohvalu. U trenucima iščekivanja + svakako je lijepo imati podršku, pogotovo ako rezultat nije onakav kakav bi željeli da bude. Moja situacija je slijedeća. Zadnja m je bila 08.09.2017. trebala sam dobiti 06.10. 2017, ali nije došla. Napravila test First sign duo i druga crtica je bila jedva vidljiva, ponovila test 09.10, crtica bila nešto vidljivija. Od simptoma imam mučnine, ništa mi se ne jede, grudi užasno bole,napete, narasle najmanje za jedan broj,bradavice osjetljive. Danas je 8. dan kako kasni. Kupila dva testa Gravignost mini i Sure check. Sutra ću napraviti jedan i nadam se da će ta crtica biti puno jača nego prije. U utorak idem vaditi betu pa se nadam da će potvrditi da je to to.
    Sorry na dugačkom postu.

Dobro nam dosla..zelim da ti sutra bude debela crtica 😊

• Malena123
    13. Listopad 2017. 22:37

mina04

Malena123

Lijep pozdrav,
    nova sam ovdje. Vidim da ovdje pomažete jedna drugoj savjetima i to je za svaku pohvalu. U trenucima iščekivanja + svakako je lijepo imati podršku, pogotovo ako rezultat nije onakav kakav bi željeli da bude. Moja situacija je slijedeća. Zadnja m je bila 08.09.2017. trebala sam dobiti 06.10. 2017, ali nije došla. Napravila test First sign duo i druga crtica je bila jedva vidljiva, ponovila test 09.10, crtica bila nešto vidljivija. Od simptoma imam mučnine, ništa mi se ne jede, grudi užasno bole,napete, narasle najmanje za jedan broj,bradavice osjetljive. Danas je 8. dan kako kasni. Kupila dva testa Gravignost mini i Sure check. Sutra ću napraviti jedan i nadam se da će ta crtica biti puno jača nego prije. U utorak idem vaditi betu pa se nadam da će potvrditi da je to to.
    Sorry na dugačkom postu.

Dobro nam dosla..zelim da ti sutra bude debela crtica 😊

Hvala ;) 

tommy_girl
    14. Listopad 2017. 07:34

Malena sretno!! Javi ishod 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.