Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    12. Listopad 2017. 22:22

Honey,
    Upisala sam Rotein, sa " I " a ne sa " L " jer sam tako procitala u nalazu...mislila sam da je I !
    Hahahahah, sigurno bi uzivalaaa :))) 
    Vidis, mi nismo cjepljeni protiv kozica...a ocito tank cjepe za sve zivo !

Jane_Doe
    13. Listopad 2017. 08:46

mina bas mi je zao.. drzim ti fige da uspije ovaj put, mozda bas u austriji napravite bebu 
    meni je trebala doci jucer, 1 dan kasnjenja nije nista ali mene nervira jer mi automatski produzuje iscekivanje O za taj 1 dan 

Lunaa
    13. Listopad 2017. 09:53

Mina, mamica žao mi je.. . Ali sada možete u nove pobjede :) nek vam se u Austriji posreći :) . Ja još čekam svoju M ili +.. i mislim si ako već mora doći M nek dođe na vrijeme, a ne da se patim bez nje i još k  tome s minusom.

ikyri
    13. Listopad 2017. 10:02

Jane_Doe

mina bas mi je zao.. drzim ti fige da uspije ovaj put, mozda bas u austriji napravite bebu
    meni je trebala doci jucer, 1 dan kasnjenja nije nista ali mene nervira jer mi automatski produzuje iscekivanje O za taj 1 dan

Ste se sigurno ti i muž pazili :) Kakvi su brisevi?

Jane_Doe
    13. Listopad 2017. 10:18

ikyri

Jane_Doe

Ste se sigurno ti i muž pazili :) Kakvi su brisevi?

stvarno jesmo, nikad se toliko nismo pazili 
    a briseve cu znat u ponedjeljak, ne mogu docekat..

baarbaraa29
    13. Listopad 2017. 10:49

Mina sretan put i dobar provod 
    Lunaa kad je dan D??
    Ja dosla od dok., kaze da su hormoni stitne bolji nego kod nekog ko pije tablete, ali da cvor trebam ipak provjerit iako nije nista zabrinjavajuce, ali ono, opreza radi!
    Sta to rade, jel netko zna? Punktiraju? To kratko traje?
    I jos nesto - u pet.idem vadit progesteron, ali su mi ga vec mjerili kad su vadili za prolaktin, lh...to je bio 4dc, koliko je vjerodostojna ta vrijednost od tada?
    Jer i on je dobar i ako se u petak isto potvrdi onda ne znam u cemu je problem!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

mono1111
    13. Listopad 2017. 10:56

baarbaraa29

Mina sretan put i dobar provodLunaa kad je dan D??
    Ja dosla od dok., kaze da su hormoni stitne bolji nego kod nekog ko pije tablete, ali da cvor trebam ipak provjerit iako nije nista zabrinjavajuce, ali ono, opreza radi!
    I jos nesto - u pet.idem vadit progesteron, ali su mi ga vec mjerili kad su vadili za prolaktin, lh…to je bio 4dc, koliko je vjerodostojna ta vrijednost od tada?

Punktiraju taj cvor da, salju na analizu, najcesce je to sve uredno...i onda ponavljas uzv stitnjace svakih godinu dana cca.
    Progesteron se ne vadi na pocetku ciklusa, da, taj nalaz nije vjerodostojan...nego se vadi 7 dana nakon O.
    Pretpostavljam da ce ti nalaz biti ok, posto je O bila, po progesteronu ce se vidjeti kakva je O bila, tj.da li je j.s.kvalitetna...
    Do T ne moze doci, tj.rijetko dodje sa progesterom koji je manji od 35, jer se smatra da je O bila losa i da je j.s.bila nekvalitetna...

Lunaa
    13. Listopad 2017. 11:52

baarbaraa29

I jos nesto - u pet.idem vadit progesteron, ali su mi ga vec mjerili kad su vadili za prolaktin, lh…to je bio 4dc, koliko je vjerodostojna ta vrijednost od tada?

Baarbaraa29 hmm.. M bi trebala stići u utorak znači 17.10. (eventualno 18.tog) al ja ću u nedjelju ujutro napravit ili čak najvjerojatnije ponedjeljak ujutro. Jer i sad teško izdržim ;) , no ja ti se uopće ne osjećam nimalo T. Jučer sam imala grčeve prvo jake pa su popustili al to meni sve smrdi na M.. sad bi stvarno od ovih PMS simptoma iznenadio +. Jer sam uvjerena da su to ipak pms simptomi ..

mina04
    13. Listopad 2017. 13:54

baarbaraa29

Hvala draga, nadam se da ce biti uspjesan put 😅

All of God’s grace in one tiny face 💟

mina04
    13. Listopad 2017. 13:55

Lunaa

Mina, mamica žao mi je... Ali sada možete u nove pobjede :) nek vam se u Austriji posreći :) . Ja još čekam svoju M ili +.. i mislim si ako već mora doći M nek dođe na vrijeme, a ne da se patim bez nje i još k tome s minusom.

Hvala draga..nadam se da hoce 😆

All of God’s grace in one tiny face 💟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.