Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    darliv
    15. Listopad 2017. 15:22

Drage trudilice i trudnice,
    neke 'starije' forumasice me se sjecaju, uglavnom citam redovito, ali ne pisem jer samu sebe bacam u depru kad dodje M..
    Evo doslo i tri godine kako se trudimo, i vise ustvari, no bilo je ciklusa kad nismo imali volje za nista, tako da smo definitivno odlucili da se javljamo u VV i idemo drugim nacinima ako ne ide ovako..
    Vidim da ima jako jako puno novih trudnica, pravi baby boom na temi i to me jako veseli 😍❤️
    U zelji za pupom svi pokusavamo svasta, doslovno svašta 😂 pa evo jedna fotkica nekih biljnih pripravaka koje je objavio Nikola Gelencir u svojoj knjizi Prirodno lijecenje biljem jos davne '89., mozda a netko ima volje pokusati 🙂

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

mono1111
    15. Listopad 2017. 15:38

darliv

Drage trudilice i trudnice,
    neke 'starije' forumasice me se sjecaju, uglavnom citam redovito, ali ne pisem jer samu sebe bacam u depru kad dodje M..
    Evo doslo i tri godine kako se trudimo, i vise ustvari, no bilo je ciklusa kad nismo imali volje za nista, tako da smo definitivno odlucili da se javljamo u VV i idemo drugim nacinima ako ne ide ovako..
    Vidim da ima jako jako puno novih trudnica, pravi baby boom na temi i to me jako veseli 😍❤️
    U zelji za pupom svi pokusavamo svasta, doslovno svašta 😂 pa evo jedna fotkica nekih biljnih pripravaka koje je objavio Nikola Gelencir u svojoj knjizi Prirodno lijecenje biljem jos davne '89., mozda a netko ima volje pokusati 🙂
    Mono ti si kraljica, bas pomognes savjetima drugim djevojkama, zenama ❤️
    Wannababy nadam se da si i ti dobro, rijetko vidim da pises 💗
    I svima ostalima saljem samo dobre vibre 😘😘

Darliv,
    Stvarno se dugo nisi javljalaaa ! Bas je lijepo vidjeti " stara lica " :)
    Super da ste krenuli na VV !!!!! Neka bude dobitno !! Idete odmah u postupak, jeste vec bili na konz.??

darliv
    15. Listopad 2017. 15:47

Draga Mono, 26. mi treba doci M pa cu zvati taj dan da se narucim na konzultacije, koliko sam shvatila da oni tamo osmi dan naruce za konz...jesi ti bila na VV? 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Jane_Doe
    15. Listopad 2017. 16:06

pozz cure, meni kasni vec 4 dana. trudna nisam..
    u vrijeme kad je trebala stici me bolilo sve normalno i nije stigla a i ne boli me vise kao da bi mogla doci. ne znam sta da mislim.. prosli mjesec mi je dosla tocno 30 dana nakon kiretaze, a inace mi toliko i traju ciklusi. pa sam zato mislila da ce mi i ovaj mjesec biti tocna..
    sta je normalno da mi se poremetilo od kiretaze? mozda je i stres u pitanju.. sutra sam narucena kod ginica pa cu vidjeti sta on kaze..

mono1111
    15. Listopad 2017. 19:12

Darliv, 
    Nisam ja na VV. Ja sam u Petrovoj na postupak isla...i sve u Petrovoj.
    Pa reci ce ti sve valjda kad nazoves, ali mislim da tako negdje...super ! Javiiiiii
    Jane,
    Mozda je O izostala ovaj mjesec, pa se sve poremetilo..ili je O bila kasnije....

Jane_Doe
    15. Listopad 2017. 19:58

mono1111

Jane,
    Mozda je O izostala ovaj mjesec, pa se sve poremetilo..ili je O bila kasnije….

a vjerojatno, jer mi je bas sve bilo cudno ovaj ciklus..
    vidjet cu sutra sta ce mi rec, nadam se da je u dolasku..

mina04
    15. Listopad 2017. 20:51

Jane_Doe

u vrijeme kad je trebala stici me bolilo sve normalno i nije stigla a i ne boli me vise kao da bi mogla doci. ne znam sta da mislim.. prosli mjesec mi je dosla tocno 30 dana nakon kiretaze, a inace mi toliko i traju ciklusi. pa sam zato mislila da ce mi i ovaj mjesec biti tocna..
    sta je normalno da mi se poremetilo od kiretaze? mozda je i stres u pitanju.. sutra sam narucena kod ginica pa cu vidjeti sta on kaze..

Meni se poslije kiretaze jako poremetili ciklusi..moguce da je i od stresa. Nije sve to bas mala "stvar", tijelo valjda i sok dozivi. Javi sta ti je ginic rekao. Nadam se da ce uskoro doci pa da mozes u akciju 😊

All of God’s grace in one tiny face 💟

16. Listopad 2017. 08:40

Dobro jutro drage trudnice i trudilice!
    Mina, poslala sam ti email.

Jane_Doe
    16. Listopad 2017. 09:13

mina04

Jane_Doe

Meni se poslije kiretaze jako poremetili ciklusi..moguce da je i od stresa. Nije sve to bas mala "stvar", tijelo valjda i sok dozivi. Javi sta ti je ginic rekao. Nadam se da ce uskoro doci pa da mozes u akciju 😊

a vidis, nakon kiretaze sam imala O i sve je bilo kao u sat tocno. i onda ovaj mjesec sve nesto cudno.. a da sam pod stresom, jesam i to strasno..
    javit cu se, svakako. a tebi drzim fige 

Lunaa
    16. Listopad 2017. 09:37

baarbaraa29

Malena123cestitke! Ti si nam mozda i rekorderka u vremenu od dolaska kod nas do poz.testa!Sretno i javljaj se dalje!
    Lunaaobzirom da te nema pretpostavljam da uspjesno odoljevas pis stapicu s lageraAjde sutra ujutro za pocetak tjedna, nam sibni jednu slicicu sa plusicem ili moze i debela crta, prihvacamo i to!

Barbara i ostale cure. Nisam mogla odoljeti i napravila jučer prvojutarnji. E sad .. ja šaljem sliku pa vi prosudite.. 

13dpo
    13dpo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.