Drage trudilice i trudnice,
neke 'starije' forumasice me se sjecaju, uglavnom citam redovito, ali ne pisem jer samu sebe bacam u depru kad dodje M..
Evo doslo i tri godine kako se trudimo, i vise ustvari, no bilo je ciklusa kad nismo imali volje za nista, tako da smo definitivno odlucili da se javljamo u VV i idemo drugim nacinima ako ne ide ovako..
Vidim da ima jako jako puno novih trudnica, pravi baby boom na temi i to me jako veseli 😍❤️
U zelji za pupom svi pokusavamo svasta, doslovno svašta 😂 pa evo jedna fotkica nekih biljnih pripravaka koje je objavio Nikola Gelencir u svojoj knjizi Prirodno lijecenje biljem jos davne '89., mozda a netko ima volje pokusati 🙂
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Drage trudilice i trudnice,
neke 'starije' forumasice me se sjecaju, uglavnom citam redovito, ali ne pisem jer samu sebe bacam u depru kad dodje M..
Evo doslo i tri godine kako se trudimo, i vise ustvari, no bilo je ciklusa kad nismo imali volje za nista, tako da smo definitivno odlucili da se javljamo u VV i idemo drugim nacinima ako ne ide ovako..
Vidim da ima jako jako puno novih trudnica, pravi baby boom na temi i to me jako veseli 😍❤️
U zelji za pupom svi pokusavamo svasta, doslovno svašta 😂 pa evo jedna fotkica nekih biljnih pripravaka koje je objavio Nikola Gelencir u svojoj knjizi Prirodno lijecenje biljem jos davne '89., mozda a netko ima volje pokusati 🙂
Mono ti si kraljica, bas pomognes savjetima drugim djevojkama, zenama ❤️
Wannababy nadam se da si i ti dobro, rijetko vidim da pises 💗
I svima ostalima saljem samo dobre vibre 😘😘
Darliv,
Stvarno se dugo nisi javljalaaa ! Bas je lijepo vidjeti " stara lica " :)
Super da ste krenuli na VV !!!!! Neka bude dobitno !! Idete odmah u postupak, jeste vec bili na konz.??
Draga Mono, 26. mi treba doci M pa cu zvati taj dan da se narucim na konzultacije, koliko sam shvatila da oni tamo osmi dan naruce za konz...jesi ti bila na VV?
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
pozz cure, meni kasni vec 4 dana. trudna nisam..
u vrijeme kad je trebala stici me bolilo sve normalno i nije stigla a i ne boli me vise kao da bi mogla doci. ne znam sta da mislim.. prosli mjesec mi je dosla tocno 30 dana nakon kiretaze, a inace mi toliko i traju ciklusi. pa sam zato mislila da ce mi i ovaj mjesec biti tocna..
sta je normalno da mi se poremetilo od kiretaze? mozda je i stres u pitanju.. sutra sam narucena kod ginica pa cu vidjeti sta on kaze..
Darliv,
Nisam ja na VV. Ja sam u Petrovoj na postupak isla...i sve u Petrovoj.
Pa reci ce ti sve valjda kad nazoves, ali mislim da tako negdje...super ! Javiiiiii
Jane,
Mozda je O izostala ovaj mjesec, pa se sve poremetilo..ili je O bila kasnije....
Jane,
Mozda je O izostala ovaj mjesec, pa se sve poremetilo..ili je O bila kasnije….
a vjerojatno, jer mi je bas sve bilo cudno ovaj ciklus..
vidjet cu sutra sta ce mi rec, nadam se da je u dolasku..
u vrijeme kad je trebala stici me bolilo sve normalno i nije stigla a i ne boli me vise kao da bi mogla doci. ne znam sta da mislim.. prosli mjesec mi je dosla tocno 30 dana nakon kiretaze, a inace mi toliko i traju ciklusi. pa sam zato mislila da ce mi i ovaj mjesec biti tocna..
sta je normalno da mi se poremetilo od kiretaze? mozda je i stres u pitanju.. sutra sam narucena kod ginica pa cu vidjeti sta on kaze..
Meni se poslije kiretaze jako poremetili ciklusi..moguce da je i od stresa. Nije sve to bas mala "stvar", tijelo valjda i sok dozivi. Javi sta ti je ginic rekao. Nadam se da ce uskoro doci pa da mozes u akciju 😊
All of God’s grace in one tiny face 💟
Dobro jutro drage trudnice i trudilice!
Mina, poslala sam ti email.
Meni se poslije kiretaze jako poremetili ciklusi..moguce da je i od stresa. Nije sve to bas mala "stvar", tijelo valjda i sok dozivi. Javi sta ti je ginic rekao. Nadam se da ce uskoro doci pa da mozes u akciju 😊
a vidis, nakon kiretaze sam imala O i sve je bilo kao u sat tocno. i onda ovaj mjesec sve nesto cudno.. a da sam pod stresom, jesam i to strasno..
javit cu se, svakako. a tebi drzim fige
Malena123cestitke! Ti si nam mozda i rekorderka u vremenu od dolaska kod nas do poz.testa!Sretno i javljaj se dalje!
Lunaaobzirom da te nema pretpostavljam da uspjesno odoljevas pis stapicu s lageraAjde sutra ujutro za pocetak tjedna, nam sibni jednu slicicu sa plusicem ili moze i debela crta, prihvacamo i to!
Barbara i ostale cure. Nisam mogla odoljeti i napravila jučer prvojutarnji. E sad .. ja šaljem sliku pa vi prosudite..
Sortiraj odgovore
Najstariji