Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    16. Listopad 2017. 09:44

Lunaa,
    Wauuuuu, pa to je crta...ali ja bi ti preporucila da ipak kupis neku testnu trakicu, npr.Gravignost mini ili onaj iz Mullera....vec smo pisale o ovom Clearblue koji zna biti i lazno poz...
    Makar, ja mislim da je to toooo !
    Ajde piski na nekisve drugi...mozes bilo kada ! Ne moras cekati jutro, posto je ovo u vrijeme ocekivane M...znaci dns ti je 14 dpo'?

Ana_Marija_2019
    16. Listopad 2017. 09:45

Nije me bilo par dana i vidim puno se toga dogodilo...
    Mono, da iz Zagreba sam tako da ako imaš preporuku za ginekologa, javi!

Lunaa
    16. Listopad 2017. 09:48

mono1111 joj oprosti .. danas mi je 13 dpo, sutra će biti 14 dpo.. a test sam znači radila na 12 dpo .. kupit ću danas neki drugi pa ćemo vidjet sutra :)

Jane_Doe
    16. Listopad 2017. 09:51

Lunaa i ja mislim da je crta  drzim fige da sutra bude jos tamnija 

Lunaa
    16. Listopad 2017. 10:04

Hvala cure.. al neću se još previše veseliti vidjet ćemo sutra :), ako je to to .. onda od simptoma sad nemam ništa osim masne kose(al tipa da bi si mogla prat dva puta dnevno), i bolnih grudi. 

ikyri
    16. Listopad 2017. 10:04

Lunaa

baarbaraa29

Malena123cestitke! Ti si nam mozda i rekorderka u vremenu od dolaska kod nas do poz.testa!Sretno i javljaj se dalje!
    Lunaaobzirom da te nema pretpostavljam da uspjesno odoljevas pis stapicu s lageraAjde sutra ujutro za pocetak tjedna, nam sibni jednu slicicu sa plusicem ili moze i debela crta, prihvacamo i to!

Barbara i ostale cure. Nisam mogla odoljeti i napravila jučer prvojutarnji. E sad .. ja šaljem sliku pa vi prosudite..

Čestitam to je plusić. Clearblue kad je lažno pozitivan imaš više ko plavkasto zasjenjenje ali nikad jasnu crtu. Ovo je jasna pravilna crta... 100% +

Ana_Marija_2019
    16. Listopad 2017. 10:10

Čestitam plusićima, ja sam evo u iščekivanju M :(
    Imala sam cijeli mjesec osjećaj da ni ovaj mjesec ništa i nekako sam se bila pomirila s tim, a sad kad treba doći mi je baš teško. Nemam test tako da sumnjam da ću doći u napast raditi ga ranije :D

ikyri
    16. Listopad 2017. 10:14

Jessy2009

Čestitam plusićima, ja sam evo u iščekivanju M :(
    Imala sam cijeli mjesec osjećaj da ni ovaj mjesec ništa i nekako sam se bila pomirila s tim, a sad kad treba doći mi je baš teško. Nemam test tako da sumnjam da ću doći u napast raditi ga ranije :D

Koliko sam ja skužila kad krenu plusići dođe ih par za redom. Ja bi bila malo praznovjerna pa dok je krenula sezona plusića napravila test. 😁😁😁

16. Listopad 2017. 10:48

Daaaa, to je plus, ali javi nam ako se opet testiraš.

Ana_Marija_2019
    16. Listopad 2017. 11:29

ikyri

Koliko sam ja skužila kad krenu plusići dođe ih par za redom. Ja bi bila malo praznovjerna pa dok je krenula sezona plusića napravila test. 😁😁😁

Hahaha možda i to dolazi u setovima od (barem) tri.
    Pa evo, prošli mjesec je bio udaran, a sada je nekako posustalo pa ćemo vidjeti tko će biti taj sretnik :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.