Jana zao mi je jako..
Meni kasni dva dana..i naravno radila sam sad test jer ne mogu izdrzati i negativan je (clear blue) nije bilo gravignost. Vec 5 mj mi je tocna u dan, i gle sad ovo. Nisam pametna..jel mozda jos rano da se vidi?
Nezelim davati nikakve lazne nade ali ja nemam dobr iakustva sa clearblue testom. Bio mi je negativan i u prvoj i ovoj T sad neznam kad je bilo za prvu T ali za ovu T sam ga radila na dan ili sutradan nakon datuma ocekivane M dok one step je ocitao i dva dana prije ocekivane M. Radila sam ih tjedan dana svaki dan i fino je tamnila crtica. Sad cekam pregled sljedeci petak.
Ja bi ponovila na tvom mjestu za dan dva ako ne stigne. Jesi mozda pratila ovulaciju trakicama jel ti se pokazalo da je bila O ako je kojo dan ciklusa ti je bilo
Jana zao mi je jako..
Meni kasni dva dana..i naravno radila sam sad test jer ne mogu izdrzati i negativan je (clear blue) nije bilo gravignost. Vec 5 mj mi je tocna u dan, i gle sad ovo. Nisam pametna..jel mozda jos rano da se vidi?
Nezelim davati nikakve lazne nade ali ja nemam dobr iakustva sa clearblue testom. Bio mi je negativan i u prvoj i ovoj T sad neznam kad je bilo za prvu T ali za ovu T sam ga radila na dan ili sutradan nakon datuma ocekivane M dok one step je ocitao i dva dana prije ocekivane M. Radila sam ih tjedan dana svaki dan i fino je tamnila crtica. Sad cekam pregled sljedeci petak.
Ja bi ponovila na tvom mjestu za dan dva ako ne stigne. Jesi mozda pratila ovulaciju trakicama jel ti se pokazalo da je bila O ako je kojo dan ciklusa ti je bilo
Nisam ju uspjela pratiti pa sad nisam sigurna. Vec 6 mj pijem duphastone i 25dc kad prestanem dode 28dc i tako svaki mj. Sad evo kasni dva dana, iako zbilja imam sve simptome. Naravno ne mogu reci sto posto da je trudnoca, al da je sumnjivo je. Napuhana sam, kao da imam balon u trbuhu, vec par dana me glava boli, muka mi ujutro bude, jakoo sam umorna j pospana stalno. A o mirisima koje osjecam bolje da ne pricam. Nazalost..mozda je sve to nista.
All of God’s grace in one tiny face 💟
Onda ti je danas 30 dan ciklusa ako uvijek dobije 28. Dan.
A nis ako ne dodje ponovi.
Moj ultraprozirni plus se pojavio 30 dan ciklusa sa jutarnjom mokracom. Nije se dao niti slikati mobitelom
Drzim fige da bude T u pitanju
Onda ti je danas 30 dan ciklusa ako uvijek dobije 28. Dan.
A nis ako ne dodje ponovi.
Moj ultraprozirni plus se pojavio 30 dan ciklusa sa jutarnjom mokracom. Nije se dao niti slikati mobitelom
Drzim fige da bude T u pitanju
Hvala nadam se da hoce..pricekat cu jos koji dan pa cu probati ponovno..
All of God’s grace in one tiny face 💟
Jana,
Ne bi bilo lose napraviti i testove trombofilije, i antifosfolipidna antitijela...
Najcesce je genetska greska embrija, tj.kromosomska u embrij odumire ubrzo nakon implantacije. Vjerujem da ti je grozno, ali bas kod te biokemijske T izbjegnes kiretaze, sto je stvarno pozitivno....drzi se i ako ti mogu pomoci vezano za pretrage, samo javi....
Mono puno ti hvala na svemu s obzirom da sam ja totalno "neuka" po pitanju svih tih pretraga možeš li mi molim te podrobnije objasniti što su sve te pretrage i kako se izvode? I što mi je najvažnije, jesu li to stvarno velike prepreke za ostvarivanje toliko željene trudnoće?
Jana, nema prepreka preko kojih se ne moze! Uzasno mi je zao, drz se i nemoj pasti. Kako je i Mono rekla, bolje ovako nego kiretaza, iako to grozno zvuci. Stvarno mi je jako zao :(
Mono puno ti hvala na svemus obzirom da sam ja totalno "neuka" po pitanju svih tih pretraga možeš li mi molim te podrobnije objasniti što su sve te pretrage i kako se izvode? I što mi je najvažnije, jesu li to stvarno velike prepreke za ostvarivanje toliko željene trudnoće?
Sve pretrage su iz krvi.
Osim briseva i papa testa.
Ja cu ti napisati sto sam sve obavila nakon 2.spontanog vec....pa pitaj sto ti dokt.moze dati uputnicu..makar, kazu da je vjerovatno tako rano krom greska i nazalost tako se lose spoje j.s.i spermij...
Znaci : papa test i cervikalni brisevi, urinokultura, kompletni urin, kks, tsh i ft4 ( hormoni stitnjace ), spolni hormoni ukljucujuci prolaktin obavezno, genetski testovi trombofilije, antifosfolipidna antitijela, kariogram ( oboje, i ja i MM )...
Izmedju ostalog radila sam jos i neke dodatne testove za trombofilju - protein S i protein C, homocistein, Faktor XIII, b12....to je stvarno opsirno i mislim da nije potrebno...
Ovo gore sto sam napisala je vaznije i ajmo reci neophodno !
Pitaj dokt.sto ce ti sve dati, pa ako ti da vecinu ovoga, i ako si iz Zg, napisati cu ti gdje sve radis...
Jos sam i histeroskopiju radila, ali to je stvarno detaljnija obrada.....sumnjam da biokemijska T moze nastati tako rano radi anomalije maternice, ali ne bi ti bilo lose otici na 3d uzv....ali to ne utjece....
Jana, drži se, sad ćeš obaviti sve potrebne pretrage pa ćeš znati o čemu se radi i preventivno djelovati.
Mono, opa, pa ti si već u 14. tjednu!!! Super! Jako mi je drago!
Možete li mi cure napisati do kojeg tjedna je najveći rizik za spontani?
Honey, kako si ti? Imaš li neke simptome?
Ja sam dobro, samo mi se povremeno javljaju menstrualni bolovi.
Sortiraj odgovore
Najstariji