Za rubeolu imam samo IgG, a IgM za nesto drugo.
Bas cu slikat pa stavit.
Spremila sam i kad zumiram mutno je,ali ako se ne varam tebi je 67, a sve iznad 14 je dobro, sto je super, al kod mene nije ni blizu te gornje granice, a kamoli da je tako debelo pozitivan
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Aaaa, tommy super ti je beta! Čestitam! Dođi nam na proljetnice, grazia se pridružila!
Barbara,
Ja mislim da ti to nije rubeola ! Koliko sam skuzila po ostalim hormonima, to su spolni hormoni....
Osim ovo dole sto uopce ne znam sto je???
I to sto je IgG to znaci da su antitijela prisutna, tj.da si to preboljela....
Ne, meni je 67, sto znaci da sam preboljela taj virus, da nisam, bilo bi mi ispod tih vrijednosti...tj bilo bi negativno onda, sto moze znaciti da se mogu razboliti bilo kada....
Kao npr.ja nisam preboljela toksoplasmozu, znaci negativan mi je IgG, sto znaci da ako se druzim s mackom i ako sam u doticaju sa njezinom stolicom, mogu pobrati toksoplasmozu koja je u T opasna....
Ali ja mislim da ti ovo nije Rubeola...mozda Rotta virus??
Sto je VZV?? Kad nije na Hr.pa ne znam...ali meni ti se to ne cini kao rubeola...
Tomy,
Jejjjjjjj, bravoooooo !!!
Koliko ja znam VZV su vodene kozice, njemačko dijete sam haha al mislim da se tako i kod nas obilježava.
evo sad sam googlala jednostavno, ovo su ti vodene kozice kako sam i rekla, RoeteIn ti je rubola.
Honey,
Ja sam isla na google translate pa mi nije izbacilo nista...:/
Ako je to rubeola znaci da je poz.tj.da si ili cjepljela protiv nje ili si ju preboljela...znaci cjepljena jesi ali valjda su antitijela preniska....tj valjda spada u granicno poz.
Nista,.meni su antitijela puno vislja nego tebi...ne znam....ako traze da primis cjepivo, primi ga pa si mirna....
Ali ovdje u Hr.ti to nitko ne pita....nit se vadi...ni prije postupka...ja sam to vadila radi habitualnih pobacaja....
Tako da, iskreno nisam bas sigurna koliko je to onda i potrebno !
Ma u njemačkoj cijepe djecu protiv svega živoga. Ja sam dobila sva moguća cjepiva, i onaj za kozice, dok se kod nas to ne radi! A to je bilo u njemačkoj još prije 25godina tako!! Mogu misliti kako je danas... A bila sam u kontaktu sa djecom koja su imala kozice valjda 100x! Znači da je dobro odrađeno hehe nije mi žao što ih nisam morala preboliti
Mono kako ti nije izbacilo? Možda si krivo upisala.. Kad upišeš ROETELN treba ti izbacit rubeolu ili kako se već piše kod nas Ja bi rekla da si ti cjepljena Barbara, ili si uspješno odolila virusu i imaš antitijela.
Sortiraj odgovore
Najstariji