Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana_Marija_2019
    11. Listopad 2017. 13:07

Joooj ma želim je promijeniti i pokušavam već stvarno dugo, ali većinom nitko ne želi ni čuti za prebacivanje jer imam ginekologa, obično primaju one koje nemaju nikoga (njih moraju). Jedno vrijeme sam sve žive zvala i od svih sam dobila taj odgovor pa sam onda nekako odustala.
    Do sada nisam imala problema, a i idem privatno svake godine na pregled pa mi se nije dalo zamarati time, ali eto kad ti treba neka uputnica onda je problem. Recimo, ja bi išla i kod MPO specijalista, ali ona ne želi ni čuti za to.
    Jana, drži se!!!!!

• Jana
    11. Listopad 2017. 14:19

Cure, ja sam nažalost opet imala biokemijsku trudnoću.. Kaže doktorica da ćemo nakon što krvarenje stane napraviti pretrage da vidimo je li riječ o prirodnoj selekciji ili je negdje nekakav problem (obzirom da sam i u 8.mjesecu imala biokemijsku).. Eto. 

mamica1985
    11. Listopad 2017. 15:02

Jana

Cure, ja sam nažalost opet imala biokemijsku trudnoću.. Kaže doktorica da ćemo nakon što krvarenje stane napraviti pretrage da vidimo je li riječ o prirodnoj selekciji ili je negdje nekakav problem (obzirom da sam i u 8.mjesecu imala biokemijsku).. Eto.

:(

Jane_Doe
    11. Listopad 2017. 15:11

Jana bas mi je zao 

tommy_girl
    11. Listopad 2017. 15:13

Ajmee, baš mi je žao

11. Listopad 2017. 15:30

Jana, baš mi je žao! 

mono1111
    11. Listopad 2017. 15:34

Jana,
    Bas mi je zaoooo :(
    Po meni bi trebala napraviti obradu !
    Drzi se
    Jesse,
    Ako si iz Zg ja ti mogu napisati koji gin.primaju nove pacijente.

Tajchi2
    11. Listopad 2017. 16:53

jana zao mi je 😥😥😥😥😥

• Jana
    11. Listopad 2017. 17:01

Mono rekla je ginekologica da ćemo čim stane krvarenje raditi pretrage (najprije briseve i provjera štitnjače).. Iako kaže da je vjerojatno riječ o prirodnoj selekciji 

mina04
    11. Listopad 2017. 17:07

Jana zao mi je jako..
    Meni kasni dva dana..i naravno radila sam sad test jer ne mogu izdrzati i negativan je (clear blue) nije bilo gravignost. Vec 5 mj mi je tocna u dan, i gle sad ovo. Nisam pametna..jel mozda jos rano da se vidi?

All of God’s grace in one tiny face 💟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.