Joooj ma želim je promijeniti i pokušavam već stvarno dugo, ali većinom nitko ne želi ni čuti za prebacivanje jer imam ginekologa, obično primaju one koje nemaju nikoga (njih moraju). Jedno vrijeme sam sve žive zvala i od svih sam dobila taj odgovor pa sam onda nekako odustala.
Do sada nisam imala problema, a i idem privatno svake godine na pregled pa mi se nije dalo zamarati time, ali eto kad ti treba neka uputnica onda je problem. Recimo, ja bi išla i kod MPO specijalista, ali ona ne želi ni čuti za to.
Jana, drži se!!!!!
Cure, ja sam nažalost opet imala biokemijsku trudnoću.. Kaže doktorica da ćemo nakon što krvarenje stane napraviti pretrage da vidimo je li riječ o prirodnoj selekciji ili je negdje nekakav problem (obzirom da sam i u 8.mjesecu imala biokemijsku).. Eto.
Cure, ja sam nažalost opet imala biokemijsku trudnoću.. Kaže doktorica da ćemo nakon što krvarenje stane napraviti pretrage da vidimo je li riječ o prirodnoj selekciji ili je negdje nekakav problem (obzirom da sam i u 8.mjesecu imala biokemijsku).. Eto.
:(
Jana,
Bas mi je zaoooo :(
Po meni bi trebala napraviti obradu !
Drzi se
Jesse,
Ako si iz Zg ja ti mogu napisati koji gin.primaju nove pacijente.
Mono rekla je ginekologica da ćemo čim stane krvarenje raditi pretrage (najprije briseve i provjera štitnjače).. Iako kaže da je vjerojatno riječ o prirodnoj selekciji
Jana zao mi je jako..
Meni kasni dva dana..i naravno radila sam sad test jer ne mogu izdrzati i negativan je (clear blue) nije bilo gravignost. Vec 5 mj mi je tocna u dan, i gle sad ovo. Nisam pametna..jel mozda jos rano da se vidi?
All of God’s grace in one tiny face 💟
Sortiraj odgovore
Najstariji