Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elviramagistic
    12. Listopad 2017. 08:57

Grazia dodi na proljetne bebe 😀

12. Listopad 2017. 09:06

Cure, hvala na pitanju, možda će vam biti smiješno, ali mene je jako strah da se nešto ne iskomplicira ili da bude biokemijska trudnoća, a ja već na proljetnim bebama... Zato ostajem još ovdje dok ne prođe neko vrijeme. Tek sam ušla u 5. tjedan.
    Elvira, ti si već 17 tjedana! Jako brzo vrijeme prolazi...

Tajchi2
    12. Listopad 2017. 09:11

Grazia ja sam 5+3 pa sam tamo na proljetnim bebama.

Ne možemo utjecati ako će se nešto dogoditi, dogodit će se svakako. Fino ti je društvance tamo svakako pripadaš tamo pa šta bude bude

12. Listopad 2017. 09:27

Dobro cure, doći ću na proljetne bebe.

12. Listopad 2017. 09:29

E da, kako se radi i stavlja ova naljepnica ispod poruke? Ne mogu se nikako snaći? Ovdje se ne mogu slati privatne poruke?

Tajchi2
    12. Listopad 2017. 09:36

Grazia

E da, kako se radi i stavlja ova naljepnica ispod poruke? Ne mogu se nikako snaći? Ovdje se ne mogu slati privatne poruke?

lilypie nađi na netu stranicu i prati upustva za pregnancy sticker. mislim da ne bi trebalo biti problema

mono1111
    12. Listopad 2017. 09:38

Grazia,
    Nazalost sve do 12 tt je neizvjesno ! Meni su spontani bili u skoro 7 tt, pa u 9 tt ( ali plod je prestao s razvojem u 7 tt ), pa u 8 tt ( ali.od pocetka je sve kasnilo s razvojem ), ali nazalost mislim da je velika sansa cak i do 12 tt. Ali nemoj tako razmisljati, nema razloga da ne bude sve ok ! Znam da ovako procitas mnostvo stvari sa strane....koje su nazalost neizbjezne, ali ne znaci da ce se tebi takvo sto dogoditi. Trebala bi pokusati poz.razmisljati i ne biti u strahu.
    Ja nazalost ne mogu...ali ti i ostale cure kojima je ovo prva T, samo pozitivno !!!

mono1111
    12. Listopad 2017. 09:40

Kliknes na sticker moj ili bilo ciji, i onda si izaberes...
    Kopiras taj url ali pod forums code ja mislim, tj.onaj neki zadnji BB nesto...i stavis si to u svoj potpis, na profil kad uredjujes.

tommy_girl
    12. Listopad 2017. 09:45

Ja jutros vadila betu, oko 13:30-14 idem po rezultate. Drzte fige 😊😬

12. Listopad 2017. 09:45

Hvala puno na odgovorima! Pokušavam razmišljati pozitivno i nadam se najboljem.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.