Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nena27
    11. Listopad 2017. 12:10

Joj Barbara nemam pojma ni koliki je bio morala bih pogledati u nalazima, mislim da je moj sad toliki znači bio je veći bar 2 cm Za glukozu sam isto išla, prvo vadiš krv pa popiješ tu slatku vodu (nekome je to odvratno) meni je bilo fino slatko popila sam na ex znam da su me čudno gledali ugl ne smiješ povratit pa ti opet vade nakon 2 sata. Ovulaciju pa ne znam jel mogu odrediti točan sat znam kad se daje ta stoperica onda znaju. Ja sam ovaj ciklus pratila lh trakicama i ovulacija mi je bila 12dc ali mi je 14 dc otprilike bilo sluzi doslovno sjedim na wc školjki i vidim koliko se rasteglo sigurno 10cm i tako je vjesilo onako čekam da otpadne ali ništa tako da ne znam što je to bilo obično nakon O nemam takvih iscjedaka mi smo sve pokrili od 9dc opet

Ana_Marija_2019
    11. Listopad 2017. 12:11

Pa hormoni ako ti nisu u redu obično dosta toga poremete pa ljudi znaju imati svakakvih problema - od prevelike težine, umora, nesanice, poremećaja menge, ispadanja kose... Stvarno na puno toga utječu.

mono1111
    11. Listopad 2017. 12:14

Barbara,
    Ja isto imam cvor na stitnjaci, punktirali su mi i sve je ok. Pratim jednom godisnje i to je to.
    Rekli su mi da nakon T cu opet na punkciju, da se provjeri...i to je to.
    Ja mislim da ti sve moras pitati, jer vidis da ni oni sami ne znaju sto su vadili sto nisu, ne znam, ja sve pitam i ne izlazim dok ne saznam sto me zanima....na taj nacin i pojedini dokt.to cijene jer se interesiram...znas koliko puta bi i moja mpo dokt.koja je stvarno super zaboravila nesto napisati, promjeniti terapiju, smanjiti ili sl...mislim da sve mi nazalost moramo biti upucene u sve kako bi drzale pod kontrolom...nismo dokt.naravno, ali kad vecina dokt.ni ne obavlja svoj posao :/ onda bolje biti upucena u sve, pa mozes pitati, podsjetiti i sl 

nena27
    11. Listopad 2017. 12:16

Joj neki se uvrijede nekima je to ispitivanje simpa ali ono baš moraš biti svoj doktor 

Ana_Marija_2019
    11. Listopad 2017. 12:20

Uf, moja ginekologinja se smrtno uvrijedila kad sam je nešto pitala i počela mi je vaditi svoje diplome

• Jana
    11. Listopad 2017. 12:32

Tajchi2 znat ću ti rec hoće li se što vidjeti nažalost već kroz dva sata..  idem na hitni pregled jer sam prokrvarila.. 

mono1111
    11. Listopad 2017. 12:42

Jana

Tajchi2 znat ću ti rec hoće li se što vidjeti nažalost već kroz dva sata..idem na hitni pregled jer sam prokrvarila..

Jana,
    Kako si prokrvarila?? Javiii

mono1111
    11. Listopad 2017. 12:43

Jesse,
    Ja bi takvu mijenjala ! Pa ti imas pravo pitati bilo sto, a na njoj je da ti lijepo objasni.

baarbaraa29
    11. Listopad 2017. 12:54

Jessy ah koja utjeha od njega! TO se zove optimizam!! Ali lako njima na sve to nase govoriti nije to strasno kad nisu u pitanju ni oni sami nit njihova djeca ili netko blizi!
    Za prijateljice znam..ako nisu u tome, a nisu, sreca njihova, ne kuze, ali valjda mi zapravo sad uz ovo sve fali obicna kava. Znate ona prosjecna od 3 sata  kad nakon sto se razidjete ne znas zapravo o cemu ste pricale, ali je vrijeme jednostavno proletilo!
    Hahah Neno ti mora da si bila zedna!
    Za stitnu cu vidjet onda u petak. Naaaaaaaaaaadam se da je kod vas ovaj mjesec to to, napokon!!!!
    Mono slazem se da moras pitati, ali znas ono kud si novi u tome, napokon docekao da nesto krene, mislis si tu sam di jesam..vani, specijalizirani su, prepustis se i mislis aaaah napokon ne moram JA vodit brigu o tome svemu samo cu slusat njih i vodit se time. A ono na kraju malo sutra!!
    Muz me donedavno znao zezat kao eto ti sve znas, a sad kad smo krenuli i kad u biti sve tako i je sad kaze bila si u pravu!
    Uz to sve on mi je kao neki pomocnik u pricanju i koliko god mu kod kuce objasnila sve kad tamo dodjemo on se pogubi, oni krenu nekim drugim putem, svi kao ljubazni..ti stranac i ajd se sad "pravi pametan".
    Privatnik kod nas mi je na moje pitanje koje sam zapocela sa "znam da ne volite kad mi nesto ispitujemo, pogotovo ako je s neta" odgovorio da je to krivo od lijecnika jer je dobro kad je pacijent sto vise informiran jer mi kao lijecnik i pacijent moramo biti tim! Eto!
    Ali nista..idemo dalje. Sutra idem sama i pisem si sve sta trebam pitat pa cemo vidjet!
    Jana javi se cim nesto saznas! Sretno i da sve bude u redu!!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Tajchi2
    11. Listopad 2017. 12:57

Jana

Tajchi2 znat ću ti rec hoće li se što vidjeti nažalost već kroz dva sata..idem na hitni pregled jer sam prokrvarila..

Jana nadam se da sve bude ok. Javi se i drži se 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.