Bas mi je lijepo citat vas tako pozitivne ovdi. Plusrva ko u prici 😁😁
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Cure drage, dobro vam jutro. Kod nas je prekrasan dan i baš se dobro osjećam, stres polako prolazi, ali to ne znači da opet neće doći. Sutra idem kod svoje doktorice s nalazima pa će me vjerojatno naručiti za 2 tjedna. Do tada u Božje ruke.
Kako ste mi vi danas?
Ja od simptoma imam povremene bolove u trbuhu baš kao da mi menstruacija treba stići, ali srećom ne krvarim.
Veselim se što ima u zadnje vrijeme puno plusića i što ćemo se ovdje družiti i savjetovati.
Ja sam bila glupa I napravila jutros test, 2 dana ranije nego mi treba doći M I naravno da je big fat -. :( I mislim da ću čak I danas dobiti M, tako da sam u nekom tužnom stanju, a htjela bih biti u drugom stanju. :( Nema veze, bacamo se dalje na posao I na svaka dva dana čim M završi.
mamica, koliko dugo pokušavate? Je li radite na prvom djetetu ili već imaš dijete?
Nemoj se obeshrabriti! Sigurno će se uskoro pojaviti plus.
@Grazia - Ma nisam se obeshrabrila, nego sam bila uvjerena da kako smo prvo dijete prije 5 godina iz prvog puta uspjeli napraviti, da će tako biti I s drugim. Plus što sam čekala muža dvije godine da se odluči da želi ići na drugo dijete pa sam već dvije godine u toj jaaaako velikoj želji za drugom bebom. Neću se prepustiti očaju jer nema razloga za to, tek je ovo prvi ciklus I nemam kaj dramiti, ali svejedno sam tužna. Više sreće drugi put.
Grazia i Tommy girl i ja sam tu negdje oko vas meni je zadnja M bila 04.09.
Ja sam se na prvi pregled naručila 20.10. budem tada sedmi tjedan pa očekujem i da se nešto vidi i da se nadam se čuju otkucaji srca.
Nisam se zbog stresa htjela naručivati ranije ,jer bi me psiha satrala da san otišla sad i niš se ne vidi. Tako da sam se uspila dogovorit sama sa sobom da pregled stavim 20.10 pa onda sve budem znala.
Tajchi2 pa mi smo iste :) :) I meni je zadnja m bila 04.09. :) a na pregled sam naručena 16.10.
Nove buduće mamice - čestitammmm :*
@Grazia - Ma nisam se obeshrabrila, nego sam bila uvjerena dakako smo prvo dijete prije 5 godina iz prvog puta uspjeli napraviti, da će tako biti I s drugim. Plus što sam čekala muža dvije godine da se odluči da želi ići na drugo dijete pa sam već dvije godine u toj jaaaako velikoj želji za drugom bebom. Neću se prepustiti očaju jer nema razloga za to, tek je ovo prvi ciklus I nemam kaj dramiti, ali svejedno sam tužna. Više sreće drugi put.
Drago mi je da pozitivno razmišljaš, pa ovo vam je tek prvi pokušaj! Bit će više sreće uskoro, vidjet ćeš!
Grazia i Tommy girl i ja sam tu negdje oko vas meni je zadnja M bila 04.09.
Ja sam se na prvi pregled naručila 20.10. budem tada sedmi tjedan pa očekujem i da se nešto vidi i da se nadam se čuju otkucaji srca.
Nisam se zbog stresa htjela naručivati ranije ,jer bi me psiha satrala da san otišla sad i niš se ne vidi. Tako da sam se uspila dogovorit sama sa sobom da pregled stavim 20.10 pa onda sve budem znala.Tajchi2 pa mi smo iste :) :) I meni je zadnja m bila 04.09. :) a na pregled sam naručena 16.10.Nove buduće mamice - čestitammmm :*
Moram razvodnit price o pregledima trudnica sa pricom (opet) o pregledima da do nje dodje!
Znaci sad sam popizdila!!
Bili smo kod dok.opce prakse da dobijem to famozno cjepivo, ali..prvo oni ne znaju koliko trebam dobit, misle da mi to moraju dat ovi u bolnici. Dalje, pita me jesam vadila krv za stitnjacu..ispostavilo se da nisam!
Nalaze, kao sto sam vec pisala, ovdje ne daju i nisam vidila sta je iz krvi gledano, a glupo mi bilo toliko izigravat dok.i pitat, a jeste i stitnjacu gledali!? A pretpostavljala sam da jesu jer je naziv Hormonska dijagnoza i pobogu u klinici sam za neplodnost, a stitnjaca je..ono..BITNA!
Nego, sad su mi ovi izvadili krv i on mi pravio uzv i na jednoj strani imam cisticu, kao zanemarivu, a na drugoj neki cvor. Kaze to ima svaka 3.osoba, ali reci ce mi sve tocno u petak kad stignu nalazi!
Jel imao netko nesto slicno??
Ja uvijek pisem citabe, al kad uvijek neka sranja i jos sam sama ovdje, tj.nemam jos nekog s kim sam ono bas dobra..Sad mi bas fale prijateljice, ali eto zato ovdje saram!
Da, muz je tu..pun razumjevanja, ali ipak nije to to.
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Ja isto imam skoro identično na štitnjači - na jednoj strani cistu, a na drugoj čvor i rekli su mi da dođem jednom godišnje na ultrazvuk, ali da to nije ništa zabrinjavajuće. Išla sam testirati i hormone štitnjače radi toga i bili su ok. Kakve nalaze još čekaš? Meni je to odmah sve bilo gotovo.
Znaš, palo mi je na pamet i da možda radi te štitnjače imamo problema, ali doktori tvrde suprotno jer su nalazi (osim tih cisti) ok. Mislila sam ponovno na testiranje hormona, ali ni to me ne žele poslati jer nemam nikakvih simptoma pa kažu da nije potrebno.
Sortiraj odgovore
Najstariji