Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    10. Listopad 2017. 12:14

Super! Jucer je onda bila manja od 1000 i sve je točno! Danas bi ti se vidjela mala točkica!

tommy_girl
    10. Listopad 2017. 12:31

😍😍😍 kako lijepo Grazia 😊💪🏽

10. Listopad 2017. 12:35

Jucer doktorica nista nije vidjela, a danas je rekla da se vide naznake. Trebala bih vaditi opet betu u petak da se vidi prema cemu to ide. Ali necu ici jer mi je daleko bolnica, nego cu pricekati 2 tjedna da se vidi na ultrazvuku. Imam neki pozitivan osjecaj. 

tommy_girl
    10. Listopad 2017. 12:38

pa mi smo iste 🤣 ti si rekla ono 6.9. Da su ti bile zadnje stvari? 

• Elviramagistic
    10. Listopad 2017. 12:43

Eto Grazia...to je to..meni se vidjelo tek sa 5.0..odn.do onda smo cekali jer smo cekali da beta bude iznad 1000..sve se poklapa i bit ce sve super :*

10. Listopad 2017. 12:47

tommy_girl

pa mi smo iste 🤣 ti si rekla ono 6.9. Da su ti bile zadnje stvari?

Da, 06.09. je bio prvi dan menge. Jesi i ti trudna tommy? 

Elviramagistic

Eto Grazia…to je to..meni se vidjelo tek sa 5.0..odn.do onda smo cekali jer smo cekali da beta bude iznad 1000..sve se poklapa i bit ce sve super :*
    tommy_girl
    10. Listopad 2017. 12:53

Grazia ja sam 7.9. I isto mi testovi pokazuju da sam trudna, s danas na pregledu se ne vidi, samo zadebljanje maternice. U cetvrtak tek idem vaditi betu. 
    Bas nam je sve isto 😁
    Tebi se isto nije jucer nista vidjelo 😬 sve mi to daje pozitivno razmisljanje

10. Listopad 2017. 13:02

Baš mi je drago tommy! Sad cemo se pratiti. 

• Tinček
    10. Listopad 2017. 13:46

mono1111

Cure i Tincek,
    To nije crta koja znaci da je test pozitivan.
    Ta crta se inace zna pojaviti, a nije unutar kucice, tako da mislim da je test negativan….
    Trebala bi biti crta do crte, ovo je neka evaporacijska crta koja nastane valjda….i nije unutar kucice…
    Svim curama sretnooo !
    Tomy,
    Koji si dns tjedan T i da li znas kad je O bila? Znaci u maternici se nista nije vidjelo?? Inace, tek kad je beta iznad 1000 se vidi GV u maternici, prije ne….tako da je stvarno mozda prerano da se vidi ista…
    U cet bi se trebalo nesto vidjeti !

Hvala mono1111, to me skroz zbunilo. Vidljiva je crtica, ali mi se cini da to nije ta koja je prikazana na uputstvima i na internetu sto sam pregledavala. Nisam bila sigurna, sad znam da je negativan, hvala ti :)

mono1111
    10. Listopad 2017. 14:09

Grazia,
    Jejjj za betu ! Mozda ne bi bilo lose vaditi u petak, tj.u cet bi cak trebala, jer se vadi svakih 48 h da se vidi duplanje...mislim ne moras ako neces, ali mozda ne bi bilo lose. 
    Tincek,
    Nista :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani