Grazia ja sam 7.9. I isto mi testovi pokazuju da sam trudna, s danas na pregledu se ne vidi, samo zadebljanje maternice. U cetvrtak tek idem vaditi betu.
Bas nam je sve isto 😁
Tebi se isto nije jucer nista vidjelo 😬 sve mi to daje pozitivno razmisljanje
Cure i Tincek,
To nije crta koja znaci da je test pozitivan.
Ta crta se inace zna pojaviti, a nije unutar kucice, tako da mislim da je test negativan….
Trebala bi biti crta do crte, ovo je neka evaporacijska crta koja nastane valjda….i nije unutar kucice…
Svim curama sretnooo !
Tomy,
Koji si dns tjedan T i da li znas kad je O bila? Znaci u maternici se nista nije vidjelo?? Inace, tek kad je beta iznad 1000 se vidi GV u maternici, prije ne….tako da je stvarno mozda prerano da se vidi ista…
U cet bi se trebalo nesto vidjeti !
Hvala mono1111, to me skroz zbunilo. Vidljiva je crtica, ali mi se cini da to nije ta koja je prikazana na uputstvima i na internetu sto sam pregledavala. Nisam bila sigurna, sad znam da je negativan, hvala ti :)
Grazia,
Jejjj za betu ! Mozda ne bi bilo lose vaditi u petak, tj.u cet bi cak trebala, jer se vadi svakih 48 h da se vidi duplanje...mislim ne moras ako neces, ali mozda ne bi bilo lose.
Tincek,
Nista :)
Grazia i Tommy girl i ja sam tu negdje oko vas meni je zadnja M bila 04.09.
Ja sam se na prvi pregled naručila 20.10. budem tada sedmi tjedan pa očekujem i da se nešto vidi i da se nadam se čuju otkucaji srca.
Nisam se zbog stresa htjela naručivati ranije ,jer bi me psiha satrala da san otišla sad i niš se ne vidi. Tako da sam se uspila dogovorit sama sa sobom da pregled stavim 20.10 pa onda sve budem znala.
Dobro si ti to napravila
Ja sam sad isto na sto čuda, ne znam jel smijem na treninge, smijem li pivu popit s društvom
ništa ne znam..
ja sam u prvoj trudnoći nastavila sa fizičkom aktivnosti ali sam pazila na to što mi tijelo kaže i kako se osjećam.
Mislim da ako ti je sve ok i inače se već neko vrijeme baviš treningom da možeš i nastaviti ali vjerovatno smanjenim intezitetom, barem je kod mene tako bilo. I doktor nije imao ništa protiv treninga dok pratim kako se osjećam i dok on daje signale da je ok sve sa ultrazvukom i svim ostalim, dapače slagao se sa fizičkom aktivnosti
A to da, sve stoji, samo mi je sad rekla da počekam dok ne izvadim betu, pa da budemo sigurni.
Glupo mi je možda doć na trening pa reć treneru valjda sam trudna pa ću ja malo lakše, radije bi počekala 100% da bude pa onda lako sve se dogovorimo.
Jer i ima jedna trudnica što ide, njoj je već skoro za rodit pa ću se ja s njom uklopit
tinček cini mi se da se vidi sjena druge crtice, tako da je to to. cestitammina samo strpljivo
najbolje pricekat koji dan, sta je sigurno je sigurno. drzim ti fige
ja sam oba puta test radila nakon sto mi je zakasnila 4,5 dana jer se nisam htjela razocarat. tako da te u potpunosti podrzavam
sljedeci pon cu dobit nalaze briseva valjda i tako me strah da ce nesto naci
Nadam se da je to to..al jako se bojim..razocarenja opet..
Ne brini draga, sve ce biti u redu vidit ces. Javi kad ti dodu nalazi..
All of God’s grace in one tiny face 💟
Cestitam Grazia...ajme sta smo plodniiii!!! Vidim da se i u 10.mjesecu nastavljaju plusici!! 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji