Super! Jucer je onda bila manja od 1000 i sve je točno! Danas bi ti se vidjela mala točkica!
Jucer doktorica nista nije vidjela, a danas je rekla da se vide naznake. Trebala bih vaditi opet betu u petak da se vidi prema cemu to ide. Ali necu ici jer mi je daleko bolnica, nego cu pricekati 2 tjedna da se vidi na ultrazvuku. Imam neki pozitivan osjecaj.
pa mi smo iste 🤣 ti si rekla ono 6.9. Da su ti bile zadnje stvari?

Eto Grazia...to je to..meni se vidjelo tek sa 5.0..odn.do onda smo cekali jer smo cekali da beta bude iznad 1000..sve se poklapa i bit ce sve super :*

pa mi smo iste 🤣 ti si rekla ono 6.9. Da su ti bile zadnje stvari?
Da, 06.09. je bio prvi dan menge. Jesi i ti trudna tommy?
Eto Grazia…to je to..meni se vidjelo tek sa 5.0..odn.do onda smo cekali jer smo cekali da beta bude iznad 1000..sve se poklapa i bit ce sve super :*
Grazia ja sam 7.9. I isto mi testovi pokazuju da sam trudna, s danas na pregledu se ne vidi, samo zadebljanje maternice. U cetvrtak tek idem vaditi betu.
Bas nam je sve isto 😁
Tebi se isto nije jucer nista vidjelo 😬 sve mi to daje pozitivno razmisljanje

Cure i Tincek,
To nije crta koja znaci da je test pozitivan.
Ta crta se inace zna pojaviti, a nije unutar kucice, tako da mislim da je test negativan….
Trebala bi biti crta do crte, ovo je neka evaporacijska crta koja nastane valjda….i nije unutar kucice…
Svim curama sretnooo !
Tomy,
Koji si dns tjedan T i da li znas kad je O bila? Znaci u maternici se nista nije vidjelo?? Inace, tek kad je beta iznad 1000 se vidi GV u maternici, prije ne….tako da je stvarno mozda prerano da se vidi ista…
U cet bi se trebalo nesto vidjeti !
Hvala mono1111, to me skroz zbunilo. Vidljiva je crtica, ali mi se cini da to nije ta koja je prikazana na uputstvima i na internetu sto sam pregledavala. Nisam bila sigurna, sad znam da je negativan, hvala ti :)
Grazia,
Jejjj za betu ! Mozda ne bi bilo lose vaditi u petak, tj.u cet bi cak trebala, jer se vadi svakih 48 h da se vidi duplanje...mislim ne moras ako neces, ali mozda ne bi bilo lose.
Tincek,
Nista :)

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji